Vem trakasserar vem?


En tjej blir av med sitt barn för att hon är en dålig mamma som brister i sitt föräldraskap. Hon erbjöds mängder av stödinsatser men vägrade hela tiden för hon ansåg att hon var en perfekt mamma så tillslut fick soc omhänderta barnet (detta enligt domen från länsrätten vilken jag har läst).

Hon skriver massor i sin blogg och öppnar flera trådar på familjeliv. Hon är uppkäftig och otrevlig mot alla och skriver mycket barnsligt och använder ett ovårdat språk.

Jag försöker i en tråd ge henne råd. Exakt citat från mig:

"Jag tror att du gräver ner dig i ett hål när du beter dig så här.

Sluta var så förbannat otrevlig, ta emot den hjälp som erbjuds. I domen kan man se att du blivit erbjuden massvis av olika stödinsatser men du har vägrat alla. Då blir det till slut så här.

Du MÅSTE inse att soc inte är ute efter att jävlas, det är enda sättet att få tillbaka T.

Jag tycker verkligen, på riktigt, att barn ska vara med sina föräldrar och jag tycker verkligen att T ska vara med dig. Men ibland går det verkligen inte även om det är det allra bästa så går det ändå inte ibland. Vissa föräldrar har brister.

Det i sig kan vara lugnt, sålänge föräldern kan se bristerna och jobba med dem. Ta emot ALL hjälp som erbjuds. Hade du gjort det så hade T bott hos dig idag. Men du vägrar gång på gång och anser att du inte behöver hjälp. Till och med på rättegången satt du och sa att du inte behöver hjälp.

Om du istället hade tagit emot hjälpen från första början hade T bott hos dig nu och ni hade varit lyckliga båda två.

Jag tror de allra flesta här tycker som jag. Vi menar inte att det är BRA att barn tas från föräldrarna, men i ditt fall, där du vägrar inse och vägrar ta emot hjälp så var det tyvärr enda utvägen för soc och därför nödvändigt.

Förhoppningsvis kommer du till insikt snart och börjar jobba med dina brister och jobbar för att få hem T i framtiden."

Svaret jag får lyder så här (mamman ifråga skriver i tråden under falsk identitet och låtsas vara en släkting så hon skriver om sig själv i tredje person):

"Sluta vara en sån förbannad besswervisser. hon behöver inte ta några RÅD ifrån någon. Sluta tro att du vet så himla mycket för du vet ingenting egentligen du vill bara vara så himla "viktig" "


Så här fortsatte det. Otrevligare och otrevligare. Själv höll jag mig så trevlig som möjligt med tanke på att vi befann oss på familjeliv. Till slut börjar den har mamman skriva om mig. Inlägg efter inlägg där hon skriver hur dålig mamma JAG är för hon har läst i min blogg att jag var trött och inte orkade diska en dag, hon snokar bak till november och hittar ett inlägg där jag skrivit att jag druckit en folköl till lunch.

Detta tar hon upp i sin tråd på familjeliv och försöker få diskussionen att handla om mig istället för henne. Alla asgarvar åt hennes pinsamhet, så även jag och jag skäms å hennes vägnar för att hon är så pinsam.

Mitt i detta stängs tråden av moderator så diskussionen kan inte fortsätta. Detta är nu några dagar sedan men varje dag sen dess har hon kommit in i min blogg och skrivit töntiga kommentarer på diverse inlägg.

Idag la lag upp inlägget  om avstängningen och då är hon där igen och sprider sin skit, jag tröttnar, äntöigen, och svarar tillbaka genom att skriva ett inlägg om henne. DÅ brakar det loss minsann :-)

Japp. Så här ligger det till go vänner.

Tråden på familjeliv är denna, ha så skoj:

http://www.familjeliv.se/Forum-5-175/m40093927.html

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej Beckah!

Nu har jag försökt att läsa allt som skrivs här.. så nu ska jag läsa i mammans blogg..



blir lite nyfiken på domen faktiskt.. maila den gärna.

mvh//Lina

[email protected]

2009-01-16 @ 23:48:42
URL: http://flasarn.blogg.se/
Postat av: Barbro

Kan ni inte spela på banjon istället för att skicka in sådanna inlägg till Becka.

Har läst vart enda inlägg kicki och delar av familjen skrivit på fl. har även läst varje ord i kickis blogg och kan bara uppfatta det som om delar av den familjen är så skadade.

Stå på dej Becka. Håller med dej

2009-01-17 @ 02:33:31
Postat av: Anonym

Det står att du druckit öl, inte folköl.... ALLA asgarvar inte åt henne och tycker att hon är pinsam. Jag tycker att det är DU som är det!

2009-01-17 @ 08:06:41
Postat av: Thessan

Hon var igång ikväll igen, Kicki. Tyckte du var förjävlig som förstör andras liv. Och försökte än en gång smutskasta dig på fl, dock inte någon som tog notis om henne förutom de som tyckte hon verkade knas.



/Mårrran

2009-01-18 @ 20:06:08
URL: http://tsundahl.blogg.se/
Postat av: emmy

ÅH jag blir så irriterad! Det är FAN så mycket jobbigare för soc att ta hand om ett barn än att bara avskriva ärendet! ALDRIG att de skulle tvångsomhänderta bara för att jävlas. Varför skulle de göra det?? Det är världens process och det måste vara styrkt i lag hur många gånger som helst. Det är snarare så att barn får bli kvar hos olämpliga föräldrar för länge eftersom de inte kan omhänderta barnen pga brist på bevis osv... Det ska MYCKET till för att man ska bli av med sitt barn... hon verkar inte ha fattat ett dugg, och min spontana gissning är att det var mycket rätt att de tog hennes barn ifrån henne för det stackars barnets skull!! //Läser till socionom

2009-01-22 @ 21:02:29
URL: http://www.metrobloggen.se/sexiness


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback