Kalas och feber och amning

Vi har varit på kalas idag. Alvin blev bjuden på sitt allra första barnkalas till Fanny som nyss fyllt 2 år.

Mitt i kalaset fick min skrutt feber så det blev ingen höjdare även om det gick hyfsat smärtfritt ändå. Sen i kväll har vi myst med god mat och Melodifestivalen i soffan. Lille lorten är jättemammig när han är sjuk och ja, över huvudtaget senaste tiden.

Börjat amma igen? tror jag? Vi slutade ju i slutet av december för jag kände och trodde att vi var färdiga men nu sista tiden har Alvin visat väldigt starkt att han absolut inte är färdig. Jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till det heller. Försöker avleda men det är svårt ibland eftersom han så gärna vill, särskilt nu när han är sjuk :-(

Men det gör in i helvete ont dock! gravid-ömma bröstvårtor plus torramma är INTE behagligt kan jag meddela. Får se hur jag gör, jag ville ju inte sluta amma innan han var färdig, det var ju mitt mål men det verkar som jag slutat för tidigt iallafall.

Nåja vi får väl se vad det blir av detta.

Kommentarer
Postat av: pojkmaffia

synd att lillplutten blivit sjuk. men om han inte vill sluta amma även sen när syskon fötts, blir inte det lite knöligt?

2009-02-15 @ 07:09:28
URL: http://crazyminds.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Jag slutade amma ett av mina barn men började om ett par månader senare för att hon som din son visade så tydligt att hon inte var klar, 3 månader efter så slutade hon självmant amma......då var hon klar.

Jag kan inte råda dig till något men det är inte fel att börja igen.

2009-02-15 @ 08:23:20
Postat av: Jessica

Ja det är ett svårt dilemma. Speciellt som det kommer en liten knorv till nu i år. Han kan ju se det som en stor konkurens när den lilla/e kommer eftersom det är "hans" bröst.



Bara en tanke som kom i mitt huvud sen om det är så eller inte det får man ju se.



Grattis till lilla/e Hoppsan iallafall.

2009-02-15 @ 09:24:41
Postat av: Caroline

Varför försöker du avleda honom om han vill amma? För att du är öm eller för att han är för gammal?

2009-02-15 @ 09:54:29
Postat av: Beckah

Caroline; jag försöker avleda eftersom vi slutat och jag inte bestämt hur jag ska göra. Känner mig förvirrad.



**



Angående amning när bebisen kommer ser jag bara fördelar med syskonamning.

2009-02-15 @ 10:25:45
Postat av: Anonym

Håller med! Det är absolut inte något fel med att börja igen, anser jag.

Bara att amma på tills han känner sig "klar". :)

2009-02-15 @ 11:31:30
Postat av: Anonym

Att amma ett barn över ett år anser jag inte är att tillfredställa barnets behov! Han har inga behov av amning efter ett år. Och det är väl behoven man ska se efter?

2009-02-15 @ 12:31:41
Postat av: Beckah

Obildade idiot! Varför skulle han vilja amma då om han inte har ett behov av det?! Pucko! Han är bara 19 månader. WHO rekomenderar amning i MINST 24 månader och människans naturliga och biologiska amningsålder är att sluta någon gång vid 2,5-5 år. Ta din okunskap och elda i kakelugnen med den.

2009-02-15 @ 12:36:53
Postat av: Caroline

Obildade idiot säger jag också.. suck!



Jag hade absolut inte försökt avleda mitt barn om han ville amma, så länge du inte mår dåligt av det själv.

2009-02-15 @ 12:40:15
Postat av: Linda L2K

Trist att Alvin blev sjuk! Hoppas han kryar på sig snart igen!

2009-02-15 @ 13:16:00
Postat av: Anonym

Du får skilja på behov och vana? Behovet är när barnet är litet och behöver mammas bröst, mammas mjölk , närhet och näringen som tillförs via bröstmjölken. När barnet är över ett år äter barnet fast föda och har inget behov av brösten på det sättet.



Näringen barnet får kommer via fastföda och gröt. Närhet skall barnet få genom att kramas, gosa, älskas och ja helt enkelt tryggas! Alltså finns det inget behov?!!



Och varför dessa påhopp? får man inte kommentera i din blogg och vara av en annan åsikt? Blir man då direkt kallad för en outbildad idiot?!

2009-02-15 @ 14:00:59
Postat av: Beckah

Om man tror att barn över 12 månader inte har något behov av amning så ÄR man en idiot, och förtjänar att kallas det. Ta och läs på lite innan du kommer och tror en massa. Antagligen har du inte ammat barn över 12 mån men jag HAR det så du kan ju själv räkna ut med fishålet vem av dig och mig som vet vad vi pratar om? Antagligen jag som gjort det plus ENOOOOOOORMT mycket påläst fakta och kunskap i ämnet. DU å andra sidan verkar inte ha en gnutta kunskap vad gäller amning.



Är man opåläst ska man knipa igen och inte yttra sig för man gör bara bort sig.



Det handlar inte om åsikter. Det är ingen åsiktsfråga, det är en faktafråga! FAKTA är att BEHOVET av amning absolut inte försvinner efter 12 månader. BEHOVET finns kvar.

2009-02-15 @ 14:18:57
Postat av: Anonym

Men ärligt talat du verkar ju må dåligt.

Om du nu är så påläst och vet all denna fakta och har sååå rätt varför måste du då hävda dina kunskaper och svara på ett så otrevligt och nedlåtande sätt.Hade du mått bra i grund o botten hade det inte funnits någon anledning för dig att uttrycka dig så mot andra som du inte känner.

Personen var bara av en annan åsikt ,hon var inte otrevlig men i dina ögon var hon inte påläst.

Prova med att ryck på axlarna nästa gång eller lägg fram din fakta på ett schysst vis så kankse du slipper att bli så påhoppad som du flertalet ggr blivit.

Jag är ofta inne o kollar din blogg för att jag tycker det är rolig men du börjar ju balla ur totalt...

2009-02-15 @ 15:09:42
Postat av: lilla jag

ammning är inte bara mat. det är så mycket mer..



f*n vad jag diggar dig beckah

2009-02-15 @ 15:36:35
Postat av: kicki

Beckah, om du inte vill ha några svar varför ens fråga? Du säger att JAG inte kunde ta till mig kritik, men får ja säga en sak? du kan verkligen INTE ta till dig någonting för då är folket "obildade idioter" Jag menar, du ska inte slänga skit på folk när du själv inte vet, Du är inte bäst, dags att du vaknar upp och ser det nu, vem fan torr ammar? det är ju fan äckligt. Kom och sug på mitt bröst pojke lilla. usch. Klart man blir extra mammig när man är sjuk de blir Theo också men inte FAN ska han suga tutte för det, har man slutat så har man, de finns inga behov efter 1års ålder, dags att DU börjar läsa på lite, du är bara så jävla rapp i käften när de gäller andra men när folk försöker hjälpa dig så är dom bara idioter, den ända som är en idiot här är du. Ta åt dig av vad dom säger eller fråga inte.

2009-02-15 @ 16:00:44
URL: http://www.metrobloggen.se/Lovemytheo
Postat av: Jessica

Man märker ju att du sållar friskt i inläggen.

Mitt inlägg till dig tidigare idag var ju mitt i prick så jag förstår att du valde att inte lägga ut det?

2009-02-15 @ 16:11:38
Postat av: Beckah

Jag har inte sållat bort några inlägg. Varför skulle jag det?



Jessica; ditt inlägg är inte det minsta mitt i prick :-D bara underhållande. Du skriver att jag börjar balla ur? Det måste vara årets roligaste kommentar :-D det har folk sagt titt som tätt ända sen jag började skriva i min förra dagbok på hemsidan, dvs i typ 4 år! Väldigt märkligt. Det kan inte vara så att jag faktiskt varit precis likadan hela tiden??! :-D jag må vara urballad men det är i såfall ingen som helst nyhet. jag är mig själv, står för mina åsikter och skriver precis vad jag vill.



Kicki; Snälla du gå och ägna dig åt din egen blogg har jag sagt en miljard gånger nu ungefär. Du är en liten loppa i mina värlrd. Så oerhört galen att det inte ens är lönt att svara dig. Gör socanmälningar var och varannan vecka hahaha soc här börjar bli ordentligt trötta på dig. De kommer inte ens hit, de ringer och berättar din senaste anmälan bara. Exakta citat som du även skrivit på familjeliv om mig. SMART! :-D förstår inte varför du tycker det är så roligt att hänga efter mig?



Ange gärna någon källa till ditt påstående att det inte finns behov efter 1 års ålder. Ska bli intressant. jag kan rada upp en hel uppsjö källor som säger att den naturliga amningslängden är 2,5-5 år för människan. Jag är V-Ä-L-D-I-G-T påläst i ämnet lilla gumman.



Alvin började inte amma NU när han blev sjuk! Han började för typ 2 veckor sedan att vilja amma igen!



Vem fan som torrammar? Ja, JAG till exempel och rejämt många andra också men det har ju inte du en susning om för du är inte påläst. Det finns jättemånga som ammar när de är gravida och många av dessa sinar under graviditen = torrammar!

2009-02-15 @ 16:31:26
Postat av: Anonym

Vad är att torramma?



F.ö så tycker jag att du ska göra som du känner. Du vet vad din son behöver Beckah

2009-02-15 @ 17:05:23
Postat av: Beckah

Torramma är när det är tomt på mjölk.Om man sinat tex eller första dygnet med en nyfödd bebis kanske det inte kommer något heller för vissa. Så det är precis som det låter typ :-)

2009-02-15 @ 17:07:25
Postat av: Anonym

Berätta gärna vad barnet får ut av att torramma efter 1 års åldern? Jag är villig att lära mig, då jag är en outbildad idiot som du så vackert kallar det. Där jag jobbar rekommenderar vi amning upp till ett år.

2009-02-15 @ 18:14:18
Postat av: Mia

Vart finns den forskning som visar att barn efter 1 års ålder inte har något behov av att amma? Vilka behov är det som försvinner vid 1 års ålder?



2009-02-15 @ 19:32:22
Postat av: kicki

Oj, verkligen munhugg, tyckte du att du satt priket över i:et nu? med dina visa ord?

Och nej, du håller inte på att balla ur nu. De gjorde du för länge sen och nu kan du inte längre hejda

dig själv. Fast jag är en "loppa" ännu ett glopord, så svara du mig.

Vilket betyder att du faktiskt bryr dig, försökte du lura dig själv nu?

Du lyckades nästan haha :)

Att socialen ringde dig vecka efter vecka beror nog mer på dig en på mig då jag har bättre saker för mig en att "ringa" din soc :) Ta och skräp till dig nu, försök bete dig som en mamma.

Du är inte påläst du tror bara du vet bäst. Man torr ammar inte det är inte ens mänskligt bara äckligt.

2009-02-15 @ 20:23:59
Postat av: T r o l l i s

Krya på honom. Vi har haft en jobbig feber här som gått runt senaste veckan. Inte kul, men nu är det sportlov. Äntligen. Bara jobb i två dagar, sen ledigt. Underbart.

2009-02-15 @ 20:48:09
URL: http://www.thinki.se
Postat av: Monika

Får man komma med en idiotisk kommentar till så kan ju ett barn inte amma, det kan dia och det är ju lite skillnad. Så behov av att dia kan ju barnet ha och av att bli ammad, men knappast av att amma.

2009-02-15 @ 21:32:31
Postat av: Emma S - riktat till Kicki

Nej, men, OJ! Är den där trista Kicki här nu igen och slänger ur sig oigenomtänkta dumheter? Haha! Hon kan verkligen inte hålla sig härifrån. Synd, i hennes sits borde det verkligen vara läge att strama upp sig och fokusera på viktigare saker. Och nej, Kicki, detta är inte förtal, det är inte lönt att polisanmäla mig... Ledsen att göra dig besviken. :)



Och vad gäller amning så är det nog inte lönt att be dig läsa på, för det kommer du ändå inte att göra. Du vet ju redan hur det är, och det är sanningen, va, eller hur är det nu? Men... Det är din fulla rätt att tycka det är äckligt att amma äldre barn, du kommer bara tyvärr inte att hitta några belägg för att kunna förankra "äcklet". Det är helt enkelt ett uttryck för din okunskap och trångsynthet (inte heller detta kan du polisanmäla mig för ; ) Det är lite larvigt och fantasilöst att döma ut Beckah som äcklig, tycker jag. Men så är det ju en personlig vendetta det här, och din faschination för Beckah och hennes liv har ju egentligen ingenting med ditt brinnande intresse för amningsfrågor att göra, eller hur? ; )

2009-02-15 @ 21:49:15
Postat av: Anonym

Undrar bara varför du är tveksam till att börja amma om du VET att det är det enda som är bra för er? verkade inte som om du var så säker men när ngn skriver att du inte borde göra det blir du skitsur, varför? Tycker inte man borde ställa frågan om man inte är beredd på att höra andra åsikter än vad man själv tycker, om det rekommenderas amning till 2,5-5år varför gör du inte det då? Det är väll inget att bli så arg över.

Jag kan tycka att det blir lite fel om du tidigare har slutat amma och helt plötsligt ska börja igen? Blir det inte konstigt för honom då? Att man har regler eller lite rutiner är bra...eller ska han bestämma? Samtidigt kan det ju vara helt ok att amma om ni båda trivs med det, men jag tror att du måste ha lite gränser sen oxå och inte bara låta honom bestämma då kan det ju bli till 5-6år men visst trivs du med det så gör så....

2009-02-15 @ 21:53:58
Postat av: Beckah

Monika; nu råkar det vara så att språket utvecklas och jo, idag är det faktiskt helt i sin ordning att säga att barnet ammar också. Det tog tid för mig att vänja mig med eftersom det låter så fel men sen trillade jag dit eftersom det kändes smidigt och rätt att säga så när han blev större framförallt.

2009-02-15 @ 21:55:07
Postat av: Anonym

Gör det som känns bäst. Kanske är det så att du vill att han ska vara liten ett tag till?!

Kram

2009-02-15 @ 22:03:45
Postat av: Beckah

Varför skulle jag vilja att han är liten? Han ÄR ju liten! han är 1,5 år bara och blir absolut inte mindre för att han ammar eller större för att han slutar amma, han är fortfarande bara en liten plutt på 19 månader. Dessutom är det helt ologiskt att anklaga mig för att försöka göra honom till bebis, jag har ju en bebis! I magen! jag vill att Alvin ska vara 1,5 år precis som han är och det är fullkomligt normalt att amma i den åldern.



Det som kändes konstigt var att jag trodde att vi slutat. Det känns konstigt att ha gjort en felbedömning om att han var klar när han uppenbarligen inte alls var klar men det är ju inte konstigt med tanke på att han är så liten.

2009-02-15 @ 22:13:15
Postat av: Anonym

Men allså guuud, du har ju inte ens MJÖLK i tuttarna då slutar ALLA amma, varför tror du folk som inte har mjölk i tuttarna slutar amma när bebisen kanske är 3månader? för man TORR AMMAR INTE!!!!!!!

2009-02-15 @ 22:28:13
Postat av: kicki

Så fort någon säger i mot dig så är dom "idioter" eller en "loppa" eller en "mupp"

Men när du vill att någon ska lyssna på dig och personen ifråga inte gör det då är det så att personen ifråga vägrar komma till insikt? Mycket konstigt att du kan visa tendens på sådan dubbelmoral. Det är inte okej när andra inte lyssnar på dig men när folk försöker ge dig råd då är dom totalt dumma i huvudet hör du inte ens hur det låter? Nu försöker du också skylla på din social kontakt på mig? Snart skyller du väl hela ditt liv på mig. Bara för ett barn vill hålla på med brösten betyder inte att dom vill börja amma igen i såfall skulle ja börja amma Theo på nytt varje gång han är sjuk eftersom han då håller på extra mycket, men det finns inget behov de räcker med närhet och den vanliga maten. Du behöver inte slänga ur dig ordbajs bara för alla inte tycker som DIG.

Precis som att jag nu skulle komma och säga till min mamma (Du, ja känner att när du slutade amma mig för din mjölk var slut så var ja inte redo så nu vill ja suga på dina torra tuttar) Du kan kalla mig loppa om du vill, men du är lika smart som ett spån. Om du har Mensa så har du nog fuskat dig in, Det är alltid dom som skryter med att dom är så smarta som är riktigt jävla korkade och som din lille vän sa, (Nej, detta är inte heller förtal, detta är bara en förtydling så att du ska förstå) Men eftersom du vägrar förstå andra så spelar de ju ingen roll om de kommer ifrån en "loppa" eller en expert för du har bestämmt att du är bäst, för du är blond och har superkrafter. Förstår om du inte vill publicera mitt inlägg, skulle inte ja heller gjort de är helt enkelt för bra :) Kram och lycka till med torramning, Beckah, verkligen ja önskar dig verkligen LYCKA TILL!!!

2009-02-15 @ 22:49:22
Postat av: Beckah

"Men allså guuud, du har ju inte ens MJÖLK i tuttarna då slutar ALLA amma, varför tror du folk som inte har mjölk i tuttarna slutar amma när bebisen kanske är 3månader? för man TORR AMMAR INTE!!!!!!!"



Lilla vän. Vet du hur man får mjölk? man ammar! Folk som slutar när barnet är 3 månader för att de inte har någon mjölk har antingen för lite kunskap och fattar inte att de måste amma MER för att få tillbaka mjölken eller så är de inte intresserade av att amma mer. Vid 3 månaders ålder är mjölken den kanske viktigaste delen med amningen, vid 1,5 års ålder är det bara en trevlig detalj att det kommer mjölk (om det gör det) men det är inte det viktigaste.

2009-02-15 @ 22:54:57
Postat av: Beckah

Kicki; ja jag har sett i din blogg att du mår JÄTTEDÅLIGT nu och rättegången är den 19:onde så jag har förståelse för att du är som du är nu men snälla låt mig vara ifred, sluta hänga i min blogg, sluta lägg dig i mitt liv. Roa dig med något annat, jag skiter i dig.

2009-02-15 @ 22:56:38
Postat av: Anonym

Återigen om den LILLA kunskapen ALLA har, alla är så tröga förutom super becka, helt otroligt. Det är inte barnet som bestämmer om den ska bli ammad eller inte, det handlar INTE om att barnet, i såfall om man har mjölk i 20år ska man amma i 20år då om barnet vill? de finns allså ingen gräns? Du, ja tycker verkligen du ska göra om det där mensa testet.

2009-02-15 @ 22:58:32
Postat av: kicki

Haha, jag hoppas verkligen inte du skiter i mig utan i toan, men i vilket fall som helst om du nu så SKET i mig, så skulle du inte läsa min blogg, du skulle heller inte svara mig, Du becka, du vet väl att det är fult att ljuga? ;) Och sedan mår ja himla bra när du dumförklarar dig själv.

2009-02-15 @ 23:02:00
Postat av: Beckah

Skrämmande hur lite folk kan och vet om amning. Lägger ner den här diskussionen nu. Läs gärna på och skäms över hur korkade och ovetandes ni varit.

2009-02-15 @ 23:12:15
Postat av: Emma

Jaadu Kicki, din mentala ålder är nog ungefär två år, så sug du på din mors bröst om du känner att du har det behovet. Andra kan skilja mellan barn och vuxna... ;) Och angående din sons behov - det är väl där du brister? Det är väl därför du sitter i den sits du sitter (vilken för övrigt är jättetragisk, jag lider med din son och önskar honom en stabil och stimulerande tillvaro)? Det kan vara vanskligt att så tvärsäkert uttala sig om att man vet vad ett barn behöver och inte (och föraktfullt uttala sig om andras föräldraskap) när man inte ens har mandat att ta hand om sitt eget? Det kan låta elakt, men så tycker jag. Och varför skulle inte Beckah våga publicera ditt inlägg? Det var väl inget uppseendeväckande? Mest omoget och lite roande (fast det inser du nog inte själv). :)

2009-02-15 @ 23:15:21
Postat av: Christer Romson Lande

"Det är inte barnet som bestämmer om den ska bli ammad eller inte, det handlar INTE om att barnet, i såfall om man har mjölk i 20år ska man amma i 20år då om barnet vill? de finns allså ingen gräns?"



Barnet kan definitivt bestämma att det inte ska amma! Hur många har du hört talas om som lyckats amma barn som inte velat det? Den politiskt korrekta beskrivningen av hur länge det är rätt att amma är ju "så länge som barnet och mamman vill". Sär har du din gräns: när någon av de två inblandade inte kan eller vill längre.



Beckah, du skrev "vid 1,5 års ålder är det bara en trevlig detalj att det kommer mjölk (om det gör det) men det är inte det viktigaste".



Nu, vid tre års ålder, så ropar Isidor ibland irriterat "Ta hit lillebror, det kommer mjölk!" när han ammar...

2009-02-15 @ 23:37:38
Postat av: Rebecca

Beckah se det positiva i att kicki hänger här, din blogg får massa extra besökare och fler kommentarer. ;) Ja då hon skriver så "konstiga" inlägg så vill ju gärna en del andra svara på hennes inlägg.

2009-02-16 @ 08:58:51
URL: http://alskadeliam.blogg.se/
Postat av: Beckah

Jo så kan man se det :-) men jag hade föredragit att Kicki lämnade mig och mitt liv ifred. Hon ringer och socanmäler mig typ varje vecka och trakasserar mig i min blogg. Lite tröttsamt i längden.

2009-02-16 @ 09:01:18
Postat av: Rebecca

va? vafan har hon anmält dig fler gånger..? varför har du inte sagt nåt för? förstår hon inte att hon får en vuxen att må dåligt, bli irreterad, bli stressad osv vilket säkert dina barn känner av och får de att må dåligt? räcker det inte att hennes egen son antagligen mår dåligt? varför vill hon göra så att fler barn mår dåligt? det är ju sjukt att vilja det. :(

2009-02-16 @ 09:35:22
URL: http://alskadeliam.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Här kommer tutt-experten!! ;-)



Såhär var det för oss:

Vid 10 mån tappade Jossan intresset för bröstet, hon ville allt mer sällan amma, och mjölkproduktionen sjönk fort. Jag var ihärdig, och efter ett tag vände det. När jag blev gravid med Leo så sinade mjölken nästan helt, och brösten gjorde ont, så då ammade vi kanske en gång per dygn, oftare mot slutet av graviditeten. När förlossningen började dra igång ammade jag jättemycket, som du vet så stimulerar ju det sammandragningarna.

Jag var intställd på att syskonamma, men det funkade inte alls (för mig), så Då slutade Jossan, vid 2,5 års ålder. Ett lyckat avslut, nu var det lillebrors tutte tyckte hon.



Ja, detta hjälper ju inte dig förstås. Men det är mina tankar om ämnet iaf.



En del av er verkar ha en del missuppfattningar ang ammning, jag kan verkligen rekommendera er att gå in på http://www.amningshjalpen.se/ ammningshjälpens hemsida, där finns massor av (korrekt) info.

Och joo - WHO-rekommenderar ammning till minst två års ålder. Och det har inget att göra med var man bor ;-)

2009-02-16 @ 09:39:38
Postat av: Beckah

Rebecca; ja en gång till. Vet inte om du såg det hon skrev om mig på familjeliv om två stackars barn och en mamma som bara sover och lilla barnet får leka med glasögon och klättra i fönster osv ...DET anmälde hon även till soc här. De brydde sig föga, bara ringde och berättade för mig, de är rätt trötta på den här historien. Jag tog inte upp det för jag vill inte ha skiten i min blogg igen, hade hoppats på att min tystnad kunde få tyst på henne också eller att hon hittar någon roligare att jaga.

2009-02-16 @ 09:45:36
Postat av: Rebecca

nee det har jag missat.. är inte så mycket på familjeliv, när jag väl loggar in kollar jag bara mina favorit trådar. finns tråden kvar tro? vad heter tråden isåfall?

2009-02-16 @ 10:12:05
URL: http://alskadeliam.blogg.se/
Postat av: Beckah

Rebecca: http://www.familjeliv.se/Forum-5-175/m41219686-7.html inlägg 66



Exakt detta plus några saker till som att jag skulle ha skaffat hund som jag förvarar i bur var det hon anmälde till soc. Hon tar allt jag skriver i bloggen och hittar på smaskiga rövarhistorier med det materialet.

2009-02-16 @ 10:22:24
Postat av: Rebecca

nu har jag läst.. man fattar ju direkt att det är dig hon menar. va tvungen att kika in hos henne o spana lite.. hon tillomed nämner dig i folks gästböcker hehe, dock inget märkvärdigt hon undrade bara om en person samlade info på FL.

2009-02-16 @ 10:48:12
URL: http://alskadeliam.blogg.se/
Postat av: Linaek

Beckah

Är du säker på att det är kicki som skriver dom där sjuka inläggen.

Tycker det ät aldeles får få stavfel.



Amma ditt barn så länge det behövs.



Kram

2009-02-16 @ 11:24:19
Postat av: Anonym

Beckah lilla Beckah.

Du är ju helt otrolig.....



För några år sedan när jag var aktiv på Babyfriends öppnades och stängdes din sida av o på hela tiden för tt du blev ovän med ett flertalet personer,en sida för mammor med baby/barn sidor...Helt otroligt!....på Familjeliv är du avstängd.

Ja jag är ledsen att säga det men du kan ju inte var tillfreds med ditt liv,eller ?

Spotta ut din bitterhet på andra människor genom din egen blogg,Det är sorgligt...

Jag kommer härmed sluta att besöka din blogg.

Jag hoppas även att alla ni andra som inte diggar Beckahs otroligt outbildade ordförråd också slutar att läsa och besöka bloggen.

Den bekräftelse du får genom din blogg tänker inte jag vara med och gynna.

Denna bloggen suger och är inte värt sina besökare.

Och du Beckah du får gärna leta fel o brister i det jag skrivit men jag är inte medlem i Mensa och inte du heller lilla vän.



Tack o adjö för mig o hoppas du får rätsida på dig själv o ditt liv och sist men inte minst Sluta Skyll ditt trista liv på andra!

2009-02-16 @ 11:51:44
Postat av: Beckah

Senaste anonym; jag fattade verkligen inte ett skit av ditt långa inlägg :-) har bara några frågor, varför tror du att min mailadress är [email protected]? Vad menar du med att jag skyller på andra? VAD är det jag skyller på andra? fattar lixom inte grunden till varför du skrev så? handlar det om mitt inlägg om kalas feber och amning? vad är det som jag skyller och på vem? kliar mig i huvudet Eller är det i någon kommentar jag skrivit som jag skyller på andra? Vem skyller jag på och VAD?



Som sagt, fattar inte halv sju av din kommentar men hoppas du fick ut något av det iallafall :-)

2009-02-16 @ 11:56:56
Postat av: Anonym

Beckah, du är bara dum och socialen är ännu dummare om dom inte tar ditt fall på allvar du SKADAR dina barn, ta gärna fram mitt ip nummer och bevisa vem jag är, du leker viktig, man är inte bäst för man har mensa, du är inget annat en än stor fet dumbom.

2009-02-16 @ 12:33:12
Postat av: Beckah

Du är så otroligt korkad alltså. "ditt" IP är 194.68.142.52 dvs norrköpings kommun, precis som förra gången du satt på bibloteket och skrev skit och sedan skrev att det var väldigt noga att jag kontrollerade IP-numret. Du är pinsamt korkad verkligen.

2009-02-16 @ 13:12:43
Postat av: Rebecca

till den anonyme: hur vet du att hon skadar sina barn? var har du de bevisen? vad exakt är det du syftar på att hon gör? och hur fan kan du veta vad hon gör för att "skada" sina barn? bor du granne med henne? är du en såndär tjuvkikare som tittar in i andras fönster..?

2009-02-16 @ 13:16:15
URL: http://alskadeliam.blogg.se/
Postat av: Beckah

Rebecca; det roligaste är att denna "granne" i såfall sitter i Norrköping och surfar :-D bra koll man kan ha därifrån.

2009-02-16 @ 13:21:30
Postat av: A

HAHAHAHAHAHA FAN så jävla korkad!



hon sitter på biblioteket och skriver skit här och UPPMANAR att kolla IP-numret. Sen är hon så jävla blåst att hon från samma dator uppdaterar sin blogg samtidigt! Med orden "...det ska jag göra när jag kommer hem" Jaaa just ja, för hon är inte hemma för hon är på biblioteket. Så smart att skriva och berätta det själv.



mer korkad kan man nog inte bli!

2009-02-16 @ 13:25:35
Postat av: Beckah

Ja kolla:



Från Kickis blogg:

".ih :)

har fått en läxa av min advokat så den ska ja göra så fort ja kommer hem, sen blir de ÅKA AV SKITEN! :D :D



Skrivet av kicki 16 februari 2009 klockan 12:11"





Bland kommentarerna här:

"Anonym om Kalas och feber och amning:

Beckah, du är bara dum och socialen är ännu dummare om dom inte tar ditt fall på allvar du SKADAR dina barn, ta gärna fram mitt ip nummer och bevisa vem jag är, du leker viktig, man är inte bäst för man har mensa, du är inget annat en än stor fet dumbom.



IP: 194.68.142.52 16 Februari, 12:33"

2009-02-16 @ 13:28:44
Postat av: Rebecca

mm såg att det va någon från norrköping.. men hmm.. informationen jag fick var på en lars gösta johansson på St Persgatan 19. men jag kanske titta helt galet.

2009-02-16 @ 13:30:10
URL: http://alskadeliam.blogg.se/
Postat av: Anonym

Intressant att du noterar alla mina steg. gäsp

2009-02-16 @ 14:31:45
Postat av: linaek

OMG vad hon håller på. Beckah delger du soc dessa ip nummer.

Det är ju med all säkerhet samma ip nr på dom anmälningarna som kommer till ditt soc.

KRAM Linaek

2009-02-16 @ 14:41:16
Postat av: E

Beckah, till din kännedom bara (kanske inte att publicera)... Från den där theo-bloggen... Hon väljer som sagt vad hon vill låta publicera där. : (



Har följt ditt bråk med Beckah. Hon är oerhört irriterande. Tycker absolut inte om att hon ger sig på dig. Hon ska väl fan inte prata. Hon skaffar nu barn nr2 med killen som hon själv säger slog henne under graviditeten, tok stryptag på både henne och äldsta sonen och så vidare. Är det att ge sitt barn sitt bästa?

Skrivet av M 2009-02-16 kl 14:58

kicki svarade 16 februari 2009 klockan 15:02:

Nej.

2009-02-16 @ 15:16:54
Postat av: Rebecca

läs kickis senaste kommentar hon fått i bloggen. någon som skriver om dig. hehe personen bad kicki att inte publicera kommentaren men kicki förstod nog inte vad publicera betyder ;)

2009-02-16 @ 15:26:30
URL: http://alskadeliam.blogg.se/
Postat av: Undrande..

Beckah! Ibland har jag tyckt att du varit en väldigt klok ung mamma, lika många gånger har jag tyckt att du ibland går över lik, bla på familjeliv.

Men det jag har gllat hos dig är att du har värnat om barnen... och det leder mig till nästa fråga som jag verkligen undrar över:

För ngt år sedan så skrev du i din blogg att det förekommit misshandel hemma hos dig och att en viss tidningsartikel handlade om dig. jag var imponerad av att du bröt och klargjorde att du och dina barn inte tar vad skit som helst.

Sen får man läsa att du åker på semester med denna man, fine, det är ditt val. Men när jag ser att ni dessutom ska ha barn igen, så kan jag väl anta att ni snart kommer bo igen? och isf...är inte det ett stort övergrepp på din äldsta son, som faktiskt själv var vittne och dessutom själv utsatt för denna man? Jag trodde verkligen att du var en sådan person som satte dina barns bästa främst....men det gör du ju defnitivt inte nu?! Varför?

2009-02-16 @ 16:54:12
Postat av: Anonym

DEn här kommentaren hittade jag på kickis blogg....ville bara delge dig den beckah.

Jag håller på dig.



Publicera inte denna:

Har följt ditt bråk med Beckah. Hon är oerhört irriterande. Tycker absolut inte om att hon ger sig på dig. Hon ska väl fan inte prata. Hon skaffar nu barn nr2 med killen som hon själv säger slog henne under graviditeten, tok stryptag på både henne och äldsta sonen och så vidare. Är det att ge sitt barn sitt bästa?



Skrivet av M 2009-02-16 kl 14:58 kicki svarade 16 februari 2009 klockan 15:02:

2009-02-16 @ 17:15:33
Postat av: undrande igen

Svarar du bara på inlägg som är bekväma??

2009-02-16 @ 21:33:55
Postat av: Emma W

Är inne och följer din blogg Beckah för jag tycker du skriver bra och tar upp bra saker. Tycker också det är intressant att se hur folk reagerar och går in i försvarsställning bara för att du vågar stå för vad du tycker och vet. Det är ganska ovanligt idag tycker jag det verkar som. Den allmäna attityden i samhället nu verkar vara att man lyssnar på andras åsikter och sen nickar och går hem och snackar skit om personen eller berättar om hur korkad personen i fråga är. Bara för att man inte delar åsikten. Just därför tror jag det är intressant och nyttigt för folk att läsa och följa din blogg och dina trådar. För du står för det du tycker. Tror många skulle vilja våga vara mer som dig. Själv är jag övertygad om att du är en bra mamma till dina barn, att du aldrig skulle låta något ont hända dom eller fösumma dem.

ta hand om er alla! Kram Emma

2009-02-16 @ 22:03:04
Postat av: Dolce bambini

Hoppas Alleballe kryar sig fort. Min Aleballe är också sjuk och snuttig. Han ammar ännu han också.

2009-02-16 @ 22:32:43
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Anonym

DETTA ÄR EN KOMENTAR FRÅN KICKIS BLOGG.









Publicera inte denna:

Har följt ditt bråk med Beckah. Hon är oerhört irriterande. Tycker absolut inte om att hon ger sig på dig. Hon ska väl fan inte prata. Hon skaffar nu barn nr2 med killen som hon själv säger slog henne under graviditeten, tok stryptag på både henne och äldsta sonen och så vidare. Är det att ge sitt barn sitt bästa?



Skrivet av M 2009-02-16 kl 14:58

2009-02-17 @ 00:04:46
Postat av: Anonym

Att Beckah kan o vet allt,det vet ju alla redan.Det är helt ok att stå för det man tycker och ha åsikter det har jag också ,men problemet är ju attityden.

Hur kan man som 26 årig tvåbarnsmamma,förebild för sina barn,medlem i Mensa osv. använda sig av ett så dåligt,ovårdat och rentav fullkomligt ointelligent språk.

Jag hoppas verkligen att det är här på din blogg som du använder det...eller delar alla dina åsikter i det "verkliga" livet,inte så troligt......

2009-02-17 @ 18:15:43
Postat av: PZ

HA HA HA HA!!!! såpopera här eller, ha ha. jag skrattar fan högt när jag läser vissa kommentarer här.



Beckah - du måste också skratta......



Hoppas ALvin kryar på sig och att du klurar ut hur du ska göra med amningen. Kram.

2009-02-17 @ 19:57:48
Postat av: malin

Tråkigt att han är sjuk.



Vågar nog inte kommentera mera än så.

2009-02-17 @ 20:20:34
URL: http://alicesmamma.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback