Göteborg och funderingar

Blev en sväng till Gbg idag. M har handlat lite till sitt hus och så, jag hittade några smågrejer också när vi var på IKEA. Käkade gjorde vi också på IKEA. Alvin åt jätteduktigt och lät faktiskt bli att smeta ner överallt som han gjorde sist vi käkade där hehe.

Magen mår bra, nu är det inte långt tills jag ska till BM. Från imorgon kväll blir det att fasta inför glukosbelastningen. ätandet är väl okej men att inte få dricka är ju döden! jag dricker ju jättemycket vatten annars. Nåja det går nog överleva. Alla säger att sockerlösningen är så himla äcklig haha men jag minns inte det, enda jag tyckte när jag gjorde den sist var att det var en befrielse att få dricka vätska ÄNTLIGEN, så för mig var det rena paradiset, smaken hade ingen betydelse. fast jag fick citron i iallafall.

ikväll är det familjen annolunda, det ska ses :-) den Norrländska 10-barnsfamiljen är helt underbara, de kan få adoptera mig hahaha :-D så mycket kärlek och värme! De andra två familjerna har jag inte mycket till övers för men så blir det ju i TV, man får ju se så lite så uppfattningen man bildar sig är ju egentligen orättvis.

Apprpå barn och familjer. Har ni hört den roliga historien om idiotmamman som blivit av med sitt barn men som sedan satt och predikade för en annan mamma som har sina barn, hur dålig mamma hon är? HAHAHAHA Jag vek mig dubbel av skratt när jag hörde den roliga historien :-)

Jo jag skrev ju för ett tag sen att Alvin gick och la sig själv.  Jag är så jäkla lycklig faktiskt! Det vittnar verkligen om hans trygghet. Han har somnat i/bredvid mamma eller pappa sen han föddes, han har aldrig behövt somna ensam i en spjälsäng som många andra barn utan alltid fått värme och trygghet när han ska somna.

På natten sover jag med honom i samma säng, underbart mysigt att samsova och allt detta har gjort honom så jävla trygg att han till och med går och lägger sig själv! Det är nästan varje dag nu *s* fast jag går efter och går och pussar honom och kramar honom ändå bara för att jag inte kan låta bli. Saknar att få ligga bredvid och söva men nu när han själv valt att ta det här steget i utvecklingen ska jag inte hindra honom och hålla kvar honom på en nivå han vuxit ifrån. jag får ju ligga bredvid honom hela natten sen när jag går och lägger mig iallafall.

Myyyyys!  Victor gjorde samma sak på "sin tid" somnade i min famn och sov med mig tills han själv var redo att sova själv och somna själv. Det var när han var 2,5 år och vi äntligen flyttat själva. Då blev han trygg nog.

Ha det gott, nu har mitt TV-program börjat, PUSS!
Trackback