Buffelipuff

Eventuellt kanske kan det nog vara så att jag måste erkänna för mig själv att det bara _måste_ vara bebisen som killas på insidan av magen :-/

Har känt i 3-4 dagar, flera gånger om dagen små rörelser men det vågar jag ju inte tro på, inte förrän jag vet hur det står till där inne.

Har suttit och läst om graviditeten med Alvin. Storleken på livmodern var precis samma då, mitt emellan navel och blygdben i typ vecka 13 och så. Gjorde en gyn-undersökning hos läkaren då också som sa att livmoderstorleken var normal och även den gången sa BM i telefon att livmodern absolut inte kan vara så stor i den veckan.

Preciiiis som nu.

Blev också påmind om att jag i vecka 13+0 fick tokont i magen, åkte till BM som skulle lyssna på hjärtat men inte hittade det så jag fick åka till Borås och göra UL istället.

Känns ju sådär inför onsdag då jag bara är i vecka 11+4, då blir det svårt att hitta hjärtat men jag hoppas min BM denna gång menade att jag då får göra UL direkt där och då hos dem. Sist fick jag ju inte det för att anledningen till besöket var ont i magen och då fick de inte kolla med UL utan läkare.

Nåja, får se hur det blir på onsdag. Ska försöka ta med mig vår lilla videokamera och filma TV-skärmen OM jag nu får göra ett UL *hoppas* hade varit roligt att ha det på film. Om det går att filma mot skärmen utan fladder.

Men mest troligt så blir det nog bara att lyssna på hjärtat och inget UL. Vi får väl se.

Kommentarer
Postat av: Sophie

Hoppas du hör hjärtat, det är ganska stor chans. Vi hörde från v 9 så :) Högt och tydligt.

2009-02-22 @ 15:25:57
Postat av: Filura

Jag tror säkert det är lilla bäbisen som sprattlar.. Jag kände min lilla oxå i den veckan fast alla sa att det är OMÖJLIGT. Hehehe. Det tror jag inte alls att det är.



Jag filmade min lilla med min vanliga kamera på tv-skärmen när hon var 13 veckor i magen. Gick utmärkt. Lite fladder, men inget som stör!

2009-02-22 @ 18:31:53
URL: http://www.mysfias.se
Postat av: Linda L2K

Myspys med puffar! Lite kul att läsa att det är lite lika nu och med Alvin!

2009-02-22 @ 18:41:23
Postat av: Heidi

Härligt med puffar!!!





Kolla in på min sida.... du är utmanad ;-) kram

2009-02-23 @ 13:23:41
URL: http://vittsomsockertavlar.blogspot.com/
Postat av: Heidi

onte min tävlingssida utan min vanliga.. som jag fick med här nu. Kram

2009-02-23 @ 13:24:37
URL: http://vittsomsocker.blogspot.com/
Postat av: Johanna M

Man blir ju bättre på att känna bebisen när man vet hur det känns. Hoppas allt går bra och att du får se vem som bor i magen...

2009-02-23 @ 13:56:07
Postat av: Norskan

Nu är Kicki igång igjen... Shit vad skit hon orkar skriva om dig....

2009-02-23 @ 14:02:49
Postat av: Victorsmamma

Vad roligt med bebisen! :-)



Du, har du förresten läst vad "K" skrivit om dig i sin blogg idag?



/Sandra

2009-02-23 @ 14:49:57
Postat av: Emma

Det här skrev jag som kommentar till Christina, men hon kommer naturligtvis inte att publicera det. Snart dags för en stalkeranmälan, tycker jag, tjejen har verkligen inte alla pållarna i stallet!



"Oj, det var det största lasset struntprat jag någonsin läst - du borde inte attackera folk så aggressivt för en massa saker då du själv inte kan stå för det. Dubbelmoral ända ut i fingerspetsarna, Christina! Kan inte du publicera det folk skriver för att föregå med gott exempel, om du nu blir så provocerad av att Rebecka inte gör det? Har skrivit vid ett flertal tillfällen men du har inte publicerat. Om du nu gör det valet borde du inte attackera Beckah för att göra samma sak. Ledsen, men du framstår som så fruktansvärt osympatisk i det här inlägget att jag blir kallsvettig - och ja, jag vet att du inte kommer att publicera det här, men det spelar ingen roll, vill bara få det sagt. Du är sjukligt fixerad vid Beckah och borde koncentrera dig på att reda ut ditt liv istället. Du verkar hög på din egen fullkomlighet och det kommer att stå dig i fatet. Att du har mage att kritisera Beckahs föräldraskap visar bara på devisen trycka ner andra för att själv få känna sig lite bättre. Tragiskt! "

2009-02-23 @ 15:18:26
Postat av: Rebecca

kolla theos mammas blogg ett långt inlägg om dig.

2009-02-23 @ 15:53:52
URL: http://alskadeliam.blogg.se/
Postat av: T r o l l i s

Heeej vännen.



Jag kände Samuel i vecka 12 i magen. De andra mycket senare.



Kraaam.

2009-02-23 @ 22:10:19
URL: http://www.thinki.se
Postat av: Camilla

Tror med all säkerhet att det är bebis du känner. Jag är också med min tredje och vi har faktiskt samma BF, 12/9. Jag har också känt sprattel i några dagar. I början kände jag mig dum och har inte sagt något, men nu kan jag inte förneka, det är liten i magen. :) Man har ju varit med förr. ;) Kram.

2009-02-24 @ 18:58:30
URL: http://www.rallarringen.se/camilla


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback