Julafton i bilder

Nu så är bilderna äntligen fixade och upplagda i bilddagboken (men jag lägger ett par här i bloggen med). Jag har inte uppdaterat bilddagboken sen 5 december så jag passade på att lägga upp hela månaden hehe blev EN DEL kan man säga ;-)

Mängden julklappar till barnen blev i år lika (för) mycket som vanligt hehe de måste vara himla snälla mina ungar. För att inte tala om Mathias som måste vara VÄLDIGT snäll! han fick hur mycket som helst  av sina päron. bluerayspelare, vinterjacka, spikmatta, kläder, gjutjärnaspanna osv osv.

Jag fick också en hel del och allra finast var det nya namnhalsbandet! Guuud så fint! En stav med plats för 4 namn. Victor, Alvin, Elmer och så en tom sida ...för framtiden? :-P jag skojade med Mathias och visade den tomma sidan. "ser du vad det står?" frågade jag. "Eh..va?" svarade han. "Hjalmar! ser du väl" sa jag då. Han var måttligt road :-P

Men nu tar vi julafton från början istället:

Vi började dagen med att Mathias kokade gröt till frukost. Eller ja, Alvin började sin dag redan innan... han klev upp tidigast av alla och öppnade både sin och Elmers morgonjulklapp :-D hehe

Efter frukosten så öppnade vi alla våra paket vi hade hemma. Alvin var överlycklig över varenda present hehe "ÅÅÅÅH SÅNNA" utbrast han glatt till varje grej.

Själv fick jag ett fluffigt DUNTÄCKE som jag önskat mig!!! av Mathias. Jag hoppades såå att jag skulle få ett men trodde inte det eftersom det är mycket dyrare än vad vi brukar köpa till varann (och vad jag köpte till han). Han fick kläder och choklad av mig. Ungarna fick också en massa kläder och många filmer och lite annat krafs. Sen har de ju fått en varsin grej innan, Alvin har fått sin bokhylla och Elmer har fått sitt babygym i förskott.

Efter julklappsöppnandet så tog Mathias med sig Alvin ut och åkte pulka. Själv försökte jag vila med Elmer en stund, men lyckades inte somna dock.

Vid 13-tiden åkte vi hem till Mathias föräldrar för att fira jul med dem och Mathias bror och syster samt systerns sambo och son och så bebisen i magen förstås :-) drygt halvvägs till färdigbakad unge.

Mat först och främst och ja, julmat är ju alltid lika förjävla gott! Sen blev det Kalle Anka, fika, julklappar och så där - ja ganska likt så som de flesta andra hade det igår med andra ord ;-)

Alvin var sur, grinig och vansinnigt trött hela dagen. Jättearg på allt och alla men det gick bra ändå :-) Trodde han skulle somna för natten i bilen på väg hem men han vaknade igen när vi kom hem och var vaken ett tag.

Mathias kopplade in nya Bluerayspelaren så vi tittade på film på kvällen! han fick med 20 filmer till spelaren och själva  TVn den köpte han dagen innan som en julklapp till oss alla :-)

Vid 20-21 nångånbg pratade jag med Victor. Han hade haft en jättetrevlig jul och fått MASSOR av pengar i julklapp av pappa och farmor och även lillasysters mormor som de också firade med hade gett honom en slant :-) Ja och sen har han ju en stor hög julklappar som väntar här hemma från oss och Mathias föräldrar och syskon.

Förrutom pengar hade han även fått godis från sin brorsa Robin och dessutom hade Robin med sig biljetter till TomTits som de besökt i början av veckan :-)

Här kommer några bilder, men kika gärna in på alla bilder på hela december i bilddagboken också, tex alla julklappar ;-)
http://beckah82.bilddagboken.se

Länken öppnas i ett nytt fönster, det är inget lösen och inget krångel. Bara ett klick bort ;-)



Alvin öppnade Elmers och sitt morgonpaket innan vi andra vaknade..


Julklappar!


Alvin hjälper lillebror med hans paket.


Julfin


Julfin


Julfin


detta var skitkul! Mathias hittade detta paket i brevlådan. På paketet står det "God Jul önskar tomtarna på "loftet" ovan" :-D tack så jättemycket :-) mums!


Dags att käka


Jonathan sötisen vaknar paket :-D


Tomten kommer förbi en sväng!


Jag instängd i en hög paket


Innehållet i paketen får du se i bilddagboken :-)

Kommentarer
Postat av: thile

Jättefine bilder du viser oss, vennen<3. Mange fine presenter!!! Så fine halsband, du og kidsen fikk!

Jeg har tittat på bilddagboken, Duktig du er på og fota. Hur rekker tiden din til alt du får tid til ? ;););) Juleklem

2009-12-25 @ 16:42:43
Postat av: Carolina

Julfina killar, ni verkar haft det toppen! Ska kika bilddagboken nu också :-) God fortsättning!

2009-12-25 @ 17:25:04
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Moa

Men gud vad med julklappar! Hur mycket pengar har ni egentligen? :-o

2009-12-25 @ 19:32:28
Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar

Härlig jul! :) Du glömde nämna julklappen från Robin till Victor (inte besöket till Tom Tits) men Robin hade köpt med en påse med julgodis till alla syskon. ;) hahaha fast den kanske tog slut såfort att den inte räknades hahaha

2009-12-25 @ 21:03:24
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Geshiia; du har helt rätt! det glömde jag totalt fast han sa det men nu har jag ändrat :-)

2009-12-25 @ 21:44:21
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: LENA

Oj och du påstår dig vara fattig? Hur kan du har råd med så mkt? Varför köper du så mkt grejer om du har så dåligt med pengar? Men det kanske är många billiga grejer förstås? :) God jul.

2009-12-26 @ 00:47:37
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Kanske 1500-2000 per unge från oss föräldrar (förrutom Alvin eftersom hans bokhylla kostade ett par tusen extra) inköpt under flera månader är inte så svårt om man prioriterar det.



Den som köper mest är barnens farmor och det får ju stå för henne :-) Hon gillar att ge julklappar ;-)

2009-12-26 @ 00:56:02
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Carin

Så ska det ju verkligen vara! Lätt att klara det om man prioriterar det och börjar handla typ efter sommarn och bunkrar upp. Kul att se att nån annan också gör det.

2009-12-28 @ 15:58:37
URL: http://kickingassesthroughlife.webblogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback