Inget händer...

Alvin glor på TV, Elmer sover, Mathias är iväg och fixar i sitt hus.

Jag själv gör ingenting, är fortfarande lika uttråkad som igår. Kanske man skulle ta och besöka någon? Elmer verkar inte ha feber idag. jag har inte tempat men är expertbra på att känna på huvudet vad ungarna har för temp ;-)

Undrar vad alla systrar har för sig? Har inte pratat med en enda under julen :-/ förrutom genom nätet och det gills inte. Känns ändå som vi inte haft kontakt sen i början av december.

Imorgon är det äntligen lite vardag! Ärligt... jag var tvungen att kolla min mobil om det var söndag eller måndag idag innan jag skrev det där! Helt borta!

Vad gör ni på nyår?

Vi ska gå och äta på restaurang med Mathias föräldrar precis som förra året och sedan fortsätter vi kvällen i lugn och ro hemma. Jag skjuter INTE raketer och varför tar jag i ett eget inlägg sen för det är en het fråga ;-)

Kommentarer
Postat av: Emma

Nyår ska antingen firas hos min killes farmor då hans pappa, farbror plus lite fler släktingar är där... Eller hos min mamma & pappa ... Beror på om mamma & dom ska ha besök eller inte

2009-12-27 @ 11:51:26
URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/index.html
Postat av: thile

Inte lett og vita hvilken dag det er, dagene går i ett....

Så fint Elmer ikke har feber.



Ha en fin dag.

Klem

2009-12-27 @ 12:14:54
Postat av: Carolina - Har en nyårstävling i bloggen

Vi ska vara hemma hos Madelene (Len Gbg) och hennes familj och ha en riktig mysdag med god mat och spel och såklart underbart sällskap :-)

2009-12-27 @ 12:32:04
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Filura

På nyår firar vi alltid hemma hos oss. Här skjuts inte heller några raketer, men vi tittar gärna ut när andra skjuter. Fast jag hoppas det inte blir FÖR livligt i området, Elvira blir så gnällig om hon väcks mitt i natten av onaturliga orsaker lixom. Min mamma brukar komma hit på nyår oxå. Detta året kommer vi även fira "jul" med barnen, då dom inte var hos oss på julafton (dom var hos de andra föräldrarna sina).

2009-12-27 @ 21:13:39
URL: http://www.mysfias.se
Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar

Hos oss på nyår var det tänkt att ha inflyttningsfest/nyårsfest men nee vi hoppar det och har bara middag, gotta, spel och några raketer blir det allt för Robin skull och nee självklart får han inte smälla de själv. Firar det nya året gör vi med min brors +familj och sambons bror + familj, kanske att sambons syster och deras föräldrar kommer med. :)

2009-12-28 @ 09:36:11
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: Lisa

Nyår firas hemma med en god mammavän+sambo och självklart våra härliga kids :) blir nog lite skumpa vid 00-slaget och en riktigt god middag innan dess. Kex och ost och kanske nåt glas vitt, Singstar och skvaller så är det upplagt för en riktig kalaskväll :)

Kramar

2009-12-28 @ 12:08:00
URL: http://lisapetri.blogg.se/
Postat av: Kaiza

Mannen fyller år på nyår så då blir det väl kräftkalas med svärföräldrarna eftersom det är traditioooooooooooooon. Håhåjaja. ;-) Lillen är febrig och sjuk så det kanske blir inställt, vi får se hur det blir. Lugnt blir det hur som helst. Hur gick det med Elmers utslag förresten? Försvann de?

2009-12-28 @ 21:28:12
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Japp, utslagen försvann. han har fortfarande kvar en liten torrfläck på kinden på den sidan så det kanske helt enkelt bara är så att han har känslig hy, Alvin har väöldigt känslig hy.

2009-12-28 @ 21:41:18
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Kaiza

Lustigt, LillPrinsen har också en torrfläck på kinden som kommer och går. Han är ju ett "utslagsbarn" så det är ngt man får räkna med. Han verkar dock inte besväras av det. Skönt att de försvann, att det "bara" var något värdsligt om man får uttrycka sig så. :-)

2009-12-29 @ 11:51:09


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback