Dan före dan före dopparedan

Nu är jag klar för dagen ...typ :-) ska bara diska lite också tänkte jag mig. Sen har jag både en plåt hallonkola och en stor bytta med köttbullar ute i snön på nedkylning :-P får ta in dem också innan jag går och lägger mig *s*

Köttbullarna blev sjukt goda och jag "provsmakade" typ 15 stycken :-P



SNÖ har vi fått idag, rätt hyfsat mycket dessutom (OBS! för att vara här!) Jag fick pulsa iväg en sväng på kvällen för att hämta mitt H&M-paket på Shell. Mysigt att pulsa i snö. Bra för benmusklerna också haha. Ja det var dessutom första gången jag lämnade Elmer :-) Om man räknar bort första dygnet när han var på Neo. Nu låg Elmer iofs och sov när jag knallade iväg så han märkte inte ett skit men jag tyckte det kändes väldigt naket att gå iväg utan en unge på bröstet :-) hela typ 20-30 minuter var jag borta.

Alvin har också fått känna på snön idag men det var innan det började toksnöa här på kvällen så det var inte lika mycket snö då.



Sen har vi varit en sväng i Kinna också så jag har fått köpt ett par byxor till Alleballen. Tyvärr hittade jag inga tillräckligt tighta jeans så jag fick köpa ett par byxor på tjejavdelningen. Det var en blandning mellan stretchjeans och jeansleggings - perfa! Tight sitter de! Men när jag kom hem sen hade jag fått ett Traderapaket innehållandes ett par jeans som är skitsnygga och i H&M-paketet låg det ett par manchesterbyxor så nu är jag osäker iallafall vad han ska ha på sig på julafton :-) det ordnar sig nog. Fick inte tag i någon skjorta idag dock alla var skitfula eller så fanns inte strl 98. Men men han ska ändå ha kavaj så han behöver inte ha skjorta då blir det kanske för mycket.

Posten idag ja... den innehöll två roliga postbitar till! Ett par Lundmyr-byxor som jag beställt på rea häromdagen och så kom vinsten från Röda hund, alltså den ekologiska tröjan :-)





Nepp nu var det disken ja och sen nattinatti! Så jag inte somnar och sover 2 timmar på dan imorgon med för det har jag inte tid med. Somnade ju idag såklart när jag skulle ha Elmer och Alvin till att sova middag samtidigt :-) så vi snarkade gott alla tre.

Kommentarer
Postat av: thile

Vennen jo <3 Du må forsøke å legge deg tidligere! Men jeg vet, fastnar vi først, så...... ;)))

Mys pakke på posten, vennen!

Fineste Alvin og Elmer, ute i snøen! Kram til deg !

2009-12-23 @ 09:31:57
Postat av: thile

Hahaha, köttbullar ser så mumse-gode ut, jeg prøvsmaker også......

2009-12-23 @ 09:33:44


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback