Bubblerooms lista

Måndagar är bra. Då nollställs räkneverken och har man tur kan man gå ända upp på plats 12 på bubblerooms lista ;-) jaja vi får väl se hur länge det håller i sig ;-)

Jag tycks ligga precis bakom en FEJK iallafall ;-) som av någon outgrundlig anledning har stått stadigt högt på listorna hur länge som helst. Folk är bra lättlurade tror jag.



Kommentarer
Postat av: mia

Din blogg känns.... inte bra. Du blottlägger hela ditt liv, och dina barns liv . Intigritet är en dygd. billigt liksom. och snälla du ha iaf kläder på dig!

2009-12-14 @ 15:15:52
Postat av: J

Varför anser du att hennes blogg är FEJK? På vilka grunder om man får fråga? För att hon inte vill lägga ut bilder på sina barn?

2009-12-14 @ 15:36:46
Postat av: BeckaHBitcH.se

Bloggen OSAR fejk. Det har den gjort hela vägen. Det tyckte jag första gången jag gluttade in och det tycker jag fortfarande tills motsatsen bevisas.



Jag är bra på sånt här, har aldrig haft fel hittills, men visst - någon gång ska vara den första och då ska jag verkligen erkänna det, jag är dock extremt svårtövertygad i det här fallet :-)



fejk fejk fejk fejk ;-)

2009-12-14 @ 15:46:22
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: haha

Men herregud människa, vad för människa är du egentligen? hela din blogg är ju en freakshow, och du verkar vägra fatta att alla kanske inte behöver blotta sig totalt för att hamna högre än dig på topplistan? Svartis? DU är fejk om något, du sitter insnöad i en by mitt i ingenstans med tre stackars ungar, låtasas vara nån barnexpert och dissar folk höger vänster. Din blogg är något av det vidrigaste jag läst och sett. Du kanske borde blotta dig för en psykolog istället?

2009-12-14 @ 16:03:44
Postat av: L

fast jag är ganska säker på att den inte är fejk. hon har bla tagit bilder på sin mage med lappar hon har skrivit + dagens tidning. plus att hon har filmat den när den rör sig. döm inte folk så fort.

2009-12-14 @ 16:44:37
Postat av: En tjock katt i en smal värld

Luktar det avundsjuka?

2009-12-14 @ 17:27:55
URL: http://tjockkatt.webblogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se

Varför skulle någon vara avundsjuk på plats nr 11? Hm... ska man vara avundsjuk alls är det ju förstaplatsen :-) men nej, jag är inte avundsjuk, sorry.

2009-12-14 @ 17:31:34
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Ea

Jag läser ytterst sällan bloggar, kommenterar ännu mer sällan men nu känner jag ett behov av att göra det. Riktigt bra blogg! Härliga svar på korkade kommentarer och dina lättklädda bilder kanske provocerar många men det är i mina ögon starkt att våga visa upp sin kropp när man är gravid/fått tre ungar och kroppen inte längre ser ut som den gjorde när man var 15.

Jag antar att du inte ens har gått i gymnasiet då du fick barn så tidigt men ändå så är din svenska så otroligt mycket bättre än andra.. överklass bloggare ;)



Keep up the good work!

2009-12-14 @ 18:23:33
URL: http://dumblondinea.blogg.se/
Postat av: Karin

Kan inte du bara skriva lite om varför du tror att den där 15 år och tvillingmammabloggen är fejk? (du kan svara här menar jag) Jag har inte varit inne på den på flera månader och då bara nån dag och då fick jag också en skum känsla när jag läste den. Sökte och hittade lite på flashback om detta också bland annat men det var från i våras så tycker bara det är konstigt att hon får fortsätta skriva /vill(!!!) fortsätta skriva. Om den nu är fejk!! Eftersom du själv fick barn när du var så ung kanske du har mer koll :-)

2009-12-15 @ 00:00:25


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback