Bästa bloggen 2009

Ojojoj!

Hittade in hit: kidzine.se

Där Kidzine har öppet för nominering av Bästa bloggen 2009 i tre olika kategorier, min blogg hör ju till två kategorier :-) Till min förvåning hade MIN blogg fått en nominering! Inte för att det betyder att den blir uttagen att bli röstad på kanske men jag blev otroligt glad ändå! tack snälla geshiia!





Så här står det på hemsidan:

Idag, sista november t.o.m. sista december kommer ni kunna tävla och rösta om tre olika titlar samt fina priser. 2009´s bästa föräldrablogg2009´s bästa barnblogg samt 2009´s bästa graviditetsblogg kommer koras efter detta år 2009.

2009´s bästa föräldrablogg
Har ni eller vet ni vem som har årets bästa föräldrablogg? En föräldrablogg skriven av en biologisk pappa eller mamma, en adoptivförälder eller en bonusförälder. En blogg om hur det är att vara aktiv förälder till ett barn eller avsaknaden av att vara aktiv, att vara passiv p.g.a. någon omständighet. Det kan vara en blogg med rosa glitterpuffar överallt som framställer föräldraskapets alla positiva och älskvärda stunder men det kan också vara en blogg med mörka moln om föräldrarollens svåra kamp om rättvisa och att sätta gränser. En föräldrablogg som kanske inte innefattar dens barn men en föräldrablogg om just föräldern. Nominera bloggen ni tycker är årets bästa föräldrablogg och motivera gärna varför.

2009´s bästa barnblogg
Vem/vilka har årets bästa barnblogg? En barnblogg innefattar oftast fler personer än en, kanske en förälder som skriver och ett eller flera barn som står modell för bloggen. En barnblogg som berättar barns dagliga äventyr, deras barnsliga outfits, lekarna de älskar, vad de vill och inte vill äta, m.m. m.m. Vilken blogg visar de främsta och framför allt mest kvalitativa barnprodukterna, och vart finns de bästa råden för att sköta och ta hand om ett barn? Vilken barnblogg är 2009´s bästa barnblogg? Nominera och motivera gärna varför.

2009´s bästa graviditetsblogg
Vem födde bloggbebisen år 2009? Vilken blogg med kategorin graviditet fängslade er mest och vem fick er att längta nästan lika mycket som föräldrarna själva efter livet i magen? Bloggaren som i detalj beskrev dens väntade graviditet som rosenrött läppstift, den hormonfyllda mamman som undrade vad hon gett sig in på, föräldrarna som fortfarande väntar eller mamman och pappan som misste deras skapelse. Årets bästa graviditetsblogg kan även vara bloggen som kämpar med näbbar och klor för att utöka sin familj. Nominera årets bästa graviditetsblogg och motivera gärna varför.

Lämna en kommentar och nominera 2009´s bästa föräldrablogg, 2009´s bästa barnblogg samt 2009´s bästa graviditetsblogg. Varje ip-nummer godkännes att rösta 1 gång för varje kategori. Femton bloggare kommer om en vecka, den 6/12 att utses och då startar den riktiga omröstningen och tävlingen för alla fina vinster. De tre vinnarna kommer få dela på vinster av produkter och presentkort för ett värde på ca. 6000 kr från företagen Bioform, Partytajm, Crocs, Sobea, Margarethas Dockskåp, Cappe Kartong, Simply Colors, Adamantus och Drottning Enar.


Kommentarer


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback