Plågsamt värre


Dagen har varit riktigt pestig!

Alvin vaknade vansinnigt tidigt och var vansinnigt sprallig redan från början. Sen fick jag sopa upp chips och grejer som han smulat ner på golvet (NÅGON glömt på vardagsrumsbordet).

Jag vaknade med världens huvudvärk, illamående och sjukdomskänsla. Fick springa och spy till slut och försökte sen piggna till med ett bad men det var föga avslappnade eftersom Alvin krävde att få vara med och bada.

Sen stack Mathias och Victor till Liseberg som bestämt och Alvin Ris (som ska byta namn till Plågo Ris) började göra alla hyss han kunde komma på. Riva ut ALLT från sitt rum in till vardagsrummet, kissade på golvet. Slet ut en kruka full av blomjord över min säng och hela golvet och sen drog han sin leksaksgräsklippare i det också så det verkligen spred ut sig. Egentligen skulle han varit hos sin faster men hon fick 40 grader feber. Visst, hade kunnat ringa mina systrar men jag orkade inte ens be om hjälp.

Bara att dammsuga, riva ut sängarna och skaka lakan och dammsuga mellan och överallt och sen skura golv.

Fiskpinnar och pulvermos till lunch åt ungen och sen somnade han äntligen och jag med. Vi vaknade vid 17-tiden och jag mådde ännu värre och hade dessutom plågsamma sammandragningar uppå allt tidigare nämnt.

Sen kom M och V hem och under kvällen har jag bara blivit sämre. Känner mig dödssjuk och med världens huvudvärk och för varje sammandragning så pressas något ihop så huvudvärken blir värre. Halsbränna till max som inte går att mota bort.

ALLA känns i vägen och jag vill bara kasta ut dem. Vi försökt få A att sova i 2 timmar snart men inte så lätt när han sov middag så länge. Victor sover nu iallafall och jag bara läääääängtar tills Alvin och Mathias gör det med för jag vill vara I FREEED!!!!!!

Senaste toalettbesöket bjöd på röda strimmor i slemmet så nu börjar det närma sig i vilket fall, med eller utan hjälp från förlossningspersonalen imorgon.

Jag åker imorgon bitti med min syster Kicki efter jag lämnat på dagis. Mathias måste till jobbet och lämna nycklar kl 05:30 så vi bestämde att det är lika bra att han åker till jobbet som vanligt och jobbar och så ringer jag om det blir en igångsättning (de KAN ju skicka hem mig).

Nu ska jag ta en dusch och två nya Alvedon och sen försöka sova om det ens går. Hänger ju lite på om Mathias lyckas söva Alvin också.

Godnatt <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

du mådde garanterat illa av morfinet... :(

2009-08-30 @ 21:51:30
Postat av: matilda

Stackare. fy vad hemskt du måste had et nu. Vad skönt det blir sen när hoppsan kommer ut. De som tycker att en bebis i magen är lättare en än utanför kan dra åt helvete. hehe jag har oxå ont o mår illa m.m o är bara i v28. suck. Kan det inte finns nått ställe dit man kan rymma som gravid mamma? Jag ska rymma till skolan(högskolan) imorgon o då får jag iallafall rast. haha det ska bli skönt.

kram. hoppas att dit lidande snart är slut

2009-08-30 @ 21:54:58
Postat av: Amanda & Oscar

Oj vilken liten vilde han är lilla Alvin! Hoppas att hoppsan tittar ut snart nu!!

2009-08-30 @ 23:38:12
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: Johanna M

Usch vilken dag! Kunde dock inte låta bli att skratta åt "Plågo Ris".



Hoppas du är på väg till förlossningen och får komma hem med bebisen! Att du spydde kan också vara ett tecken på att förlossningen är på g, det hände iaf mig de två gånger jag fött barn.



Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback