Lite ledsamt idag också :-(

Visste inte om jag skulle skriva något, han kanske inte vill det men nu skiter jag i det för jag sitter ensam och oroar mig.

Så här var det; Mathias har ett sår på fingret. Det har kommit in murbruk och sånt och blivit infekteret (han är alltså murare). I går svullnade fingret upp och såret såg jättehemskt ut. Jag beordrade honom att gå till VC idag och kolla.

Inatt vaknade M med feber vid 4-tiden. hela den armen värkte och en lymfkörtel i armhålan var svullen och väldigt ond. Vi ringde sjukvårdsrådgivningen som sa att OM han klarade det kunde han vänta till VC öppnade kl 08:00 eftersom kl redan var 04:00. Men om han blev värre skulle vi åka in.

På morgonen mådde han sämre och kunde knappt använda armen. Röda strimmor hade börjat vandra från såret upp över armen så jag fattade ju att det var blodförgiftning på G.

Sa att jag kunde ta med mig syrran på UL ist så kunde M åka till vårdcentralen direkt men han ville såklart åka med på UL.

Jag frågade barnmorskan hur akut hon trodde det var och hur snabbt han behövde åka till vårdcentralen. Hon tyckte det var ganska allvarligt.

Vi började UL men efter 3 minuter fick jag skicka iväg Mathias som var riktigt dålig och slapp och hade frossa och mådde skit verkligen. Så han fick ta sig till VC omedelbart medan jag var kvar.

När jag kom hem ringde han och berättade att han var inlagd och att de tagit prover men att han inte fått träffa läkaren än :-(


Så jag vet ingenting ...mer än att jag vet att blodförgiftning är allt annat än en struntsak. Hoppas på att höra något SNART! <3

Kommentarer
Postat av: mitha

Usch hoppas han får rätt vård snabbt!



2009-04-07 @ 13:15:38
URL: http://www.himmelohelvete.se/wp
Postat av: Heidi

Usch stackarn! Hoppas han får rätt behandling snabbt och antibiotika! Han blir säkert bra så bra mediciner som det finns nuförtiden! Å grattis till tösabiten! ;-) Det är jag rätt säker på..har ett likadant UL bild hemma från mejas köns ul :-D

Kram på er!

2009-04-07 @ 13:51:29
URL: http://vittsomsocker.blogspot.com/
Postat av: Monika

Låter inte kul alls. Hoppas att han får antibiotika som snabbt gör att han mår bättre.

2009-04-07 @ 18:43:58


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback