Barnmisshandel är okej

Plötsligt är barnmisshandel helt okej. Ja, iallafall om misshandlaren är en gammal tant. Att barnet upplever misshandeln likadant oavsett om misshandlaren är en karl på 35 eller en tant på 75 verkar inte spela någon roll.

En gammal tant har under en längre tid trakasserats av ett gäng skitungar och tröttnade. Jag förstår att hon tröttnade, jag förstår att snorungarna betedde sig grisigt. Jag tvivlar inte ett ögonblick på det. Men det spelar ingen roll! Då får tanten polisanmäla, inte slå barn!

Detta borde ju rimligtvis alla förstå, men nej nej, helt fel. Det sitter alltså mängder av folk ute i landet och tycker synd ...om TANTEN! :-o

Så här var det; tanten tröttnade en dag, ungarna höll låda ute i trappuppgången, kastade in saker i brevinkastet hos tanten osv. Till slut tog tanten sin käpp, öppnade dörren och ställde sig och slog på första bästa barn som fick tag i. En nioårig liten grabb.

Pojken hade bott i trappuppgången i en veckas tid när denna händelse inträffade så jag har svårt att tro att det var just den här killen som plågat tanten i åratal.

Händelsen polisanmäldes och det blev rättegång och tanten dömdes till böter, 2000 riksdaler. Helt i sin ordning.

Vad GÖR folk? Jo de pissar den lille gossen i ansiktet genom att starta en insaming för att betala tantens böter! Det är så skamligt så det inte är klokt! Herregud! Är man 75 år har man haft god tid på sig att lära sig kopplingen mellan handling och konsekvens! Det klarar en 4-åring!

Jag förstår tanten, jag förstår hur det kunde hända och jag tycker det är vidrigt med sådana ouppfostrade kräk till ungar som ger sig på folk och trakasserar men likt förbannat så är det INTE tillåtet att misshandla barn och gör man det så SKA man straffas och när man straffas ska man betala sin egen böter.

Jag skulle uppmana ALLA att bojkotta den här sjuka insamlingen!

 Pojkens version: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=851419&rss=554
Tantens version:  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3753724.ab

Kommentarer
Postat av: hanna

http://ettmisshandlatbarn.blogg.se/. En blogg om min resa mot ett tillfrisknande ifrån att som barn ha blivit fyskiskt- och psykiskt misshandlad av mina föräldrar. besök den gärna.

2010-06-27 @ 19:29:31
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Just nu var det lite tomt på inlägg men jag återkommer gärna och läser senare om du påminner <3 ta hand om dig <3

2010-06-27 @ 19:32:48
URL: http://beckahbitch.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback