Det har snart gått 1 vecka...

Det har snart gått en hel vecka sedan Michael Jackson somnade in.

Livet går vidare som vanligt för de flesta utom kanske de mest inbitna fansen och hans familj, men ändå känns det lite som att världen är lite förändrad. Vilken ikon han var ändå. Vilket stort avtryck han gjort. I musikvärlden och på jorden.

Hittills har 12 fans tagit livet av sig för att de inte kan bära sorgen. Det är helt galet, sjukt och just det - tragiskt. Men det säger en del om Michaels storhet.















Kommentarer
Postat av: Ariella

Alltid trist när en människa dör, allra helst när de inte är äldre än 50. Visst han var poppens konung mm. Jag tänker mest på hans närmsta anhöriga och hans barn.



Tycker dock det är lite märkligt att fans tar livet av sig pga hans död. Har man inte gått lite för långt i sin idoldyrkan då?



Kram

2009-07-01 @ 18:12:52
URL: http://www.busfamiljen.com/wp
Postat av: Lina

Ariella: Tänk vad många Jacko har hjälpt.

När folk har haft det jobbigt så kanske de har lyssnat på hans låtar och fått ett speciellt "band" med honom osv..



2009-07-01 @ 21:32:21
URL: http://flasarn.blogg.se/
Postat av: rebecca

Det är helt sjukt att folk tar Livet av sig, läste om detta igår i en blogg och ja jag fattade inte då heller varför folk tog livet av sig.



Finns viktigare saker än att vara helt beroende av en person, okej om det varit sin partner eller sin mamma eller någon annan nära som man lever/levt ihop med men en människa de förmodligen aldrig träffat IRL ( konserter räknas inte som träff, det gör inte det till en nära person) verkar helt sjukt.

2009-07-01 @ 22:30:24
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: Anonym

vem bryr sig?! han är död! inget att göra åt! är bara töntigt att hans fans tar livet av sig, bara att komma över det helt enkelt!

2009-07-02 @ 00:02:05
Postat av: Beckah

Det må vara svårt att förstå och väldigt sjukt men töntigt? Lite väl starkt att skriva så om folks psykiska mående. Att ta livet av sig är ett stort steg och bottnar i kanska staka känslor. det går inte att föreställa sig eller sätta sig in i hur andra personer känner inför saker.



Det är väl ingen nyhet att det finns fanatiska fans, som tror de känner en person, lever ett liv som helt kretsar kring en person osv (nej jag sa inte att det var friskt, men det förekommer) om då denna idol dör så är ju meningen med livet borta. Om inte rätt stöd finns där att fånga upp den här trasiga människan så kan det bli så här. Det är egentligen inte förvånande. bara väldigt tragiskt.



Töntigt är det däremot inte! Precis som det inte är töntigt att ta livet av sig av andra orsaker. Förhastat, tragiskt, egoistiskt, oigenomtänkt, sjukt och en massa andra saker kan det vara men töntigt? nej då får du nog försöka skaffa dig lite mer förståelde för andra människors psyke och känslor.

2009-07-02 @ 09:37:52
URL: http://beckahbitch.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback