En jämförelse

Minns ni mina ord till henne?

"Jag tror att du gräver ner dig i ett hål när du beter dig så här.
Sluta var så förbannat otrevlig, ta emot den hjälp som erbjuds. I domen kan man se att du blivit erbjuden massvis av olika stödinsatser men du har vägrat alla. Då blir det till slut så här.
Du MÅSTE inse att soc inte är ute efter att jävlas, det är enda sättet att få tillbaka T.
Jag tycker verkligen, på riktigt, att barn ska vara med sina föräldrar och jag tycker verkligen att T ska vara med dig. Men ibland går det verkligen inte även om det är det allra bästa så går det ändå inte ibland. Vissa föräldrar har brister.
Det i sig kan vara lugnt, sålänge föräldern kan se bristerna och jobba med dem. Ta emot ALL hjälp som erbjuds. Hade du gjort det så hade T bott hos dig idag. Men du vägrar gång på gång och anser att du inte behöver hjälp. Till och med på rättegången satt du och sa att du inte behöver hjälp.
Om du istället hade tagit emot hjälpen från första början hade T bott hos dig nu och ni hade varit lyckliga båda två.
Jag tror de allra flesta här tycker som jag. Vi menar inte att det är BRA att barn tas från föräldrarna, men i ditt fall, där du vägrar inse och vägrar ta emot hjälp så var det tyvärr enda utvägen för soc och därför nödvändigt.
Förhoppningsvis kommer du till insikt snart och börjar jobba med dina brister och jobbar för att få hem T i framtiden."


Detta är hennes ord till mig:


"Du är verkligen en HEMSKT människa vet du om det? Du ljuger i min blogg, leker pajjas på andras bekosnad. Riktigt rutten människa är du. men antagligen slänger du skit på mig för jag hamna på din ömma tå. Man beter sig inte så som du gör, de är verkligen JÄTTE elakt att göra så, vad är du för en människa? Du är verkligen sjuk va?:( usch. får kalla kårar av de du skriver till mig. Usch. har aldrig stött på en så elak människa i hela mitt liv och hoppas vid gud att du förlorar dina barn, eller att du närmare bestämmt dör för du är en HEMSKT och OND människa!:("



Ja ni kan ju döma själva ;-)

Kommentarer
Postat av: kicki

När ska du fatta? När ska din hjärnverksamhet börja funka?

Hallå? Hör du någonting? eller är du så inne i din psykotiska värd... Ingenting kommer in... Du vägrar lyssna.

Undra vem av oss som egentligen behöver hjälp? vi alla vet att det är du.

Jag har aldrig fått något stöd ifrån soc när ska dom hinna ge mig förslag på 3veckor?

Men du kan inte se, du vägrar att se. Du är så förbannat trög att du bara vill slänga skit och åter skit på någon

som redan fått skit. Jag orkar inte med dig längre. Du har fått din tid i rampljuset nu. Du är sjuk. Du är riktigt SJUK!

Hoppas du hade kul. Hejdå.

2009-01-16 @ 21:36:01
URL: http://www.metrobloggen.se/lovemytheo
Postat av: Mian

de ända jag kan dömma utav allt de här är att du är riktigt elak och äcklig

2009-01-16 @ 21:44:00
URL: http://www.metrobloggen.se/mian1984
Postat av: Monika

Alltså jag tycker att hela den här grejen är tragisk från början till slut faktiskt. Tyvärr så gjorde väl "Kicki" ett stort misstag genom att i sin första tråd på FL länka till sin blogg. Bloggen är långt ifrån anonym och därifrån var det "enkelt" för de som vet hur det fungerar att hämta ut domen i fallet. Jag tror nog inte Kicki tänkte på att det kunde bli så. En dom är ju offentlig handling och det står alla fritt att få ut innehållet och läsa det. Om det var en dom som handlade om mig, så skulle inte jag vilja att den cirkulerade. Så på det sättet förstår jag Kicki, men samtidigt så var det hon som öppnade för allt det här genom att dela med sig av sitt liv icke-anonymt. Jg har ju själv läst domen och är därför inte bättre än någon annan, så klart. Men nu kanske det är dags att lägga ner. Jag tror inte att Becka kommer att bli av med dina barn, verkar otroligt. Sen hoppas jag verkligen att det går bra för Kicki och Theo i livet.

2009-01-16 @ 21:46:23
Postat av: Beckah

men Kicki, vaddå tre veckor?



Första utredningen blev klar i juni 2007 när Theo var 3-4 månader. Då blev du erbjuden att gå i spädbarnsverksamhet men du vägrade. Efter det har du erbjudits en rad insatser. Bland annat familjepedagog men vägrat allt och till slut blev soc tvugna att omhänderta Theo eftersom du vägrade att ta emot hjälp. 1,5 år inte 3 veckor.

2009-01-16 @ 21:49:26
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men kan du sluta din djupt störda människa? Jag hade en familjepedagog. Fram tills att jag byte soc, och dom som jag hade då hade jag bara i 3veckor innan dom tog theo och dom uppgav inga förslag, kan du sluta gräva i lögner? Du gör bara bort dig och du förstör bara. Du vet ju inte ens vem jag är. Och du är inte bättre själv. fan kan du börja vakna någon gång?

2009-01-16 @ 21:55:28
Postat av: Anonym

Sluta försök trycka in i min skalle och andras skallar att JAG är en dålig mamma.

Jag är en bra mamma och theo har inga dåliga föräldar du har gått för långt.

Och man beter sig inte på det sättet som du gör.

Det är fel och det är omoget gjort.

Varför ska du försöka tvinga in i min skalle någonting som är lögn? varför försöker du göra det? vad är det du vill? Du kommer aldrig nå fram i någonting som är LÖGN!!

2009-01-16 @ 22:02:58
Postat av: Anonym

Kan du SLUUUUTA skriva långa inlägg i min blogg? jag är inte intresserad av dina psykiskt störda ord. Du är sjuk och jag vill inte ta del av dina hemska tankar som är sjuka och fulla av lögner. Fatta, Jag är inte intresserad hur länge ska du hålla på? sitter du och onanerar samtidigt och njuter av detta eller? man börjar ju faktiskt undra.

2009-01-16 @ 22:06:14
Postat av: Mannen

HAHAH Det är fan inte sant. Av någon konstig anledning råkade jag snubbla in här och allting är precis som vanligt. Beckah med sin snedvridna syn på moarl, etik och hur man ska bete sig går igen. Hur kan en så stor nobody faktiskt kunna göra avstamp i den stora internetvärlden med sådana totalt ovidkommande men ändå respektlösa och intetsägande åsikter?



Nej du beckah lilla, ta dig en humanism-kurs´samt charmkurs eller skänk bort dina barn till bättre vetande människor. Med den människosyn och därefter fostran är jag redan nu rädd för hur de små ska bli. Stackars barn.

2009-01-16 @ 22:21:14
Postat av: yaddidi

Även jag är en av alla dom som läst domen och jag håller med dig beckah. Vi har inte ofta samma åsikter på familjeliv men i detta tror jag att vi tycker samma.



Kicki måste lugna ner sig och ta emot den hjälp hon får och inse sina brister för att få tillbaka lille theo. Det jag tyckte var ett av dom värsta sakerna var att ha framme hårmedlet så han fick åka ambulans och FORTSÄTTA ha det framme även efteråt? Helt galet. Sen kanske inte allt i domen stämmer, men jag tror knappast att så många olika personer har gått ihop för att ljuga om Kicki.

2009-01-16 @ 22:21:44
Postat av: rebecca

fniss

2009-01-16 @ 22:29:03
URL: http://medlem.spray.se/gurkpastej
Postat av: rebecca

gah störigt! för att din blogg ska uppdateras för mig så måste jag stänge ner fönstret och öppna nytt. :( jobbigt jue när man just nu vill uppdatera massa då det händer grejor här ;)

2009-01-16 @ 22:37:55
URL: http://medlem.spray.se/gurkpastej
Postat av: Mio

Men VARFÖR måste du vara och argumentera ÖVERALLT! Du söker dig till problem.. DU är med i Mensa för att du har ett högt IQ men IQ säger inget om en människas mognad att umgås och fungera med andra människor! Du behöver träna på din impulskontroll samt det sociala samspelet...verkar gilla att trycka ner alla som inte är som du eller tycker som du gör..

2009-01-16 @ 22:38:12
Postat av: P Z

ha ha ha ha, snyft......ska man skratta eller gråta, suck....

2009-01-16 @ 22:38:30
Postat av: rebecca

nehe dags att kolla mailen =)

2009-01-16 @ 22:48:52
URL: http://medlem.spray.se/gurkpastej
Postat av: heidi

mannen o mio.... EXAKT...mitt i prick!!! och man kan´er gott bara hoppas att bitchen sover gott inatt nu när hon hon riktigt har fått trycka ner ng.... STACKARS DIG BECKAH....har lixom inga ord....

2009-01-16 @ 23:08:55
Postat av: Anonym

HERREGUD! säger jag bara. Ge upp, lämna henne ifred. Låt henne sköta sitt liv och sin son, du har inget med det att göra!!!!

2009-01-16 @ 23:51:00
Postat av: Anonym

Soc omhändertar INTE ett barn hur som helst! NÅGON bakgrund fins alltid! Stå på dig i dina åsikter, jag samtycker i det mesta!

2009-01-16 @ 23:51:04
Postat av: Anonym

Du kan lämna hnne ifred. Det är hennes liv, att du orkar? Du har inget med det att göra.!!!

2009-01-16 @ 23:54:33
Postat av: H

Jag har läst dina inlägg på din blogg. Vad är du utbildad till/inom? Vad arbetar du med?



Varför använder ordet f_tta som en benämning på en annan moder?



Jag tror att det som man kan läsa om i din blogg, säger mer om dig. Projektion, du tillskriver andra individer dina egna känslor och upplevlser.



Vem har gett dig ordet, att kritsera och kränka Kicki och henes son? Har du deltagit i utredningen kring Kickis familjesituation? Arbetar du inom socialtjänsten? Har du tidigare erfarenhet av socialtjänsten?

Känner du Kicki personligen och har du träffat hennes son?



Jag har läst att du har tagit del av "Kickis" dom men utifrån vilka erfarenheter granskar du domen?



När du läser domen vad utgår du ifrån? Viken roll tilldelar du dig själv som granskare?



Om du skulle tala med de individer som Kicki har varit i kontakt med hos socialtjänsten, barn- och ungdoms mottagningen, tror du att de skulle uppleva den information som finns i domen i liknande upplevlser som du?



Det är oftare lättare att sätta egenskaper och tillskriva andra individer känslor och upplevlser som man själv har erfarenhet av.



Jag läste även att du har en man och förstår att du inte har någon erfarenhet av att vara en enastående, ensamstående mamma. Kan du sätta dig in i situationen som ensamstående moder?



Jag skulle tänka mig för innan jag dömer och kritisera en annan individ!











2009-01-17 @ 00:36:20
Postat av: rebecca

beckah har aldrig vart ensamstående? läser inte folk? fast iofs de kanske bara läst din blogg och både din blogg + hemsida.

2009-01-17 @ 01:31:42
URL: http://medlem.spray.se/gurkpastej
Postat av: rebecca

och INTE både din blogg + hemsida ska de stå

2009-01-17 @ 01:32:43
URL: http://medlem.spray.se/gurkpastej
Postat av: Anonym

"Soc omhändertar INTE ett barn hur som helst! NÅGON bakgrund fins alltid! Stå på dig i dina åsikter, jag samtycker i det mesta! "



2009-01-16 @ 23:51:04



Låter intressant, kan du precisera dig mer?





2009-01-17 @ 01:34:58
Postat av: Barbro

Kan ni inte spela på banjon istället för att skicka in sådanna inlägg till Becka.

Har läst vart enda inlägg kicki och delar av familjen skrivit på fl. har även läst varje ord i kickis blogg och kan bara uppfatta det som om delar av den familjen är så skadade.

Stå på dej Becka. Håller med dej

2009-01-17 @ 02:27:10
Postat av: Barbro

Kan ni inte spela på banjon istället för att skicka in sådanna inlägg till Becka.

Har läst vart enda inlägg kicki och delar av familjen skrivit på fl. har även läst varje ord i kickis blogg och kan bara uppfatta det som om delar av den familjen är så skadade.

Stå på dej Becka. Håller med dej

2009-01-17 @ 02:30:12
Postat av: Barbro

Självklart ska det stå Beckah

i mitt förra inlägg. Ber om ursäkt om någon trodde att jag menade den andra Becka

2009-01-17 @ 03:01:23
Postat av: Linaek

Vet ej hur det är om man vill få dommen hemskickad via posten om det kostar något. Dom Som är ofentlig och beställs via mail kostar inget

Vare sig du får dommen via post eller via mail så är det ej olagligt att föra den vidare.

Att man kanske betalar för en dom via posten beror enbart på kostnader för papper och utskrift samt porto. Att folk sedan får ta del av den gratis är ej olagligt. Det är inte som att kopiera en film och dela ut gratis

2009-01-17 @ 19:36:03
Postat av: Jag

Oj har nu läst igenom allt.

Har följt ALLA trådarna, bloggar och vet vad beckah menar.

Beckah skötte sig exemplariskt i trådarna. Diskussions etik på hög nivå, klarar man inte av att föra en diskussion så ska man väll för fabian inte göra tvåhundra elvatrådar, och spec inte med så enorma lögner som trådstartaren serverade.

Den som skriker högst är ett troll. Och inte är det Beckah som skriker högst hon vart bara utvald av TS, det hade lika gärna kunnat bli vem som helst som deltog i tråden men nu blev det beckah. Trakaserier är olagligt även på nätet och än finns hoten kvar. Hot som TS gjorde.

2009-01-17 @ 19:52:29
Postat av: Lorena

Hej!

Jag skulle jättegärna vilja läsa den här domen, tror du att du skulle kunna maila mig den? Vet att det var längesedan men hoppas du har den kvar :)

2011-02-26 @ 10:58:46


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback