*Bildbomb* magen FÖRE operation.

Lovade ju att ta bättre bilder på magen och det gjorde jag igår, så här kommer en bildbomb :-D sista bilderna på magen före operationen.

Nu har jag verkligen försökt ta ifrån alla vinklar, både framåtböjd, bakåtböjd, med avslappnad mage, indragen mage och spänd mage så jag skulle få med ALLT.


OBS! Jag får en massa frågor om operationen och allt runt om - klicka på "Tummy Tuck" i menyn eller längst ner i detta inlägg. Operationen har nämligen en egen kategori och om du läser inläggen där så får du garanterat svar på ALLT du undrar :-) Skoj att folk är intresserade förstås, men jobbigt att svara på samma sak sjuttioelva gånger ;-)


(Ignorera polkagris-outfiten ;-) jag skyller på att det var Halloween-helg haha).


Jag tycker att mellanrummet mellan magmusklerna syns väldigt tydligt på en del av bilderna.

Kommentarer
Postat av: Charlotte & Ami

I vår smyckesblogg hittar Du unika och de personliga julklappar för både honom/henne farmor och bästa vännen. Graverade smycken, läderarmband, örhängen, halsband, Skyddsänglar mm.Nyhet! Nu kan DU få designa ditt alldeles egna och unika smycke så tillverkar vi efter dina önskemål!Kika gärna in och låt Dig inspireras!Mvh Charlotte & Ami

2011-10-31 @ 13:39:00
URL: http://smyckeli.blogg.se/
Postat av: suzetteform

Du är välkommen att besöka min hemsida med personliga tavlor & smycken!

www.suzetteform.se

2011-10-31 @ 14:45:27
URL: http://www.suzetteform.se
Postat av: Lina Ekesrydh

Hej!Kul att du visar din mage så! Jag har själv lagt ut massor med bilder på min mage i min blogg.Jag ska idag träffa en läkare om dom kommer göra en operation via landstinget. Jag kommer avlida om dom nekar mig. Men om dom godkänner din mage så kommer dom deffat godkänna min! hoppas. Jag har med delade magmuskler, får in 2 fingrar MINST, känner av det också när jag står upp. Gör du det?Det ska bli kul o se hur det blir sedan när det är klart för din del. Jag är mest orolig för hur länge de kommer göra ont då jag är själv med två st barn, och har ingen avlastning! >.</Lina! =)

2011-11-01 @ 10:35:51
URL: http://linaekesrydh.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Håller tummarna för dig, hoppas du får en operation.Två fingrar är dock ingenting, det får "de flesta" in efter en graviditet.Mitt mellanrum är 6 cm när jag ligger på rygg (mätt med datortomografi).

2011-11-01 @ 12:23:54
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Kaosmorsans Vardag

Lycka tillJag har också sjukt mkt mellanrum där...väldigt väldigt stort. Hoppas på att när jag gått ner i vikt också få till en sån operation=)2011-11-01 @ 18:19:33
URL: http://kaosmorsansvardag.blogg.se/
Postat av: Lina Ekesrydh

Så! Tillbaka!Det gick skitbra! Jag får en operation! Hur lång var din väntetid? dom sa bara att det blev iaf inte innan jul, men det hade jag väntat mig helt klart =PDom mätte mellanrummet, 4 cm totalt, PLUS bråk i naveln. Men det skulle dom fixa så jag är jätteglad!Det ska bli roligt att följa hur de går för dig, jag kommer nog heller inte ha någon typ av barnvakt så sätt, har ingen pappa med i bilden här heller på samma vis. Men som du säger, positiv inställning! =)Allt går om man vill, i värsta fanns finns det oftast folk som kan ställa upp! :)/Lina

2011-11-01 @ 19:32:49
URL: http://linaekesrydh.blogg.se/
Postat av: Sara, året 2012 smäller det!

nyfiken som jag är, vad kostar en sådan operation?

2011-11-01 @ 20:02:51
URL: http://zasata.blogspot.com
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Åh! Underbart Lina :-) Glad för din skull :-) Grattis!

2011-11-01 @ 20:11:16
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Sara;Det beror på om du gör den privat av skönhetsskäl (snygga till och ta bort överskottshud) eller om du gör den av medicinska skäl genom Landstinget (bråck och kraftigt mellanrum mellan magmusklerna).Köper du den privat så är det väl 45.000 kr och uppåt.Genom Landstinget är det väl 300 kr Läkarbesök, ev kostnader för hjälpmedel, kostnad för vårddygn på sjukhuset (typ 80 kr dygn).För min del har det hittills kostat noll kronor eftersom jag har frikort fram till januari. Jag har kommit upp i högkostnads på Apoteket också så mediciner kommer inte heller att kosta något.Gördeln kostade inget och inte heller besöket där (frikortet täckte).Så ja ...för mig kostar det noll och ingenting. DOCK tror jag att vårddygnen inte ingår i frikortet så jag får nog betala för ett par dygn - ca 160 kr.

2011-11-01 @ 20:17:18
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Lina Ekesrydh

Tack! =)Lycka till imorgon förresten!!! :) verkligen!och svar till http://zasata.blogspot.com, jag kommer också att få det via landstinget så jag betalar heller inget.Priset jag kommer betala är väl dagarna jag sover på sjukan, samt avgiften för ett vanligt läkarbesök, och det är helt klart överkomligt ;)/Lina

2011-11-02 @ 00:26:33
URL: http://linaekesrydh.blogg.se/
Postat av: Emma-Lou

När jag jämför min överskottshud med din, så har jag 3 x mer än vad du hade.

2011-11-20 @ 20:46:37
URL: http://www.finest.se/emma-lou


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback