Varit på sjukhuset

Idag har jag varit på sjukhuset och lämnat blodprover och sen har jag träffat planeringssköterska, kirurg och narkosläkare. Gördeln hade kommit fram också, så den fick jag med mig hem.


Min operation är först ut imorgon så jag ska vara på avdelningen kl 07 redan och så ska jag ha duschat med Descutan en andra gång innan dess (första gången nu ikväll). Det är meningen att jag ska ha barnen ikväll och inatt och lämna på dagis imorgon så jag vet inte hur jag ska få ihop det. Har frågat M och han skulle tänka på saken om han kan ta dem istället.

Jag känner mig lugnare efter dagens sjukhusbesök. Har pratat med kirurgen om hur operationen går till ...så det verkligen ÄR så som jag uppfattat det och det var det :-) Pratade även med en annan kirurg som jag inte träffat tidigare och hon ska också vara med på operationen, så nu har jag sagt till två personer hur jag tror, uppfattat det och vill att det ska gå till och då känns det lugnt.

Pratade förstås med narkosläkaren också och *pheeeew* han gick med på att jag sövs enligt mina önskemål :-) dvs med mask och gas INNAN de sätter en PVK i armen (hatar PVK). Sen sitter naturligtvis PVK:n kvar när jag vaknar, men det är lugnt, det är en helt annan femma :-)

Planeringssköterskan berättade om alla rutiner vad gäller dusch och blabla och vilka tider som gäller osv. Smycken ska tas bort MEN! Jag fick ha kvar mina naglar :-D *wiiie* var orolig att de skulle gnälla över dem, men det var inga problem. Tur det hahaha, akrylnaglar är INTE det lättaste att ta bort bara så där.

Efter operationen imorgon (och efter timmarna på uppvak) så kommer jag tillbaka till vårdavdelningen och där blir jag kvar MINST till torsdag, antagligen till fredag och i vissa fall behövs ännu längre, fast det har jag absolut inte tid med, så jag kommer se till att få åka senast vid lunchtid på fredag, eftersom jag måste hämta på dagis kl 17 på fredag.


Bestämde med kirurgen att vi verkligen går in för att försöka få bara snittet från höft till höft. Det betyder att han kommer att få dra ner huden VÄLDIGT hårt och stramt och det kommer ta ett tag för huden att vänja sig och töjas ut så jag kommer väl få gå en aning framåtböjd och sova upp-pallad med kuddar ett tag.

Ja nuuuuu är det nära! Bara några timmar tills det är kväll och godnatt och när jag vaknar är det dags att åka (typ). Nu ska jag ringa M och tjata om att han ska ta barnen :-P Hoppas hoppas snälla snälla.
Provade gördeln på sjukhuset. Fast den sitter ju lite slarvigt här på bilden - men den var verkligen perfekt! Kanonbra kommer det bli! Fast den är ju rätt tight, så det är möjligt att den inte sitter perfekt första dagarna om jag är väldigt svullen. Det får vi se.

Kommentarer
Postat av: lukkoyethile

Tenker masse på deg, imorgen. Take Care!

Du kommer først, senn alt annat. <3<3<3Styrkeklem

2011-11-01 @ 14:51:54
Postat av: thile

Men lille vennen min, M må jo stille opp for deg!

Du kommer ikke orke så mycket... Bamseklemmer rundt deg <3<3<3

2011-11-01 @ 14:59:15
Postat av: Elin *paraflaxen*

Lycka till med op!

kramar

2011-11-01 @ 15:20:33
URL: http://paraflaxdrinken.blogg.se/
Postat av: Marie

Lycka till imorgon...

Kram från Marie i Värnamo

2011-11-01 @ 15:38:12
Postat av: Marina - Mamma till 4, snart 5

Jag förstår, ni är inte tillsammans längre, men självklart måste han väl kunna ha barnen?

Jag vet inte hur det känns efter denna operation, men efter de jag gjort så har jag varit helt slut och inte alls orkat vara så pass tillgänglig för barnen..Hoppas det går bra för dig i morgon och att det blir så som du vill ha det!

2011-11-01 @ 15:43:19
URL: http://snuttsies.blogg.se/
Postat av: Jossan

Tycker det låter lite väl optimistiskt att hämta på dagis på fredag. Hr en väninna som genomgick en sån här operation och hon kunde inte GÅ på flera dagar utan enorma smärtor. Hon kunde knappt vända sig i sängen. Detta har väl läkaren gått igenom?

2011-11-01 @ 17:08:14
Postat av: Gelica

Lycka till imorgon <3

2011-11-01 @ 18:36:44
URL: http://gelicas.blogspot.com
Postat av: Lotta Rhodin

<3 <3 <3 ALL lycka till med operationen! peppkramar!

2011-11-01 @ 19:35:49


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback