Underbart underbart underbart

Today is a good good daaay :-)

Hej världen! *vinkar*

Oj så tyst det blev i bloggen :-) jag har haft lite annat för mig. Dels var mina småkillar hemma igår pga stängt dagis men så har jag också hittat en ny favoritsida att hänga på ;-) http://www.qruiser.com mmm I LIKE! Men nu är jag här i bloggen och uppdaterar lite :-)

Lite bilder från GeKås-shoppingen kommer, jag lovar. Vet att en del var sugna på att se, har tagit bilder, bara inte orkat/hunnit fixa.

Apropå bilder ...så har jag två grejer att berätta :-) ena grejen är att jag fått se bilden till VeckoRevyn och den är helt okej faktiskt :-) ni kommer få se där hur magen egentligen ser ut när det inte är suddiga mobilbilder. Men ja, det får ni se när tidningen kommer ut ;-)

Den andra (roliga) grejen är att det blir fotografering igen snart :-) fast inte för en tidning då utan för en fotograf som gärna ville låna mig som modell efter att han hittat mina bilder från senaste tiden på nätet (och ja, det är en seriös person som kommer härifrån Skene och vi har gemensamma vänner och blabla. Viktigt att skriva ut det här tycker jag, dels så ingen tror jag är dum i huvudet och dels (framförallt) för att understryka att man inte inte INTE ska nappa på sådana förslag på nätet från okända som kallar sig fotografer och vill ha dig som modell. Det är livsfarligt. DON'T DO THAT GIRLS!).

Nog om det :-)

Hur mår barnen då?
Ja, Victor mår utmärkt vad jag vet :-) Elmer är snorig och har halsen full av sina röda prickar. Ser ut som han snart kommer att få så där som när det var som värst i höstas. Vi får väl se. Inget biopsisvar ännu, 4 veckor sen provtagning igår.

Alvin har Öroninflammation på ena sidan. Eller ja, jag tror det. Men man behandlar ju inte det längre och han är på dagis. Jag sa till dem att ringa om han får ont på riktigt eller feber. Hans provsvar från Borås har jag inte hört något om alls så de bör ju sett kalasbra ut alltsammans. Han är dock som vanligt så jag vet inte. Men det kanske är sån här han ska vara nu? Var tog min glada sprallige kille vägen? :-(


Nej, nu hinner jag inte skriva mer för stunden, vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Sandra

När min dotter var mellan tre och fyra år så kom hon i nån sorts "depression". Jag vet inte om det var istället för trots kanske.

Hon, som tidigare alltid var glad och positiv, blev helt plötsligt väldigt nere. Ingenting var roligt längre och hon var ofta ledsen.

Sen vände det och nu är hon en väldigt glad och sprallig femåring :)

2011-03-15 @ 10:37:44
URL: http://sandrakoden.blogspot.com
Postat av: qat

Qruiser är en supersida. Det var längesen jag var där men jag har bara roliga minnen från den :D

Sylvia hängde jag en del på också, men jag vet inte ens om den finns kvar.



Hur som helst. Jag håller tummarna för att dina fina, fina barn får vara friska. kram! :)

2011-03-15 @ 12:40:23
URL: http://ienannandelavlivet.bloggplatsen.se
Postat av: Linda L

Nu ska inte det här tas som kritik utan det är helt enkelt en fråga från min sida eftersom jag vet att du har läst mycket om sjukdomar i fråga..

Undrar helt enkelt om det är riskfritt att skicka barnen till dagis/skola med Öi? Har aldrig fått någon klarhet i om det är smittsamt eller inte?

Eftersom de tror att lillans blodförgiftning förra vintern uppkom genom en ÖI antar jag ju att det är bakteriellt? 7

Har fått lite noja ang. bakterier och sådant efter den pärsen så det är därför jag undrar :)



Fortsatt trevlig våååårdag (inte så lite avis när vi själv har 0,5m snö utanför huset ;)

2011-03-16 @ 10:36:26


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback