HAHAHAHA Vilken komedi!!!!

Satt och plågades, mådde illa, skämdes, var beredd att fly landet och flytta någonstans där invånarna har hjärnor och en IQ högre än ett snitt på 50.

Började nästan skratta när det i omgång efter omgång bara kändes: VAAA?!! det MÅSTE ju ska vara TVÄRT OM?! skrev det på facebook också när Shirleys Änglar åkte ut:

"Haha nu fick jag det bevisat! De har vänt siffrorna och ropar upp de med minst röster. Pinsamt när de upptäcker felet och ska berätta för alla deltagare :-D"


Sen kommer det...

HAHAHA AND I LOVE THIS:

Tittarstorm (Aftonblaskan)

Röstningsmiss (Expressen)


"ska inte ha påverkat resultatet" Hahaha nä visst...

Detta förklarar de så här:
"- Under sändningens första tre dueller korslades Radiohjälpsnumren under snabbreprisen. Det hela är högst beklagligt, men har inte påverkat utgången av tävlingen. Om man räknar bort samtliga Radiohjälpsröster i de tre första duellerna så kvarstår ändå resultatet. Rätt bidrag har skickats till finalen i Globen, säger Thomas Hall projektledare Melodifestivalen 2011."

Eh...va? Så om man endast räknar de röster som kommit till de billiga numren så blir resultatet det samma. Jaha? So? Om det skulle vara så att tondöva mupplon som röstar på Sara Varga är snåla och bara röstar på det billiga numret då? Medan musikbegåvade intelligenta varelser som röstat på de bra låtarna valt att ringa de dyra numren mest? Hur funkar logiken här...?


Detta är från SVT:s egen sida - vad folk tyckte före tävlingen ikväll:




Är det sådana här skandaler mina TV-licenspengar går till? bara undrar ...för det är ju inte direkt gratis med Tv-avgiften om man säger så (och JA jag tillhör dem som betalar).


VAR fan tog mina låtar vägen??? VAR är Loreen och Pritchard??!


SKIT samma om reslutatet är "riktigt" det går inte garantera! Ingen kan säga detta säkert! Låt ALLA vara med i finalen eller kör om andra chansen! Allt annat är orimligt orättvist för dem som åkte ut ikväll!


JAG kan garantera att det MÅSTE vara något ALLVARLIGT fel när Kvinnojourens informationsfolder går vidare!!! (dvs. Sara Vargas pinsamt dåliga låt).

Min kommentar på facebook när Vargas gick till final:

"Vad är det för jävla idiotkärringar som sitter hemma och fiser ont och ringer och röstar som om det vore heta linjen???!!!"

Det beskriver ganska väl mina känslor ;-)



SVT: "Vi skäms"

Näe? Åh fan!

Kommentarer
Postat av: Helena

Det jag tror de menar med att radiohjälpen-rösterna inte påverkat resultstet är för att många fler röstar på det andra numret, oavsett vad man röstat på. Många röstar ju säkert flera gånger, och vill man rösta 20 gånger röstar man nog med det vanliga numret. Jag tror att de som röstat med det dyrare numret kanske bara röstar en gång. Själv röstade jag inte alls, men tycker att både Love Generations och Sara Vargas låt var bra.

2011-03-05 @ 23:55:31
Postat av: Ann - Tänk om jag ändå hade en blogg...

Min son, åtta år gammal, krävde att vi skulle rösta på Vargas låt... han älskar låten, skiter i texten... och tyckte att vi skulle vara tysta när den spelades så att han kunde höra hela låten...



Så det är nog inte bara idiotkärringar som röstar...



Men jag gillar dig ändå Becka!! =)))

2011-03-06 @ 00:13:56
URL: http://www.annsann.com
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Hahaha sorry :-P



Jaja skyller på att jag är en bitchig bitterfitta ;-)

2011-03-06 @ 00:15:59
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: e.beth

hahaha, "kvinnojourens informationsfolder" det bästa jag hört idag! inte låten alltså! utan benämningen på eländet! Själv hoppades jag på Prichard, The Moniker eller Love generation skulle gå vidare.

Brukar tycka att Shirley Clamp är bra, men inte denna låt och med det upplägget.

2011-03-06 @ 00:28:56
Postat av: Elin i Malmö

Min man tror irriterat att folk röstat på Varga för att därmed anse att de gjort något mot kvinnomisshandel och så gör det inget om de höjer tv:n nästa gång grannkärringen får stryk...

Den är PINSAMT dålig på alla sätt och vis!!

2011-03-06 @ 10:29:10


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback