Veckan och lite annat

Eftersom det springer så många Nalle Puh-hjärnor i min blogg är det väl bäst att påpeka att texten igår är en metafor (Just Fucking Google it . com). Några riktigt äckligt elaka kommentarer har inkommit (borttagna). Många tycker jag förtjänat det, att jag varit elak mot andra och javisst, det vet jag om, vilket jag också skrivit. Men förstå skillnaden! Jag har skrivit en del råa kommentarer till folk på nätet. Vi pratar om människor som hatat mig minst lika mycket tillbaka. Det har handlat om diskussioner på en otrevlig nivå från båda håll.

Det jag skrev om igår är att ena personen (jag) älskar den andra av hela sitt hjärta, gett de allra djupaste av kärleksförklaringar från djupet av sitt hjärta under en väldigt lång tid och svaret från den andra är det jag skrev igår. Något som kommit plötsligt helt ur det blå från att ha varit okej innan i flera månader. Förstår ni skillnaden?!

Om de jag skrivit otrevligt till i månader älskat mig djupare än något annat och öst över mig sin kärlek och SEN så behandlar jag dem som i texten igår hade det gått att jämföra. DÅ hade jag varit värd det alla gånger. FATTA SKILLNADEN!

***

Idag är det dags för ett efterlängtat besök hos psykiatrikern. Är otroligt laddad och jag hoppas hon förstår och tar till sig det jag har att säga.

Ska också försöka plugga Organisation och Ledarskap. Jag har fått ett prov uppskjutet till nästa vecka. Enbart av den anledningen att jag har fantastiska och förstående lärare. Just denna är dessutom en toppfavorit. Jag har valt kursen främst för att det är han som håller i den. Bengtsson för den som är nyfiken och känner till lärarna. Han vet om mina diagnoser, vilket säger honom en hel del då hans käresta råkar vara just psykiatriker.

Imorgon ska jag fika i Kinna med min gumma Johanna (ja, ni med skorpsmulor till hjärnor, det är alltså INTE Johanna jag skrivit om dessa veckor. Haha, många har undrat *s*).

Smågrabbarna bor fortfarande hos sin pappa och jag har dem bara på mornarna. Victor har spenderat helgen hos sina bästa vänner och är nu hos sin "stödfamilj" så ni behöver fortfarande INTE oroa er för mina barn eller ringa soc).

Jag mår skit rent ut sagt. Men är avdomnad i känslorna av medicinerna. Jag skulle behöva göra sådant som i helgen hela tiden, jag mådde bra i fredags och söndags. Jag SKRATTADE, var lycklig för några timmar! Förstår ni lättnaden att få känna lycka en stund? Känna sig välkommen och omtyckt? Mötas av varma och ärliga kramar?

Nej det förstår ni inte för först måste man gå i mina skor i nästan 29 år för att förstå.

Ha en bra dag hörrni <3 Kram <3

Kommentarer
Postat av: thile

Puss til deg <3<3<3

2011-04-19 @ 10:23:30
Postat av: Andrea

Har ingen bra dag själv men önskar dig det bästa

<3 kram själv <3

2011-04-19 @ 10:23:50
Postat av: Gunilla

Sorgligt nog så är du den enda som har en nalle-puh hjärna Beckah! Du har behandlat människor som de vore din avföring. Men du kan inte acceptera att en annan människa behandlar dig lika dant. Jag har aldrig skådat med blotta ögat att någon varit lika känsokall och blottande som du varit i din blogg. Från botten av mitt hjärna (och nej ja hatar dig inte, tycker synd om dig) Så tycker jag du förtjänar all skit du kan få. Du förtjänar det helt enkelt. Sen har du inte vill acceptera kommentarer som inte faller dig i smaken, visst. Men du ser dom ändå och det är det som är meningen.

2011-04-19 @ 10:50:31
Postat av: Angelica

kramar i massor och massa kraft och energi!! Önskar dig massa lycka och hoppas att det överförs!!! ( och Bengtsson är fantastisk, saknar han massvis...synd att inte fler är som honom...<3 )

2011-04-19 @ 10:58:05
Postat av: Angelica

kramar i massor och massa kraft och energi!! Önskar dig massa lycka och hoppas att det överförs!!! ( och Bengtsson är fantastisk, saknar han massvis...synd att inte fler är som honom...<3 )

2011-04-19 @ 10:58:46
Postat av: Linda W -L2K-

Gunilla - anser du att det är okej att behandla en människa hur illa som helst bara för att man inte tycker lika?

Beckah är EN person, hur många av hennes läsare är det inte som skriver skit, varje dag! Hur skulle du känna i det läget? Jag skulla också ruttna totalt.



Och vad är man för person som hellre fortsätter läsa i bloggen fast det handlar om en person som "är känslokall och förtjänar skit"?



Beckah - hoppas det går bra i dag!!!!

2011-04-19 @ 12:05:07
URL: http://l2kw.blogspot.com/
Postat av: Emma

Gunilla: Kunde inte sagt (skrivit) det bättre själv!

2011-04-19 @ 13:26:17
Postat av: Tina

What goes around comes around.

Skit ska skit ha.



Du behandlar människor illa. Du kan inte vänta dig ryggdunkningar från alla människor. Inte som du behandlar de som inte stryker dig medhårs.



Och ja, jag vet, det beror på dina diagnoser att du skriver så elakt som du gör. Det vill du i alla fall att vi ska tro.



Jag vidhåller att du INTE ska ha ett yrke där du kommer i kontakt med människor som hamnar i beroendeställning till dig. Du visar gång på gång att du inte kan behärska dig.



Passa på att njuta av din hejarklack så länge den finns där. Ät dina mediciner, så håller vi tummarna för att du blir lite mer balanserad.

2011-04-19 @ 14:24:44
Postat av: Pauline

Emma, Tina och Gunilla (och även alla andra som gillar att spy galla): Jag är väldigt intresserad av varför ni tycker att det är okej att sparka på en person som redan ligger?



Ni säger att "skit ska skit ha" och att Beckah minsann förtjänar att få all denna skit kastad över sig, för hon har minsann varit elak mot andra hon också. Hon är känslokall, hon är hemsk, hon är otrevlig, empatilös och alldeles okapabel till ett yrke som barnmorska och är en allmänt fruktansvärd människa. Dålig mamma är hon också tydligen.

Vad säger detta om er? Hur tror ni att andra ser på er, som läser vad NI skriver för kommentarer? För ni utgår ju från att Beckah är på ett visst sätt genom att läsa hennes blogg.

Förtjänar ni också att bli fullständigt krossade, hånade och allmänt spottande på? För i mina ögon är erat beteende precis jämnställt med era anklagelser mot Beckah.

2011-04-19 @ 15:28:43
Postat av: qat

Jo, jag förstår hur bra helgen var eftersom jag haft ett liknande liv som du haft, beckah.



Men trots allt, vi står här. Vi står kvar, lever och är starka (även om det många gånger inte känns så).



kram!

2011-04-19 @ 15:41:34
URL: http://ienannandelavlivet.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

varför skulle man ha skropsmulor till hjärna bara för att man trodde det var johanna du skrev om?

2011-04-19 @ 15:43:37
Postat av: Anna

Håller med dig Pauline!!! Och jag skulle inte vilja ha de bittra, inskränkta människorna i min närhet. De framstår som inte ett dugg bättre än den skit de skriver.



Kämpa på Beckah!

2011-04-19 @ 15:52:33
Postat av: Anonym

"Jag har skrivit en del råa kommentarer till folk på nätet. Vi pratar om människor som hatat mig minst lika mycket tillbaka"

Du skriver skit till alla som inte skriver eller gör som du vill, du är en känslokall översittare och har alltid varit, både irl och i din blogg, vad förväntar du dig, att alla skall färga sin tunga brun för din skull?

Du skriver skit i en öppen blogg, aceptera att du får skit tillbaks eller lägg ner bloggen, sluta lipa o tyck synd om dig själv, så länge du är ofentlig så får du skylla dig själv.

2011-04-19 @ 17:14:26
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Nej man har inte skorpsmulor till hjärna bara för att man frågar om det är Johanna. Några vänner har lite försiktigt också frågat men det var ju inte dem jag vände mig till utan till dem som HAR skorpsmulor till hjärna; dvs de som skrivit elaka kommentarer och tagit förgivet, skrivit utifrån att det ÄR hon.

2011-04-19 @ 17:19:01
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Anonym

Till Pauline!



"För ni utgår ju från att Beckah är på ett visst sätt genom att läsa hennes blogg"



Men nu är det ju så att hon är på detta sättet som folk beskriver henne :)

Hon är ingen trevlig människa.

2011-04-19 @ 17:26:48
Postat av: Linda W -L2K-

Du sista anonym -

"Men nu är det ju så att hon är på detta sättet som folk beskriver henne :)

Hon är ingen trevlig människa."



Då kan jag ju meddela att inte alla beskriver Beckah som en otrevlig person. Långt ifrån!



Den Beckah jag känner är en varm person som finns där om man behöver. Som hjälper andra.



Jag tycker det är helt otroligt hur en massa personer som aldrig någonsin har träffat Beckah läser i hennes blogg och därför tycker sig ha rätten att kalla henne både det ena och det andra.

Vad säger det om ER???

2011-04-19 @ 18:17:08
URL: http://l2kw.blogspot.com/
Postat av: Linda

HALLÅ NU SLUTAR NI SOM UPPENBARLIGEN VILL BECKAH ILLA!!!! SLUTA LÄSA HENNES BLOGG- SLUTA KOMMENTERA- SLUUUUTA!!!!!



Beckah delar med sig för att att må bra, delar med sig av känslor som måste ut, skrivandet är hennes räddning och inte fan är elaka kommentarer något som en person som mår uppenbarligen SKIT vill ha.



shit alltså, smutsa inte ner här inne! skriv och uppmuntra istället så fina Beckah kan komma tillbaka till den otroliga människa hon faktiskt är. Vi vill ha den Becka här i bloggen som jag fått äran att träffa och sett.



Beckah, ditt leende är äkta, det smittar av sig. Le dessa arslen i ansiktet- de är så j-a avsi på att du är så stark, du kan formulera din text som den mest högutbildade människan, du kommer lyckas, du kommer bli en grym barnmorska i framtiden!!



kraaaaam

Love you <3

2011-04-19 @ 19:30:36
URL: http://www.lindisen81.blogspot.com
Postat av: Emma

Om hon inte vill ha kommentarer som inte faller henne i smaken kanske hon ska sluta blogga? Eller varför inte lösenordsskydda och bara låta hennes hejarklack läsa?

Jag tror faktiskt att Beckah vill ha dom flesta kommentarer (kan hålla med om att vissa går över gränsen), annars skulle hon inte skriva som hon gör.



"Att vi sparkar på en som redan ligger?"

Anser inte att Beckah ligger ner när hon fortfarande orkar kalla folk för "Nalle puh hjärnor" och komma med bitska kommentarer till allt som inte faller henne i smaken.

2011-04-19 @ 19:39:53
Postat av: Ina

Linda: Det är ingen som "sparkar" på Beckah. Hon ber om detta och har gjort flera personer minst lilla illa som hon tycker att hon blir behandlad. Hon bryr sig över huvudtaget inte ens om någon blir sårad av det hon öppet skriver i sin blogg. Bara hon är nöjd och lycklig så är alla andra det också. NOT Och som personen ovan skrev, Hon förtjänar det. Om hon mår dåligt över att folk kommenterar hennes blogg så är det bara lösenordsskydda bloggen och skriva bäst hon vill, PRIVAT för sig själv, och hennes vänner. Hur svårt är det? Inte svårt alls skulle jag vilja påstå! :-)

2011-04-19 @ 20:12:14
Postat av: Anonym

Gör det helt enkelt berätta vem det är, det hjälper dig själv. Du hjälper oss att sätta en "identitet" på ditt problem. Vi kan och kommer hjälpa dig upp till livskvalité igen.

2011-04-19 @ 20:20:54
Postat av: Linda W -L2K-

Så bara för att en bunt med människor inte tycker som Beckah och gärna öser ur sig det ska HON sluta blogga istället för att dom tar sig i kragen och slutar läsa?



Varför läser man en blogg när man inte ens gillar personen ifråga? När man bara har negativt att säga?



Och om hennes Nalle Puh-kommentar var det enda försvar hon hade idag? En enda kommentar mot alla dessa "du är värd all skit"...

Gör det henne till en hemsk människa???



Sluta läs om det hon skriver stör er!

2011-04-19 @ 20:21:12
URL: http://l2kw.blogspot.com/
Postat av: Linda W -L2K-

På vilket vis gör ett namn på HON att ni andra kan hjälpa Beckah att må bättre?

2011-04-19 @ 20:26:08
URL: http://l2kw.blogspot.com/
Postat av: Linda

exakt- hur gör ett namn att ni kan hjälpa Beckah? era patetiska j-a nalle puh hjärnor!



vaddå förtjänar???? ni förtjänar inte att ta del av det beckah skriver, sluta läsa om ni stör er så mkt. beckah ska inte behöva lösenskydda sin blogg pga N-P hjärnor!



tänk på att Beckah dagligen får mail av andra som har det jobbigt som får styrka och hjälp genom att beckah skriver och delar med sig...

2011-04-19 @ 20:33:18
URL: http://www.lindisen81.blogspot.com
Postat av: Anonym

Linda det kan väl du skita i! Eller är det du som lider och har problem. Nej knip käft då

2011-04-19 @ 20:33:33
Postat av: Anonym

Linda det kan väl du skita i! Eller är det du som lider och har problem. Nej knip käft då

2011-04-19 @ 20:35:38
Postat av: Anonym

Trevligt att söta rara klacken gått in nu och förnedrar och kränker läsarna som försöker hjälpa beckah, seriöst att sitta och trycka ner "oss" som inte "förstår" ni är ju lika jävla vidriga som alla andra påhoppare SKÄMS för fan vuxna kvinnor. Gör något relevant istället för att sitta och tjabbla och hålla med. Varför gör ni inget effektivt? Åk hem till beckah och visa erat charmiga stöd och vänskap ist. Eller det kanske inte passar när det väl gäller. Jag skulle gjort det men jag känner inte beckah öht!

2011-04-19 @ 20:41:31
Postat av: Anonym

Till Linda W -L2K- !



Känner du Beckah, eller tror du dig känna henne via en blogg?

Du beskriver henne som en varm människa, och på samma annledning som du beskriver henne som varm så kallar andra henne kall, via en blogg.

men nu råkar det vara så att jag känner henne, och vet hur hon är, en känslokall bitch som i största allmänhet är ganska elak sak.

2011-04-19 @ 20:46:20
Postat av: Linda W -L2K-

Nä, jag tror mig inte känna Beckah via en blogg.

Jag vet att Beckah trampar folk på tårna och mellan varven inte är världens roligaste. Men hon är fortfarnde en underbar person, en person som gärna hjälper till!!!



Och om du nu tycker så illa om henne, varför då läsa hennes blogg? Vad får man ut av det?



Och nä, jag har varken förnedrat eller kränkt någon. Jag har ställt frågor om varför man läser en blogg där man ändå inte gillar innehållet. Och jag har frågat varför det är okej att kasta skit. Det är en stor skillnad!

2011-04-19 @ 20:59:29
URL: http://l2kw.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Till Linda W -L2K-



Men hur känner du henne, är du en god irl vän, en granne, kanske en skolkamrat?

Eller är du rent ut en blogg vän..?

Jag analyserar henne utefter vad jag sett och hört irl och lägger ihop det med vad jag läser på en blogg, och du kan tycka att hon är varm o hjälpsam, men då har du missat den kalla, egoistiska, elitistiska och nedlåtande beckah som omgivningen ser henne som.

2011-04-19 @ 21:30:18
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

och vem är du då "anonym" som HÖRT saker och SETT mig IRL men inte ens kan skriva ut ditt namn?



Inte fan har du träffat mig på riktigt iallafall. vad du sett på håll eller hört av andra är totalt ointressant. DU känner INTE mig, garanterat, det märks på hur du skriver.



Tvärt om så är det så att de som träffar mig på riktigt, alltså på RIKTIGT, inte ser mig på håll eller hör något skvaller eller träffar mig i fem minuter utan de som verkligen träffar mig och umgås tycker i 99% av fallen att jag är JÄTTETREVLIG att umgås med och de har svårt att tro att den där bitchiga sidan kan få plats inuti mig för sådan är jag INTE IRL.



Jag tro förövrigt att du ljuger och inte har en aning, inte bor här. Du kan ju inte ens skriva ditt namn :-) Om du nog bor här ...varför inte komma fram till mig och berätta allt det här du tycker öga mot öga? Oj just ja :-) så elak kan man inte vara mot någon i verkligheten. Bara på nätet, gömd bakom anonymitet... Du skulle antagligen inte ens våga säga hej till mig IRL.



LINDA W L2K är min KOMPIS och vi har känt varandra i 4,5 år och följt varandras liv och JA vi har träffats! Om du tycker att du behöver veta det!

2011-04-19 @ 21:39:59
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Anonym

Känner dig bättre än vad du tror:)

Känner dig bra mycket bättre än idioterna på denna bloggen som färgar tungorna bruna av att prisa dig o ditt varma hjälpsamma hjärta.

Vet en hel del om dig, dina relationer o dina barn och framför allt om hur du behandlar dom, mer än vad du vill tro.

2011-04-19 @ 21:53:45
Postat av: Linda W -L2K-

2011-04-19 @ 21:55:48
URL: http://l2kw.blogspot.com/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

men så BRA då Anonym, berätta vem du är då :-) skrattretande fegt att skriva anonymt :-)



Bor du här? Kom hit nu då och berätta för mig face to face vad du har för tankar och åsikter. Du kan komma nu, jag är hemma. Varför skriva här om du kan prata med mig? För att du är för feg och inte vågar stå för dina åsikter.



2011-04-19 @ 21:57:20
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: G

Klart man kan stå för det man skriver och vara anonym. Alla vill tex inte skaffa blogg, alla kanske inte är kåta på uppmärksamhet.

2011-04-19 @ 22:09:48
Postat av: Anonym

Man kan vara anonym av många orsaker, i vanlig ordning så fräser du ut massa anklagelser om feghet och dina vanliga ärthjärne flosker, men till skillnad från dig så tänker jag på min omgivning.

2011-04-19 @ 22:21:16
Postat av: Ina

99% av fallen av alla som träffar mig tycker jag är JÄTTE trevlig.. fniss Ja, ditt stora feta ego vill nog väldigt gärna tro det. Men helt ärligt är det nog inte många som träffar dig som tycker speciellt mycket om det.

Och om du tänker efter lite så tror jag inte någon vågar säga till en psykopat vad dom egentligen tycker.

Folk är rädda att bli uthängda i din blogg fattar du inte det?

2011-04-19 @ 22:21:42
Postat av: Amakoie

Bla Bla Bla!!! Jag HAR träffat Beckah irl, flera ggr och hon är inte samma person irl som här!! Ja Beckah här kan du verkligen vara fräck i munnen hihi!! Men irl är Beckah skitsnäll och jättetrevlig, så det är sant som hon säger om det!! Ni som inte tror det kan ju ta tillfället i akt och testa själva, om ni vågar vill säga!!

2011-04-20 @ 00:55:52
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

hehehe ja Amakoie - vi har ju varit vänner på nätet i vad är det nu? 8 år tror jag? och har dessutom träffats flera gånger på riktigt så du kan ju verkligen jämföra <3 :-)



Kram på dig <3

2011-04-20 @ 00:59:58
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Anonym

Ja du Amakoie.



Nät vänner i 8 år och träffats några gånger, är det en definition på hur man känner någon så tycker jag seriöst synd om dig.

Man lär inte känna någon över en kväll, eller över en kopp kaffe eller i en chatt, vill inte vara den som släpper bomben, men tyvär så är folk inte den dom utger sig att vara...

2011-04-20 @ 01:52:58
Postat av: Pauline

Ina: så genom att försvara sig fråntas rätten till att må dåligt? Jag förstår inte riktigt ditt resonemang? För som jag uppfattar det du skriver rätt, spelar det alltså inte heller någon roll om Beckah kallar er för nalle phu hjärnor, ni mår ju ändå tillräckligt bra för att sitta och kalla henne för bitch, ego, världelös, kall och elak?

2011-04-20 @ 12:47:43
Postat av: Anonym

Ina: så genom att försvara sig fråntas rätten till att må dåligt? Jag förstår inte riktigt ditt resonemang? För som jag uppfattar det du skriver rätt, spelar det alltså inte heller någon roll om Beckah kallar er för nalle phu hjärnor, ni mår ju ändå tillräckligt bra för att sitta och kalla henne för bitch, ego, världelös, kall och elak?

2011-04-20 @ 12:49:16
Postat av: Linda W -L2K-

Du anonyma som menar att man inte kan lära känna en annan person online är inte det att nedvärdera alla som faktist lär känna folk på det sättet?



Jag vet många i min omgivning som gift sig med en partner dom träffat online. Och flera av mina absoluta bästa vänner har jag träffat online. Hur ofta jag träffar dom har inte med saken att göra faktiskt!

2011-04-20 @ 14:50:01
URL: http://l2kw.blogspot.com/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback