Sverigedemokraterna är inte alls rasister

Nej o nej, absolut inte...





Personerna som röstade in den här vidriga skiten i Sveriges riksdag borde skickas ut ur landet. Sen kan vi ta in 300.000 godhjärtade människor från andra länder i utbyte <3


****

Uppdatering:

Någon gnällde över att jag inte skrivit att den här postern är gammal. Men visst, jag kan för all del berätta att den är från 90-talet (är inte det uppenbart på utseendet?) men det förändrar inte ett jäkla någe faktiskt.

Några frågade om att sprida den vidare; javisst. Jag har stulit den själv så varför inte :-)


Kommentarer
Postat av: qat

Håller fullständigt med dig! Får jag låna bilden till min blogg?

2010-09-21 @ 14:14:54
URL: http://ienannandelavlivet.bloggplatsen.se
Postat av: Sofie

kopierar denna affisch, hoppas det är ok, känner att detta är något man har skyldighet att sprida för att få folk att förstå vad det är för parti de har röstat in för att vara med och styra sverige

2010-09-21 @ 14:16:11
URL: http://sofiesundqvist.blogg.se/
Postat av: Anonym

Förvanskad propaganda.

Skall du propagera för en sak så berätta med att flygbladet är 20 år gammalt och inte har något med dagens SD att göra, annars är det bara ännu en lögn från politiker eller deras lakejer, en sådan lögn som gör att folk missnöjes röstar på SD.

2010-09-21 @ 14:18:05
Postat av: Anonym

Det var inget gnäll, det var ett konstaterande av fakta att du propagerar med saker som är irelevanta för dagens politik.

Det har precis lika mycket med dagens SD att göra som att ditt eget parti röstade igenom raslagar i Sverige.

2010-09-21 @ 14:42:54
Postat av: qat

va? är det sant att den är 20 år gammal? :/



Iofs tror jag inte deras politik har ändrats speciellt mycket på 20 år, men ändå...

2010-09-21 @ 14:52:34
URL: http://ienannandelavlivet.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

SD slutade väl bära SS-kostymer precis innan ÅKerfelt kom in i partiet. Så nej jag tror inte aaaaaaaalls att partiet har något med rasism att göra..

2010-09-21 @ 14:58:56
Postat av: Sofia Svensson

Shit! Hur mycket skit har du blivit bombaderad med för denna lilla bagatell då?

2010-09-21 @ 15:04:20
URL: http://fromsvenssonsbrudwithlove
Postat av: Geshiia - Mamma till två pojkar

jag är nyfiken på hur du vet att det är en "SD" som gjort denna bild och inte någon annan bara för att.

2010-09-21 @ 16:15:19
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej beckah! Du visar en gammal affisch! De parollerna har Sd rensat ut. Det finns ett annat parti som företräder det.



I dessa dagar är det anmärkningsvärt många som vill skrota demokratin. (Och det är i Sd).

2010-09-21 @ 18:42:27
Postat av: Nettiz

Håller verkligen med!! De skrämmande är att de flesta man pratar med som har röstat på dem verkar inte ha en susning om vad de står för utan bara att de vill minska invandringen. Hallå i natt-mössan .. trodde inte vuxna männsikor röstade utan att veta vad de röstar på men tydligen...

2010-09-21 @ 23:17:10
URL: http://conclusion.bloggplatsen.se/
Postat av: Linda Olsson

Hej! Någon har anmält dig som "Veckans Blogg" på min blogg. Vill du inte vara med så skriv gärna en kommentar så jag vet.

I annat fall kan du kika in i morgon och se om du är en av finalisterna! :)



/Linda

2010-09-22 @ 09:31:36
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Går säkert att hitta några gamla loggor på alla partier , som dom inte uppfyllt !

Vi pratar hela tiden om demokrati ........ Varför stänger vi då ute ett parti som folk röstar på och som har fler röster än vissa andra partier .

Nu har jag inte röstat på sd men jag tycker man borde diskuterat med dom i stället för att stänga ute dom ............ Då hade mer kommit fram !

Nu är dom intressanta för vissa och folk är ju missnöjda med våra andra parier !

Stänger vi ute dom kommer dom att bli fler vid nästa val !!

2010-09-22 @ 10:00:22
Postat av: Anonym

...alltså jag tycker detta verkligen är förskräckligt, missförstå mig inte. Jag tycker verkligen inte att de har att göra i sveriges riksdag!!! Men om man tittar på hur ex. moderaterna var för många år sedan, nej till mer semester, nej till abort, nej till kvinnlig rösträtt and son on....

2010-09-22 @ 12:25:38
Postat av: Tin

Vilken HÄRLIG människosyn...

2010-09-22 @ 13:49:51
Postat av: Pernilla

Detta har ingenting med inlägget att göra men jag undrar vad det är för systemkamera du har? Vet att du skrivit tidigare men orkar inte leta efter inläggen :-) Är den bra tycker du, kameran alltså?

2010-09-22 @ 15:19:24
Postat av: Camilla

Men Beckah. Lägg ner med all snack om SD nu! Är så jävla trött på dina inlägg om SD. Du tror du vet allt och bäst men det gör du inte. Jag vet att jag inte är ensam om att tycka de om dig. Så jag gör dom andra en tjänst. GE DIG!

2010-09-22 @ 15:47:04
Postat av: Helle

Tycker faktiskt visst att det har betydelse att den är 20 år gammal. Att de stod för det där tidigare, betyder inte att de står för det nu. Alla kan väl ändra sig?



I övrigt tycker jag att det verkar vara en sjuhelsikes hetsjakt på SD och de som röstat på dem. Sverige är väl en DEMOKRATI? Betyder inte det att varje enskild individ med rösträtt har rätt att lägga sin röst var den vill i ett val? Det trodde jag iallafall.



Det är ju inte direkt så att Vänsterpartiet fortfarande klassas som kommunister och folk är upprörda över det. Personligen tycker jag att om man kan låta dem vara med, samarbeta med dem i riksdagen, så kan man för tusan även göra det med SD!

2010-09-22 @ 21:14:34
URL: http://fjaaant.blogg.se/
Postat av: Michan

Får väl hoppas att det inte är så de driver sitt parti idag då,eftersom postern är 20 år gammal.

2010-09-22 @ 21:45:06
URL: http://michaela-michan.blogspot.com
Postat av: Himmelohelvete

Kan det inte vara så att den faktiskt är manipulerad? I vilket fall som helst så tycker jag ärligt utan att vara otrevligt att det är skitjobbigt med allt tjat om SD. De är numera inröstade i riksdagen och det är svenska folket som gjort det. Då får man ju liksom acceptera det. Finns inget att göra åt det nu ändå liksom



Ha en bra dag!

2010-09-23 @ 16:51:39
URL: http://www.himmelohelvete.se
Postat av: MansonDust

Men sen får man ju faktiskt tycka fritt. Det ska vara ett fritt land, men tydligen inte.

2010-09-24 @ 07:13:59
URL: http://mansondusts.blogg.se/
Postat av: diana

jag gillar ialfall SD att dom vill minska..begränsa invanddrigen..för man kan inte bara ta in alla hela tiden..är inte rasist men när min dotter är den enda svensken i sin klass så blir jag förbannad...och när man inte får ha skolavslutningen i kyrkan längre eller sjuga svenska nationalsången för det är rasistiskt??hmm nnnää sjukt!..jag gillar mycket av SDs krav men inte allt..som med alla andra parti.Men d är min åsikt.Alla har ju olika och alla har ju rösträtt och fri åsikt=)

2010-09-30 @ 21:46:07
URL: http://dianaws.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag tycker också det är helt fel att det ska förekomma sånt. men det är ju såhär att alla invandrare är inte godhjärtadede. i min stad uppkommer mycket misshandel då invandrare har gått ut på natten och bara slagit ner folk. helt utan anledning bara för att de kanske vill känna makt/respekt. men så är det ju inte. det är klart att de ALLRA flesta är väldigt godhjärtade och snälla! :D

2010-10-03 @ 09:44:06
Postat av: sally

Vad spelar det för roll om bilden är från 90-talet när sverigedemokraterna har samma nationalistiska tankar som Hitler under andra världskriget?



Nej, alla sverigedemokrater är inte rasister. Det finns bara vanliga idioter också. :)

2010-12-07 @ 22:19:16
URL: http://nastansallys.blogg.se/
Postat av: F

En 20 år gammal affisch, som säkert är manipulerad. Snart kommer vi inte få hissa svenska flaggan på nationaldagen, vi får inte ens hylla vårt eget land. Skulle inte de flesta tycka jag var dum i huvudet om jag hade inrett min lägenhet med svenska flaggor? Tydligen helt annorlunda att ha USAs flagga överallt. När jag gick på högstadiet fick vi inte ha strumpor med svenska flaggan på, eller tröjor med nationalsången. Invandrarna däremot hade slöjor, som representerar deras kultur. Vi fick inte ha någon huvudbonad, konstigt nog eftersom keps och mössa har blivit en stor del av vår kultur. Jag frågade en lärare det en gång, varför vi inte får ha mössa när dom får ha slöja. Hon blev vansinnig, utan att ha något att svara. Det hände flera gånger att de skrek "jävla svenne" till oss, vad skulle hända om vi tillbaka skrek "jävla utlänning"? Jag har aldrig varit med om att en svensk har förföljt mig hem, skrikit vidriga saker till mig eller tagit på mig. Jag säger absolut inte att alla invandrare beter sig så, men många gör det. Jag vet inte hur de är uppfostrade, men det är tydligt att det är på ett helt annorlunda sätt än oss. Deras syn på kvinnor är sjuk. Min familj är bekant med en polischef som sa "när det kommer in en anmälan om en våldtäkt vet jag till 90% att det är en invandrare". Det konstiga är att ju mer invandringen ökar, dessto mer ökar brott och inte minst våltäkterna. Sverigedemokraterna är invalda till riksdagen av svenska folket, det är något man får acceptera i detta såkallade demokratiska land. Ju mer media försöker smutskasta dem, ju mer kommer deras valdeltagande att öka. En missnöjd åsikt kommer inte hur ingenting. Det är lätt för Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin att vara emot SDs åsikter. Det är lätt att ha den åsikten när man inte bor och lever som resten av folket. Det är vi ungdomar som växt upp med dem, gått i samma klass som dem och bor i samma kvarter som dem. En annan intressant sak är att media aldrig publicerar namn och bild på utländska brottslingar, det gör de däremot på svenskar. Ta in de invandrare vi kan ta hand om! Men man är väl rasist för att man säger så.

2011-01-16 @ 10:25:58
Postat av: F

Instämmer helt med förgående talare,

Medger att ingen kommer att kunna svara till den texten, förutom " jävla rasist " "skitsnack"

största problemet är vi svenskar som tillåter orättvisan styra, Neger är skällsord enligt många, men bonde får man säga, bondkaka osv,



dom säger ju NEJ inte säga NEGERBOLL säg Choklad boll,

ingen utlänning har sagt nåt till mig om "säg inte så" hit och dit.



sjukaste är också att jag sa en gång, hur mycket kostar dom dära kakorna Oreos(blattar),. ingen kommenterade,

vi har nåt sjukt system i sverige som är så motbjudande .



jag vill ha iaf rättvisa för båda raserna,

typ det är inte skällsord förräns det är nåt som börjar med ett svärord tex jävla dumma viting/svarting.

2011-02-15 @ 02:10:46
Postat av: sd

som om sd skrivit det där du ska inte snacka så mycket om politik du har ju inte ens fyllt 14. sd är inte rasister dom vill sverige väl.

2011-03-11 @ 20:06:25
Postat av: Peter

Som vanligt, rota ur 90-tals arkivet...

Jag stödjer SD för fullt! Dem vill bara Sverige väl och att kunna bevara en nationell identitet samt kultur. Bara för att dem vill begränsa immigrationen och kräver att flyktingar & invandrare anpassar sig, betyder det att dem är rasister/nazister som många påstår?

2011-04-24 @ 20:24:44


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback