Bloggen 2 år idag! Live frågestund ikväll!

Idag fyller den här bloggen 2 år :-)

Tänkte fira det på något sätt så ikväll öppnar jag för frågestund från klockan 18:00 då går det skriva vilken fråga man vill här i kommentarsfältet så svarar jag med en kommentar under. Det kommer alltså bli både frågor och svar i kommentarfältet till det här inlägget.

Jag tror det blir lagom många frågor på det sättet för annars när jag haft frågestund har det blivit så tokigt många så det varit jobbigt att svara ;-)


GRATTIS BLOGGEN 2 ÅR!

Tack till alla läsare!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför flyttade du från vackra Östersund? Kan du tänka dig att flytta tillbaka?

2010-11-14 @ 09:35:46
Postat av: Martina

Vad synd att jag missar detta, ska på Årets Mama-gala, men jag får läsa sen :-)

2010-11-14 @ 11:34:01
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: sanne

hej! varför är du nte tillsammans med m längre? n va så fina ihop :)

2010-11-14 @ 18:05:56
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Anonym: jag flyttade hit för att två systrar redan flyttat hit. Jag kommer sannolikt aldrig flytta tillbaka eftersom mina barn är rotade här och jag har i princip ingen släkt kvar där uppe. Men Jämtland är alltid mitt hem i hjärtat och det vackraste stället på jorden.

2010-11-14 @ 18:33:26
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Sanne: Jag gjorde slut för att vi inte klarar att vara ihop för då bråkar vi. När vi inte är ihop funkar vi jättebra tillsammans.

2010-11-14 @ 18:34:17
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: ak

Har du funderat på att söka (eller har du redan sökt) hjälp för att själv orka med den psykiska stress du upplever iom Elmers åkomma? Du verkar ju ytterligt kompetent rationellt sett, även när det gäller insikt om dina känslomässiga reaktioner, men det är ju inte samma sak att förstå som att orka hantera, alla gånger...och så undrar jag om M är mer delaktig än han verkar i bloggen. Om du vill berätta alltså...annars hoppar du över frågan:)

2010-11-14 @ 19:29:20
Postat av: Heidi

Hej söt!

Hur känns det nu efter det gått ett tag med att Alvin bott hos M? Har ni alla börjat vänja er nu?

Kram på dig och dina goa pojkar!

2010-11-14 @ 19:54:12
URL: http://vittsomsocker.blogspot.com
Postat av: Anne

Hur mår du nu när Alvin bor hos pappa?



GRATTIS BLOGGEN :-)

2010-11-14 @ 20:14:24
URL: http://mrsawkward.wordpress.com/
Postat av: Pellinell

Hur har ni löst umgänget med småkillarna och pappa? Ammar du lillen fortfarande och hur funkar i så fall det under de helger (?) han sover hos pappa? Hade ni någon invänjningstid innan Elmer började sova hos pappa eller körde ni i gång direkt? Hur kom det sig att E började dagis redan vid 11 månader, var det för att du behövde plugga?

2010-11-14 @ 20:51:05
Postat av: Mary

Läst din blogg ett tag men inte fått något grepp om hur många systrar du har men har förstått att du nog är en mellansyster?



Även läst Geshiias blogg som du har under länkar förstått det så att ni är mammor till två jämnåriga pojkar som även är halvsyskon?



Om det är så är jag impad att ni tycks vara vänner måste ha varit ett turbulent år!



Ingen fråga men vill tillägga att jag beundrar din kamp för Elmer och ditt kontaktande av specialister och sökande efter hjälp, starkt gjort!

2010-11-14 @ 21:35:14
URL: http://justinlife.bloggplatsen.se/
Postat av: Lina

Bor Victor med dig? Träffar han sin pappa något?

2010-11-14 @ 21:58:43
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

ak: Jag har ingen hjälp för att orka hantera allt psykiskt. Jag har inte tid att ta tag i det. Det är alldeles för mycket med allt annat redan. M är väldigt delaktig i barnen, dock inte speciellt delaktig i det som har med Elmers sjukdom att göra. Jag tror han ofta läser bloggen och jag meddelar honom allt som händer. Men, han är intre speciellt bekymrad över symptom osv utan har en mycket mer avslappnad attityd. Jag tror det blir en annan sak om Elmer blir så sjuk att han behöver behandling. Men det är klart han bryr sig. När Elmer precis kommit ut och vi upptäckte alla prickar så var det första jag sa "Så kan han ju inte se ut" medan det första M sa var "Åh stackars lilla killen".



Heidi och Anne: Jag tycker det flyter på bra :-) Alvin är ju här varje dag och vi har fått lite bättre kontakt, det var min helg nu så jag har haft dem hela helgen. Det känns bra att vi gjort så här.



Pellinell: När Elmer började sova hos pappa ammade jag fortfarande men det var inga bekymmer. Han ammade inte så mycket då och så sov han aldrig mer än en natt. Det här var när han var typ 8 månader och sen slutade han amma vid 9,5 månad. Då hade jag försökt hålla igång amningen länge utan vidare intresse från Elmers sida. Det fanns lixom inte plats för amning för han åt så mycket mat och däremellan hade han inte tid så det rann ut i sanden.



Nu är Elmer hos pappa varannan helg + varje tisdag. Alvin är hos pappa hela tiden utom varannan helg. Dock kommer han hit vid 05:30 varje dag och så lämnar jag honom på dagis vid 8 och sen hämtar jag honom på dagis vid 16 och har honom tills M hämtar honom så jag träffar Alvin en stund varje dag och M träffar Elmer en liten stund varje dag när han är här och hämtar Alvin.



Ja, han började på dagis vid 11 månader för att jag hade noll möjlighet att börja skolan i januari istället utan var tvungen att börja skolan i augusti och då fick det bli så. Det har funkat jättebra.



Mary: Jag har en storasyster på pappas sida som jag aldrig träffat; Annelie som är 42 år, sen har jag en storasyster på mammas sida som är 36 år; Kicki. Sen fick mamma och pappa tre barn ihop: Angelica, 31, Susanne, 30 och jag som är 28 och senare kom en lillasyster på mammas sida; Jelina, som är 16 år.



Geshiia och jag bodde på samma ungdomshem, där bodde även killen i fråga. Jag och han var ihop och förlovade (mycket oseriöst och jag var 14, och fyllde 15) jag blev gravid och sen flyttade alla tre. Han blev ihop med en tjej, Jessica, som blev gravid och ett halvår senare träffade han Geshiia, som gammal kompis var det tänkt, men hon blev gravid. Sen föddes min Victor i augusti -98, Jessicas Gabriel i december -98 och Geshiias Robin i juni -99. Pappan har sen dess fått två döttrar också. En annan Jessika fick sin Ida i juni -06 och hans nuvarande sambo Emma fick sin Melina i augusti -06 så tjejerna är också lika gamla. Bland de 5 mammorna finns alltså; Rebeckah, Jessica, Rebecca, Jessika och Emma.



Lina; ja, Victor bor med mig och träffar sin pappa typ 1-2 gånger per år nu för tiden, vilket är mycket jämfört med hur det varit.

2010-11-15 @ 07:09:32
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Elin i Malmö

Här kommer en egentligen helt meningslös fråga som jag har funderat på sen Elmer föddes :-)

Du visste ju att Elmer var en pojk, men M ville inte veta. Hade ni bestämt ett killnamn och ett tjejnamn redan innan, eller bestämde du Elmer själv? Vilket tjejnamn hade ni, om ni hade ett?



Och så en genusfråga: Du har ju tre pojkar och klär dem snyggt med kläder i alla möjliga färger, men hur gör du till fint? KLär du då dina pojkar i typiskt kill-kläder som skjorta, kavaj, slips odyl? Skulle du gjort likadant med en flicka, alltså klätt henne i klänning till fest tex jul? BRottas själv med detta nu då min dotter är inne i en princessperiod... OCh jag vet inte vad jag tycker om "kompensation", om du förstår vad jag menar. Vad tycker du?

2010-11-15 @ 07:11:14
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Elin i Malmö: Vi hade bestämt Elmer och Ada



När jag klär upp pojkarna klär jag dem i klassiska pojkkläder. Skulle De vilka ha klänning skulle de få det men jag är inte lika "aktiv" med att klä dem i varierade kläder och färger när det gäller rena finkläder.

2010-11-15 @ 07:13:28
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Elin i Malmö

http://www.skane.se/templates/Page.aspx?id=258719

2010-11-15 @ 16:41:24
Postat av: Syedana

many thanks for your dedications to this world

2011-12-15 @ 08:01:55
URL: http://syedana.blogsmile.com


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback