Bakisbabbel

Bakissöndag med tillhörande ångestkänslor :-/ känner för att slå en viss blond liten subba men det ska vi inte gå in på. Jag var vuxen och ignorerade helt den fula bruden, jag sa inte ett ord. Duktiga jag :-)

Tänk om känslor och hjärna kunde samarbeta någon jävla gång! Så lättsamt det hade blivit att leva då.

Anyway... idag är en ny dag och nu skiter vi i det här.

Haha hade förresten världens röta igår! Jag söp bort min telefon :-o eller ja, den ramlade alltså ur fickan men någon vänlig själ hade lämnat in den som tur var. UTAN att ens facerape:a eller något :-) det är fint det :-)

Jag borde plugga nu, jag vet det. Typ läsa den engelska boken som jag måste skriva en recension på eller plugga till biologiprovet som jag inte fattar ett jota av. Provet är nu på onsdag tror jag. Missar ännu en hel måndag imorgon :-/ måndagar är verkligen inte bra att missa men inget att göra åt. Nu eftersom Nena kör så vi slipper bussen kommer jag iallafall hinna hem i tid för att gå på engelskalektionen där vi ska läsa upp det vi skrivit i grupparbetet och så ska vi få något material inför nationella provet som också är i veckan...? Tror jag? Hej, jag heter Beckah och har noll koll...

Nej, sätta på lite kaffe kanske, tänkte snika åt mig hos syrran men när jag kom dit var hon för bakis för att dricka kaffe och hade dessutom slut :-P otur. Så bakis är inte jag iallafall, tack och lov.

Victor sov där i natt, hos syrran. Asså hennes sambo var ju hemma med sin son och så passade han min Victor och andra syrrans Tiger. Om någon undrade var jag gömt undan Victor nu när jag var ute igår ;-)

Alleballen åkte till pappa i fredags och igår eftermiddag åkte bajsungen aka Ellebelle också till pappa. Han lär väl komma hem nu här snart.

Just ja, kaffe var det... hej hej :-)

Kommentarer


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback