Tävling - i samarbete med WILLVIN!

Äntligen! Här kommer tävlingen i samarbete med Willvin. Det är verkligen SKITKUL att få lotta ut en valfri skötväska från Willvin eftersom jag faktiskt har hela tre egna i olika modeller så jag vet till 100% att det är riktigt riktigt bra produkter!



Som sagt. Jag har själv tre väskor och med varje väska man köper från Willvin så medföljer dessutom ett smart tillbehörsset (trots att man redan blir helt löjligt nöjd med alla smarta fack som finns "inbyggda" i väskorna).

Jag använder Magnificent som min "grundväska" till Elmer, 6 månader, just nu. Den är super med sin rymlighet och det UNDERBARA bottenfacket som jag älskar! Där har jag blöjor och skötgrejer (tex den medföljande skötbädden) sååå himla bra så ligger blöjorna fint och stilla istället för att simma omkring i en stor väska och bli helt luddiga och samla damm. Magnificent har många fina fack i övrigt också plus att själva väskan är skitsnygg ;-)

Sen har jag (vi) en Multidad som används som en grab-and-go-väska. Den är helt annorlunda i modellen. Sportig, lättsam och snygg och har helt andra sorts fack - men otroligt smarta! Utformningen av väskan passar mig perfekt för den är så skön att ha på sig och lägger sig som gjutet mot kroppen. Den här väskan använder vi mest till Alvin och det är både jag och pappa Mathias som använder den.

Jag har även snott den ibland som min helt egna - utan barngrejer hehe och just därför är alla småväskor i tillbehörssetet så bra! Lätt att byta väska eller byta person genom att ta ur eller lägga i tillbehören.

Den tredje väskan jag har är Magnipack, alltså ryggsäcken. Mycket bra med en ryggsäck om man som jag bär i sjal och ergonomisk sele. Just nu är den dock utlånad till en annan person ;-) nämligen ALVIN :-) min 2,5-åring har den för tillfället som dagisväska! Går INTE hitta en bättre väska!

Dels finns det fantastiska bottenfacket även i den här väskan och där har jag lagt inneskor och strumpor (går annars med fördel att ha till blöjor såklart men Alvin är torr). I det stora facket ligger självklart extrakläder och efter ett tips från Lindisen så får även tillbehörssetet ligga kvar i väskan. Den praktiska "rullen" funkar nämligen KANON till att bära hem små fina ihoprullade teckningar och skötbädden är ett jättebra sittunderlag vid utflykter. I nylonpåsen kan man tex ha nappar om barnet använder det (vilket dock Alvin gör). Axelremmarna är ganska nätta och går även att korta ner så att de passar ett barn och själva väskan är också så bra i storleken att den passar i alla åldrar: skötväska, dagisväska, skolväska, utflyktsväska... En väska som faktiskt passar vem som helst med andra ord.

Men oj vad jag babblar :-P jag ska ju lotta ut inte tjôta


PRISET i den här tävlingen är alltså:
En helt VALFRI SKÖTVÄSKA från WILLVIN till ett värde av upp till 1095 kr!



Regler:

1 lott: Besök Willvins hemsida. Välj din önskeväska. Kom tillbaka hit och skriv en kommentar (glöm inte mailadress). I kommentaren berättar du vilken väska du vill vinna. Du ska även berätta varför du vill ha just den väskan och motivera varför du borde/vill vinna ;-) Du måste alltså INTE länka men eftersom det är ett pris med lite högre värde blir jag såklart glad om så många som möjligt länkar. Om du länkar får du en:

Extralott: Ta alltså med dig tävlingsbilden här nedanför med tillhörande text och länkar och lägg upp i din blogg. Kom sedan tillbaka och skriv en NY kommentar där du lägger länken till ditt inlägg om tävlingen. Observera att det ska vara i en ny kommentar. Lägger du länken redan i din första kommentar så blir det bara en lott tyvärr.

Lätt som en plätt :-)

Bli gärna ett Fan av Willvin på deras sida på FACEBOOK :-)


Lägg gärna till mig på BLOGLOVIN så missar du inte när vinnarna dras och framtida tävlingar. Jag har även flera andra tävlingar igång just nu, kolla gärna in dem.


bloglovin


Här kommer tävlingsbild och text:


Jag tävlar hos BeckaHBitcH.se om en valfri skötväska från Willvin.
Tävla HÄR du också!


Kommentarer
Postat av: Carola m 8

Åhh så fina allihopa!!

Jag hoppas vinna WILLVIN Magnificent Leatherette väskan jag, den ser ut att passa extreeemt bra på både min axel, min vagn och i min bil:) OCH på min make;)

2010-04-01 @ 01:15:04
URL: http://wetterholm.bloggplatsen.se/
Postat av: Carola m 8

Givetvis så länkar jag http://wetterholm.bloggplatsen.se/2010/04/01/2766824-borde-sova/



Och vill fortfarande vinna den snygga väskan WILLVIN Magnificent Leatherette för att det inte finns nån annan som den passar så bra på:) Den klär mig, helt enkelt:)

2010-04-01 @ 01:18:50
URL: http://wetterholm.bloggplatsen.se/
Postat av: Sara 20år & tvåbarns mamma

Jag vill va med.

Jag vill vinna för att jag har världens minsta sämsta skötväska just nu och det funkar inte så bra eftersom jag måste ha med blöjor mat ombyte mm till två barn när jag ska ut (storasyster 11månader lillasyster 1 månad) så nu får vi antingen ta med en extra väska eller slänga ner det som inte får plats i en påse suck. Fick reda på härom dagen att min sambo kanske blir varslad från sitt jobb alltså är det inte läge för att köpa en ny nu :(

Om jag vinner skulle jag vilja ha WILLVIN magnificent för den verkar rymlig och bra med alla olika fack.

Kram Sara

2010-04-01 @ 01:52:39
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: Sara 20år & tvåbarns mamma

Har länkat här: http://neccin.blogg.se/2010/april/tavling.html

2010-04-01 @ 01:53:21
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag vill/hoppas vinna WILLVIN Magnificent, just för att det var en sådan väska jag tittade på när jag fick veta om min graviditet i vecka 26. Tyvärr har ekonomin satt stop för att just ha en sådan underbar väska som ensamstående till en underbar dotter snart 9 månader.

2010-04-01 @ 03:43:28
Postat av: Malin Fyhr

Vilka toppenfina skötväskor...

Vill självklart vinna All In One Care Bag.Den verkar vara lågom stor och rymma allt för bebis och mamma.

Den svarta skulle dessutom passa vår vagn.

2010-04-01 @ 05:50:10
URL: http://smurffyhrblogspot.com
Postat av: Linda

här kommer min första lott =)

Jag vill vinna ryggsäcken! Det ska bli en gåva till min vän Linda (L2K).Om hon nu vinner får hon ju välja väska själv men tror ryggsäcken är något hon vill ha... Den är snygg, praktisk enkel och helt underbar!

Så vinner jag blir väskan en gåva.

2010-04-01 @ 07:27:33
URL: http://www.lindisen81.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hejsan jag skulle vilja vinna en Willvin Magnificent Leatherette. Jag är själv mest hela tide med mina två små barn och måste jämt släpa ed mig stora otympliga ryggsäcker för att få med mig allt jag behöver och för att kunna fungera en dag hemmifrån. Något som jag skulle få ner allt jag behöver i och som dessuto är snygg skulle vara perfekt.

2010-04-01 @ 07:32:13
URL: http://fjallfamiljen.bloggplatsen.se
Postat av: Linda

här kommer länken:

http://lindisen81.blogspot.com/2010/04/vinn-en-willvin-skotvaska.html

2010-04-01 @ 07:34:30
URL: http://www.lindisen81.blogspot.com
Postat av: Gina

Självklart länkar jag också



http://fjallfamiljen.bloggplatsen.se/2010/04/01/2767060-tavling/

2010-04-01 @ 07:40:10
URL: http://fjallfamiljen.bloggplatsen.se
Postat av: Nathalie

Jag önskar såå att få vinna den underbara WILLVIN Magnificent Leatherette skötväskan!

Anledningen till att just jag vill vinna är för att vi har haft en väldigt trist deppig vinter. Våran minsta ( är 5 månader ) har haft otroligt svårt att öka i vikt. Vi har gått runt med ständig oro. Nu har hon precis konstaterats vara komjölksproteinallergiker. Dessutom pekar allt åt både veteallergi samt äggallergi. Så skulle just lilla jag vinna gör du en mycket trött mamma överlycklig!!!

Dessutom gifte jag och min man oss i helgen..blir som en bröllopspresent med andra ord =)

2010-04-01 @ 07:55:26
URL: http://familjencedergren.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Länkar gör jag med http://familjencedergren.blogg.se/2010/april/jag-tavlar.html#comment

2010-04-01 @ 07:56:04
URL: http://familjencedergren.blogg.se/
Postat av: Hanna

magnificent den svarta e helt klart en väska för mig å för vår nya vagn:=) kommer länka under dagen..

2010-04-01 @ 08:06:05
URL: http://knasgravid.blogspot.com
Postat av: TiinaK

Åh Jag skulle vilja ha WILLVIN Magnificent Napped/brun skötväskan om jag är den lyckliga som vinner.



Denna var perfekt tävling, dragkjedjan på våran skötväska gick sönder i går när man stressade ut från lägenheten...Så detta chans så kan man INTE missa.

//TiinaK

2010-04-01 @ 08:22:39
Postat av: Johanna

Om jag vinner vill jag ha en WILLVIN Magnificent, den verkar perfekt för mig och min son. Jag är ofta iväg och hälsar på folk och stannar gärna länge. Min nuvarande skötväska har inga fack och allting ligger i en enda röra. En magnificent hade underlättat för att få plats med blöjor, extra kläder, matskål, flaskor, napp, snuttefilt och allt som jag bär med mig. Att den kommer hålla länge är också ett stort + då jag vill ha fler barn i framtiden!

2010-04-01 @ 08:34:28
URL: http://johannasalex.blogg.se/
Postat av: TiinaK

Självklar ska man ha TVÅ chanser att vinna

Så har länkat http://timaki-timaki.blogspot.com/2010/04/kolla-in-denna-fantastiska.html#links

på min blogg om denne tävlingen och kanske ökar chansen om att man vinner en välbehövlig skötväska när den som man har nu precis gick sönder efter man haft den i snart 3 år...

Postat av: Jossan

Vi vill gärna vinna en, WILLVIN Magnificent Napped 1095 kr. Skulle passa så bra till oss, den verkar ha det mesta och så snygg!

2010-04-01 @ 09:09:07
Postat av: Thessan

Jag hade velat ha en "WILLVIN Magnificent Leatherette". Dels för att den är väldigt snygg. Men även för att det blir enklare som familj att bara packa ner lite och åka iväg. Inte anpassat efter en blöja och en tröja. Och med mina ryggproblem hade det varit väldigt bra att ha en väska som inte sliter så fruktansvärt på ryggen och som ändå är riktigt snygg!

2010-04-01 @ 09:22:28
URL: http://morriislajf.blogg.se/
Postat av: Thessan

Och självklart har jag länkat i bloggen:



http://morriislajf.blogg.se/2010/april/tavling-hos-beckabitch.html

2010-04-01 @ 09:23:12
URL: http://morriislajf.blogg.se/
Postat av: Mupppen och Smurfens mamma

Jag vill ha en WILLVIN Magnificent Leatherette. Den är supersnygg och skulle sitta perfekt på min Bugaboo vagn! Vore så skoj att vinna något...Brukar inte vinna...

2010-04-01 @ 09:24:44
URL: http://www.muppensmamma.blogspot.se
Postat av: Sara med familj

Jag skulle gärna vilja vinna WILLVIN Magnificent. Anledningen till vinsten är för att nu när 2:an kommit så behövs mer plats i väskan och den har en supersnygg design. Perfekt!



2010-04-01 @ 09:27:21
URL: http://ourson.blogg.se/
Postat av: Sara med familj

http://ourson.blogg.se/2010/april/tavling.html



Länkar såklart med:)

2010-04-01 @ 09:31:26
URL: http://ourson.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej..'



Om jag vinner vill jag ha denna väskan All In One Care Bag och varför jo för den har många smarta fack som man som mamma behöver till blöjor, xtra kläder, mat m.m.

Och varför jag ska vinna ja vore ju kul med en fin skötväska nu när man har en ny fin vagn och dessutom skulle jag aldrig själv ha råd och köpa en sån fin väska !!



mvh emma

2010-04-01 @ 10:05:36
URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/
Postat av: Emma

Givetvis länkar jag med:



http://eddiesmammaemma.blogg.se/2010/april/tavling-hos-beckabitch.html



mvh emma

2010-04-01 @ 10:06:17
URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/
Postat av: hanna

Först får jag säga att du har en kanon härlig blogg.



självklart vill jag vara med o tävla, en kanon tävling.



jag hoppas vinna WILLVIN Magnificent Napped. min motivation skulle ju främst vara att den nuvarande skötväskan vi har är helt katastrofal. vi köpte till skötväskan som "hörde" till vagnen. Och vilket misstag. Den är värdelös, enligt min mening. Den rymmer inte de jag vill ha med. saker och ting har inte sin plats. exelremmen är inte de minsta skön. o handtaget ska vi inte prata om. Håller man i de är väskan mer eller mindre "öppen". Så hoppas på vinst så man med stil kan gå runt med alla "bra o ha med sig saker" o samtidigt känna sig fin. o att den fungerar. håller tummar o tår.

2010-04-01 @ 10:23:34
Postat av: Malin

Jag vill vinna en WILLVIN MULTIDAD, den verkar vara toppen. Jag saknar en bra väska att ha när jag bär i sele, vi tar tex sällan med vagnen på semester utan kör bara med sele så jag skulle bli så glad om jag blev den lyckliga vinnaren.

Ev så länkar jag i bloggen och jag har blivit ett fan på FB

2010-04-01 @ 10:26:10
URL: http://skruttensmamma.blogg.se/
Postat av: Maria Iturra

WILLVIN Magnificent Leatherette den vill jag vinna och varför?

Alla var ju sjukt snygga, men föll för den Willvin Magnificent Leatherette, bruna. Den var så himla snygg och den ser liksom inte ut som en skötväska direkt. Så även om man senare inte behöver den som skötväska kan man nog använda den som en vanlig väska till jobb, fin väska till stan ja jag kan tänka mig att man kan använda den till allt princip!

Skulle aldrig ha råd att köpaen sådan själv så därför hoppas jag att vinna=)

2010-04-01 @ 10:29:29
URL: http://loveliveandlaugh.blogg.se/
Postat av: Cissi

Hej

Åh jag fastnade hårt för WILLVIN Magnificent väskan. Som 2 barnsförälder verkar ju denna passa som handen i hansken. Det är ju inte bara en uppsättning man ska ha med sig utan TVÅ så fort man ska iväg. Just därför vill jag ja den =). Den är ju snygg dessutom (är lite av en väskoman =)

Dessvärre har jag ingen blogg (än) hihi. Ha en bra dag och hoppas Alvin snart blir bra.

2010-04-01 @ 11:02:29
Postat av: Linda L2K

Jag bara måste va med i den här tävlingen med!!! Min absoluta favorit är Magnipack och det är sån jag vill vinna!

2010-04-01 @ 11:05:40
URL: http://l2kw.blogspot.com/
Postat av: Linda L2K

Självklart vill jag har två chanser att vinna så här kommer länken med; http://l2kw.blogspot.com/2010/04/willvin-tavling.html

2010-04-01 @ 11:12:54
URL: http://l2kw.blogspot.com/
Postat av: Maria Iturra

Här kommer länken=)



http://loveliveandlaugh.blogg.se/2010/april/tavling.html#comment



Håller tummarna för mig=)

2010-04-01 @ 11:19:55
URL: http://loveliveandlaugh.blogg.se/
Postat av: Ewe

Jag är med & vill gärna ha WILLVIN Magnificent om jag vinner. :) Den var snygg, verkar rymlig & bra med många fack. Tror väskan skulle bli kanon till nästa barn. :)

2010-04-01 @ 11:26:08
URL: http://mamaeee.blogg.se/
Postat av: Ewe

Länkat här: http://mamaeee.blogg.se/2010/april/tavla-om-en-skotvaska-fran-willvin.html#comment

2010-04-01 @ 11:27:23
URL: http://mamaeee.blogg.se/
Postat av: Nathalie-Mamma till Athida

vinner gärna WILLVIN Magnificent Leatherette, skulle passa br både på vagnen och våra axlar :)

2010-04-01 @ 12:01:31
URL: http://nathalief.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag skulle definitivt vilja en beige All In One Care Bag eftersom jag tycker att den är skitsnygg och just nu har alla babygrejer i min handväska =/ Jag är i stort behov av en skötväska men har inte hunnit med att köpa en ännu.

2010-04-01 @ 12:22:42
URL: http://iefterhand.blogg.se/
Postat av: Sanna

och för en extralott/chans: http://iefterhand.blogg.se/2010/april/jag-tavlar.html



2010-04-01 @ 12:28:22
URL: http://iefterhand.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hejsan!!

Jag vill också vara med!! WOW vilka fina väskor...vill verkligen ha!!!



...om jag skulle vinna skulle jag vilja ha WILLVIN MultiDad, då den verkar vara den ultimata väskan för oss nu till stundande vår och sommar när man vill vara på språng ute i det fina väder med mina två små gossar!!!

2010-04-01 @ 14:44:57
Postat av: Veronica - mamma till Theo

Jag vill vara med hoppas på tur!



Jag skulle vilja vinna WILLVIN Magnificent Napped. Den är super snygg, och man får plats med mycket i dem.

Skulle passa till vår vagn, som handen i handsken...

Har varit med i liknande tävlingar, men inte haft turen och vinna - så nu hoppas jag att det är min tur..=)

2010-04-01 @ 14:50:47
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com/
Postat av: Veronica - mamma till Theo

Här kommer länken:

http://virresblogg.blogspot.com/2010/04/tavling-slut-15-april.html

2010-04-01 @ 14:51:23
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com/
Postat av: Sophy - What U See Is What U Get

jag är med o tävlar om en WILLVIN Magnificent. Det är första barnet för mig så bara det bästa är tillräckligt bra nog =)

2010-04-01 @ 15:56:54
URL: http://sophys.blogg.se/
Postat av: Sophy - What U See Is What U Get

extra lott chans:



http://sophys.blogg.se/2010/april/willvin-tavling.html

2010-04-01 @ 15:57:42
URL: http://sophys.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vilken bra tävling! Jag är gärna med och tävlar och min favorit hos Willvin är "WILLVIN MAGNIFICENT" som du själv beskriver verkar den vara en underbar skötväska som fyller ens mamma och pappas krav till fullo. Skulle mer än gärna vilja ha en sådan själv men som student och gravid i v.32 är det lite mycket pengar att lägga på skötväska just nu därför skulle jag vilja vinna och det skulle vara kul om jag vann, pigga upp våren lite! :D



Länkar på min blogg men den kommer i ett nytt inlägg;)

2010-04-01 @ 16:30:25
URL: http://surrovich.blogg.se/
Postat av: Sandra

Här kommer länken till min blogg där jag länkat till din tävling :)



http://surrovich.blogg.se/2010/april/tavla-om-en-skotvaska.html

2010-04-01 @ 16:34:07
URL: http://surrovich.blogg.se/
Postat av: Linda Palm

WILLVIN Magnificent Napped är väskan jag vill ha.



Har ingen superbra anledning till varför, men den är SNYGG och jag behöver en ny väska. Tyvärr finns ingen ekonomi för att ens köpa en nylonpåse för 29:- så jag kan bara se det som LYX LYX LYX om jag skulle vinna och få gotta mig i väskan.

2010-04-01 @ 20:45:12
URL: http://eldgrisen.blogspot.com
Postat av: Stina

Jag vill vara med och tävla, om jag vinner vill jag ha WILLVIN Magnificent då det verkar vara en väska jag behöver!! Barnet jag har pottränas för fullt och det kan gå åt en del extrakläder en del dagar. När nummer två väl får komma (bearbetar sambon) så vill har jag en stor och rymlig skötväska så att det finns plats för ett gäng tygblöjor och allt annat som kan tänkas behövas.

2010-04-01 @ 20:57:04
URL: http://parkerarsnett.blogg.se/
Postat av: Stina

Länkar även till tävlingen!

2010-04-01 @ 21:02:01
URL: http://parkerarsnett.blogg.se/
Postat av: matilda

min favorit är All In One Care Bag. Jag gillar enkelhet med många möjligheter. Jag har en tre barn. 7år, 4,5år och 4månader. Då är det bra med många fack där man kan lägga små saker till de stora saker i och allt som behövs till en lien blöjbebis

2010-04-01 @ 21:18:25
Postat av: Linda o Nova

Skulle jag vinna så är WILLVIN Magnificent Napped skötväskan för mig och min prinsessa :)



Har tröttnat på att alla grejer (blöjor, skötservetter, nappflaskor extra kläder m.m.) flyger omkring i skötväskan. Väskan jag har nu kan jämföras med en ica-kasse.



2010-04-01 @ 22:30:46
Postat av: Pernilla

WILLVIN MultiDad skulle jag vilja vinna!

Utifrån din beskrivning samt texten på hemsidan så låter det som ett perfekt val till min sambo. Jag har precis börjat arbeta och han ska nu vara föräldraledig i 6 månader. Nu när vi går mot ljusare tider så kommer han och sonen att vilja vara ute massor. Den perfekt väskan!!

2010-04-01 @ 22:42:09
Postat av: Elin

Jag är med och tävlar.

Vinner jag vill jag ha en Röd Multidad just av den enkla anledningen att jag gillar designen och för att det är nåt jag kommer använda. (och för att det är kul med färg :-))

På buggan är det inte så smidigt att ha en skötväska, och att gå med en axelremsväska på ena axeln är buuuu för mina axlar, så jag inbillar mig att vikten fördelas på ett bra sätt med Multidad

Just nu använder jag inte den axelremsväskan jag köpte, utan lägger blöjor och extrakläder i en påse i varukorgen om vi ska nånstans. Annars får hennes grejer dela plats med Eddies grejer i hans väska.

2010-04-02 @ 09:54:22
URL: http://paraflaxdrinken.blogg.se/
Postat av: Elin

och självklart har jag bloggat om detta med :-)



http://paraflaxdrinken.blogg.se/2010/april/jag-tavlar-hos-beckahbitch.html

2010-04-02 @ 09:54:46
URL: http://paraflaxdrinken.blogg.se/
Postat av: En Mölnbobos Liv - Melvins Mamma

Jag är gärna med, skulle vilja ha en Willvin Multidad, den var snygg och såg väldigt praktisk ut.



Jag är så less på vår gamla halvtrasiga fula skötväska, en sån här Willvin vore kanon för den är så snygg att man lätt kan ta den som "vanlig" väska också.



Länk kommer i kommentar nr 2

2010-04-02 @ 11:43:38
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: En Mölnbobos Liv - Melvins Mamma

Jag har länkat om tävlingen här



http://molnboanna.blogg.se/2010/april/willvin.html (min lott nr 2)

2010-04-02 @ 11:44:14
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Annica

Jag skulle vilja ha WILLVIN Magnipack för jag vill så gärna ge den till min kompis som har ett barn på5 månader så jag vill vara extra snäll mot henne (;

2010-04-02 @ 14:38:58
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: Kristin

Skulle vilja vinna skötväskan WILLVIN Magnificent Napped, och ge till min bror som alltid klagar på att det är svårt att få med sig alla grejer när han är ute med sina barn!

2010-04-02 @ 16:13:20
Postat av: Annika

Jag vill vara med!

Skulle helst vilja ha WILLVIN MultiDad. Vi åker oftast båda två när vi ska nånstans, å glömmer alltid typ hälften hemma :) Får packa i en påse, å så en del i en skötväska som vi hade för ett par år sen, som är både sliten o ickerymlig :P Så skulle vara SÅ UNDERBART med en ny, fräsch och rymlig!

[email protected]

2010-04-02 @ 18:28:50
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Annika

Har länkat dig här:

http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/april/willvin-skotvaska-beckahbitch.html



[email protected]

2010-04-02 @ 18:29:03
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Josefin Larsdotter

En svart Magnificent Napped hade inte suttit fel måste jag säga. :-)

Perfekt inför vårens alla utflykter.

2010-04-02 @ 23:05:31
Postat av: Annchristin holmlund

Jag vill gärna vinna Multidad. Den skulle jag ge i gåva till min bror som helt överaskandes ska bli pappa igen.Så kul!!

2010-04-02 @ 23:08:41
Postat av: johanna-sofia

Jag tar gärna en lott och är med och tävlar (:

Jag skulle vilja vinna en skötväska till min killes storasyster som precis har blivit mamma till en liten flicka. Om jag vann skulle jag vilja ha den som kallas för "WILLVIN Magnificent Leatherette"

Kram Johanna-Sofia

2010-04-03 @ 02:11:08
URL: http://hansmunmotminhud.blogg.se/
Postat av: Smygbloggaren

WILLVIN Magnificent Napped är hur snygg som helst!! Svart ska den vara! Skulle vilja vinna den eftersom den är vansinnigt snygg och verkar otroligt praktisk - bästa kombinationen! Kommer kunna få plats med allt jag behöver till den efterlängtade knodden!



jag länkar också!



smygbloggaren [at] gmail [punkt] com

2010-04-03 @ 02:12:06
Postat av: care69

Jag är gärna med och tävlar om en WILLVIN Magnificent Leatherette!

En smart funktionell väska som man lika väl kan använda "utan" barn då den är så himla snygg. Den vill jag vinna!

2010-04-03 @ 20:10:47
URL: http://care69.blogspot.com
Postat av: care69

Här är min länk:

http://care69.blogspot.com/2010/04/15-april-vinn-skotvaska-fran-willvin.html

2010-04-03 @ 20:11:20
URL: http://care69.blogspot.com
Postat av: Linda

Vill absolut vara med och tävla i denna underbara tävlingen och skulle jag ha turen på min sida så skulle jag vilja ha WILLVIN Magnificent Napped för att den verkar ha allt + lite till som en riktigt bra skötväska ska ha



jag hoppas att jag blir den lycklige för jag skulle vilja ge den till min svägerska som efter många års kämpande med att försöka bli med barn snart så äntligen får hon en lite flicka. Kan inte komma på någon bättre present till henne en en utan dessa underbara väskorna



Hoppas på en massa tur

Kram Linda

2010-04-03 @ 21:42:16
URL: http://familjengranberg.blogg.se/
Postat av: Linda

Och länkar det gör jag här



http://familjengranberg.blogg.se/2010/april/vinn-en-skotvaska.html



Linda

2010-04-03 @ 21:43:00
URL: http://familjengranberg.blogg.se/
Postat av: Ingeborg

Jeg ønsker meg veldig en WILLVIN Magnificent veske! Den er stilig, har en nøytral farge som alle kan vise seg "offentlig" med og den er romslig med god plass til alt av stellesaker, mat, leker etc.

Jeg vil gjerne vinne fordi vi trenger en ny stelleveske, da vår tidligere Simo-veske er ødelagt. Den var i tillegg veldig upraktisk og hadde liten plass.



Hilsen Ingeborg

[email protected]

2010-04-03 @ 23:05:16
Postat av: Cathy

Åhh, deras väskor är sååå fina!! Jag vill såå gärna vinna...jag har haft samma skötväska till alla mina barn, men nu börjar den gå sönder & fyller inte nån funktion alls snart:-( Den är från år 2000 & saknar alla dessa innerfack som finns i Willvins väskor, skulle vara en dröm att få vinna en sån!! Är jag den otroligt lyckliga som vinner vill jag ha väskan:

WILLVIN Magnificent!!



Vilken dröm att få ha en väska med ordning i:-)



Jag håller tummar, fingrar å tår!!

2010-04-03 @ 23:06:02
URL: http://fourkids.blogg.se/
Postat av: Cathy

Länkar såklart från min blogg:-):



http://fourkids.blogg.se/2010/april/tavlar-3.html

2010-04-03 @ 23:07:23
URL: http://fourkids.blogg.se/
Postat av: JIMMY

Tja jag är gärna med!



Jag vill vinna väskan WILLVIN Magnificent Napped. Och varför jag vill vinna den är för att jag vill ha en praktisk väska som dessutom är väldigt snygg. Och denna modell kan både jag och sambon använda. Den passar oss båda. Sambon har önskat sig en sådan länge nu så vi hade blivit otroligt glada. Hoppas på tur!



Jag borde vinna för jag vill att sambon ska få den väska hon verkligen vill ha, men har inte riktigt ekonomin till det för tillfället.



MVH jimmy

2010-04-04 @ 09:12:07
Postat av: NINA

Hej!



WILLVIN Magnificent Napped är en otroligt snygg skötväska. Snygg, stilren och jäkligt funkitonell, helt enkelt en kanon snygg väska som även är praktisk. Jag hoppas jag kan vinna denna åt min syster då hennes är trasig och tråkig. Hon har ingen koll på grejerna i väskan för det är bara 2 olika fack, ett pyttelitet och det stora. Så hon skulle verkligen behöva en ny, en ny FIN väska.



Så jag håller tummarna för henne.



Mvh Nina

2010-04-04 @ 09:33:19
Postat av: Sandra

Hej hej jag är gääärna med och tävlar. Jag har funderat länge nu vad som blir bästa födelsedagspresenten till en jag känner, som fyller år i sommar. Vad kan hon behöva? Jo hon behöver absolut en ny skötväska. Den hon har ser rent ut av sagt ut som FAN. Skit ful med hål så hon tappar grejer. Den sprack en gång och hon har inte pengar nog att köpa en ny. Så jag hoppas jag kan ge en skötväska i present till henne. Skulle inte ha råd att köpa en så jag får hålla tummarna för detta.

Vinner jag så tar jag den svarta "WILLVIN Magnificent Napped". Den är skit fin!



Kram Sandra!!!

2010-04-04 @ 09:56:36
Postat av: Anna

Hej Beckah!



Vilken toppen tävling!

Den här skulle jag absolut vilja vinna..

Om jag vinner så är valet lätt:

WILLVIN Magnificent Napped

Den skulle jag väääldigt gärna vilja ha.



Jag vill vinna för jag tycker att jag skulle passa bra med den hängandes på axeln. Och jag tycker jag förtjänar lite lyx ;) Jag vill helt enkelt vinna den för att den är otroligt snygg och jag skulle bli så otroligt glad över den.



// Anna

2010-04-04 @ 10:22:25
Postat av: MammaTessan

Jag är med och tävlar och skulle vilja vinna WILLVIN Magnificent (den fär 995kr) för jag tycker den var snyggast och verkar mest praktisk.

Jag borde vinna för jag skulle behöva en ny skönväska som är just praktisk. Den jag har nu är ful och opraktisk.

2010-04-04 @ 11:33:46
URL: http://tjb.blogg.se/
Postat av: Tarja

Hej! Jag är mormor till en underbar liten tös.

Har skaffat mig en mail nu så att jag har chansen att vinna den här. Jag vill verkligen vinna så att jag kan ge den till mitt barnbarn. Eller det blir väll till hennes föräldrar, men så att de kan bära runt på hennes saker. De är i stort behov av en väska så jag hoppas hoppas på detta.

De skulle nog gilla den svarta (WILLVIN Magnificent Napped) och den skulle både pappan och mamman kunna ha för den var väldigt snygg. Jag hoppas de vinner den här super praktiska väskan. Så de får lite koll på sina grejer.



MVH Tarja

2010-04-04 @ 11:37:51
Postat av: Mia

WILLVIN Magnipack skulle jag helst vilja vinna då den verkar vara en perfekt väska jag själv velat ha när barnen var små, fast anledningen till att jag vill vinna den nu är för att jag skulle vilja ge en sån till bror och svägerskan och deras 2 småbarn!

Det är en sån fin familj och de förtjänar verkligen något sånt. Skulle så gärna vilja ge dem något som är både fint och praktiskt! (sen lite ego också då jag ibland passar barnen;-))

2010-04-04 @ 18:53:41
Postat av: Jelika

Jag vill vinna WILLVIN Magnificent skötväskan för den verkar väldigt smidig,praktisk och är dessutom snygg och passar kanon till både mig och grabbarnas pappa!

2010-04-04 @ 19:02:26
Postat av: Familjen Korb ♡ Blivande tvåbarnsmamma

Jag vill vinna WILLVIN Magnificent då den passar som skötväska för både mej och sambon, har så mycket smarta förvaringsutrymmen, är snygg och smidig.

Verkar passa som skötväska för inte bara ett barn, utan till två små, vilket vi snart har. :)

2010-04-04 @ 23:12:24
URL: http://salkert.se
Postat av: Familjen Korb ♡ Blivande tvåbarnsmamma

Länkar självklart: http://salkert.se/2010/04/tips-om-tavling/

Har redan dej på bloglovin och är redan fan av Willvin på facebook. :D

2010-04-04 @ 23:15:23
URL: http://salkert.se
Postat av: Lina

WILLVIN Magnificent. Var snyggast, och verkade mest praktisk. Anledningen att jag vill vinna är simpel. Blixtlåset på vår gamla har havererat så numera får påsen som man vi på BB från Libero leka skötväska. Bilen är död, 5 mil till stan, därav inget nyköp, än =)

2010-04-04 @ 23:27:31
Postat av: Katrin

Åh, vi skulle absolut vilja ha en Willvin Magnificent Napped i svart! Den skulle passa både mamma och pappa och matcha tjejens vagn. Det är så svårt med skötväskor, den vi har, har massor av fack men egentligen inget utrymme att fylla dem. Hoppas verkligen att vi vinner då vi förutom vanliga barnsaker behöver ha lite extra med oss då tjejen har diabetes. Willvins väskor verkar genomtänkta och har massor av utrymmen så att våra diabetesgrejor får plats och skyddas. Dessutom är väskorna så snygga att man kan använda dem i alla åldrarna till barnen och även själv utan barn.

2010-04-05 @ 02:56:07
URL: http://www.skoor.se
Postat av: Cia

Hej!!Skulle jag ha turen på min sida så skulle jag vilja vinna All In One Care Bag för att den verkar smidig och praktisk..min nuvarande skötväska sjunger på sista versen så det är verkligen dags för en ny!!

MVH Cia

[email protected]

2010-04-05 @ 10:30:58
URL: http://bellansblogg.blogg.se/
Postat av: Cia

Länkar såklart http://bellansblogg.blogg.se/2010/april/willvin-tavling.html

2010-04-05 @ 10:33:16
URL: http://bellansblogg.blogg.se/
Postat av: Johanna

WILLVIN Magnificent Leatherette är min dröm väska! Skulle väldigt gärna vilja vinna, skötväskan vi har just nu är Elodie Details och visst är den snygg men den är bara som en kasse. Allt blandats inuti, hittar aldrig nåt och när det regnar bli det blött. Så en ny skötväska vore kanon, dessutom är det ju aldrig fel att den är riktigt snygg!

2010-04-05 @ 18:27:35
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Johanna

här är länken till tävlingsinlägget i bloggen

http://silverdraken.blogg.se/2010/april/tavlar.html#comment

2010-04-05 @ 18:28:03
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Petra Åberg

Hejsan

Vad ska man skriva för att Du ser just mig framför alla andra ..ska man skriva som alla andra gör eller ska jag bara hålla min tummar på att jag vinner.??!!

Jag hoppas att:

Jag är din VINNARE av WILLVIN MULTIDAD

för att jag har precis börjat att jobba efter 11års sjukskrivning och min man är just nu pappaledig åt vårt femte barn.

WILLVIN MULTIDAD skulle jag med glädje ge åt min kära make; och han skulle verkligen JUBLA!!!

MVH Petra

2010-04-05 @ 18:28:17
Postat av: Johanna - mamma till Leia

Jag vill vinna WILLVIN Magnificent Leatherette därför att hur lyxigt skulle det inte kännas att glida runt med den? Unik och speciell skulle jag känna mig. Och Leian skulle nog älska den precis lika mke! :)

2010-04-05 @ 19:26:06
URL: http://johannaostblom.blogg.se/
Postat av: Johanna - mamma till Leia

länkat. http://johannaostblom.blogg.se/2010/april/tavlingar.html

2010-04-05 @ 19:26:35
URL: http://johannaostblom.blogg.se/
Postat av: Malin

Åh ja vill jättegärna vinna en Magnificent då jag väntar barn nr 2 och den första väskan är helt utsliten. Å denna väska verkar JÄTTE bra :)

2010-04-05 @ 19:39:38
URL: http://justwannatry.blogg.se/
Postat av: Jenny R

Jag vill vinna en WILLVIN Magnificent för att den verkar som ett mycket bättre alternativ än ryggsäcken jag använder nu.

2010-04-05 @ 21:01:11
Postat av: Helena Dacker

Hej! Jag vill jättegärna vara med och tävla jag med.

Jag önskar mig verkligen en WILLVIN Magnificent Leatherette i beige. Den är helt fantastiskt snygg och har en jättelyxig känsla över sig. Varför jag ska vinna? Jag har flera anledningar. Jag är gravid med vårt andra barn nu, första barnet kommer att vara 22 månader när dess syskon tittar ut. Hela graviditeten har varit ett helvete, 5 månaders illamående och foglossning från dag ett som bara har blivit värre och värre och nu är det svårt att ta sig ut alls. Detta har gjort att hela vintern har varit en enda lång isolation på dagarna i lägenheten ensam med en sjövild 1.5-åring. Dessutom har sambons vikariat gått ut nu och han får inget nytt jobb så jag skulle själv aldrig kunna kosta på mig lyxen att skaffa en ny fin skötväska tills nya bebisen kommer i slutet av Maj. Att vinna en sån här tävling skulle vara någonting av det största som skulle kunna hända (utöver mina barn) och det skulle verkligen göra mig lite uppmuntrad efter de här 8 månaderna. Så nu sätter jag mig och håller tummarna allt vad jag kan. Tack för en jättebra blogg, jag läser varje dag även om jag inte kommenterar jätteofta!

2010-04-05 @ 21:13:43
URL: http://trulsa.blogspace.se
Postat av: Philippa - mamma till Therese

jag älskar "WILLVIN Magnificent Leatherette brown". har suktat efter en sådan ett bra tag nu. våran skötväska funkar visserligen men den känns liten och fruktansvärt tråkig/ful... Jag vill ha en snygg och funktionell väska som verkligen rymmer både blöjor, ombyte och ersättning åt Tess, i dagsläget får jag inte med både ombyte och två-tre flaskor med vatten till ersättningen så vi får hela tiden ha en extra väska eller chansa på att hon inte behöver andra kläder.

2010-04-05 @ 22:56:13
URL: http://phlippans.blogg.se/
Postat av: Philippa - mamma till Therese

http://phlippans.blogg.se/2010/april/jag-tavlar-igen.html



har länkat till tävlingen, bara hoppas att blogg.se inte strular för mycket

2010-04-05 @ 23:09:52
URL: http://phlippans.blogg.se/
Postat av: Sofia - Mamma till Levi

okej jag skall vara ärlig.. Jag skulle vilja vinna WILLVIN Magnificent Leatherette för att jag ALDRIG VINNER NÅGON TÄVLING?! Men jag ger det nu en chans :) Plus att den är sjuk snygg och jag skulle bli extremt glad om jag slapp min gamla skötväska..

2010-04-06 @ 13:49:49
URL: http://sofiahivall.blogg.se/
Postat av: Sofia - Mamma till Levi

länkat: http://sofiahivall.blogg.se/2010/april/jag-tavlar.html

2010-04-06 @ 13:51:06
URL: http://sofiahivall.blogg.se/
Postat av: Linda Stjernlöf

Hej!

En RIKTIG skötväska hade ju varit finfint! Vilken som av Willwins väskor hade varit hur kul som helst att äga. Har faktiskt aldrig ägt en "riktig" skötväska, just nu har jag en nike och innan hade jag en "dataväska" som skötväska. Det har liksom varit andra saker som prioriterats med två barn och inte blivit så att jag köpt en.

Om man måste säga en favorit av väskorna för att vara med är det Magnificent Leatherette som jag tycker mest om. Den hade det nog inte fastnat så mycket hundhår på heller då vi har Jack Russell Terrier med vita väldigt synlig päls. =)

Jaha, då är det bara att hålla tummarna nu då!

Mvh.

Linda

2010-04-06 @ 13:56:53
URL: http://littledevils.se
Postat av: Emelie

Willvin-väskorna är otroligt snygga! Jag skulle gärna bli stolt ägare av en WILLVIN Magnificent Leatherette.

Vår nuvarande "skötväska" har jag inte lyckats sy fast några bra barnvagns-spännen på vilket gör att vi måste bära på väskan hela tiden. Allt ligger huller om buller i det enda stora facket i den väskan. Vi behöver en ny!

Hälsningar,

Emelie

2010-04-06 @ 15:36:13
URL: http://litenfamilj.bloggplatsen.se
Postat av: Erica Söderström

Lott 1:



jag vill vinna en magnipack OM jag nu skulle ha sån tur så jag vinner! Varför? En "vanlig" skötväska har jag och den är helt ok men jag är ofta ute i skogen med sonen och hundarna och tränar, leker och går promenader och då skulle en skötryggsäck vara perfekt så man slipper ha vagnen med sig att släpa skötväskan i. (är det bara jag som har en tendens att ha allt möjligt i mina väskor så de blir som tunga som de vore lastade med sten?). Bära på ryggen är så mycket smidigare och två händer fria vore toppen dock är jag lite för snål att köpa två skötväskor när jag har en som fungerar.



Hoppas på tur!

2010-04-07 @ 08:05:24
URL: http://flatcoated.bloggagratis.se
Postat av: Erica Söderström

Lott 2:



Här kommer min blogglänkning för lott nr 2!



Tummarna hålls igen!

Postat av: Malo

Oj, hur kan jag ha missat denna skötväska? Supersnygg och med massor av praktiska fack! Skulle verkligen behöva uppdatera med en ny skötväska till vår P&T vagn. Än är det några år kvar med blöjor på barnen och den verkar rymma det mesta. En Willvin Magnificent Napped hade passat den röda vagnen perfekt!

2010-04-07 @ 11:12:04
URL: http://www.famkilander.se
Postat av: evamar

Jag tycker nog att MultiDad är snyggast och eftersom jag har axlar som vägrar att fungera som väskhängare är det den (eller MagniPack) som gäller för mig. Lite synd är det att den bara finns i svart, för den vore ju snygg i grått eller brunt också.

2010-04-07 @ 13:36:56
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: evamar

Och en länk finns här:



http://evamar.blogg.se/2010/april/skotvaska-15-april.html

2010-04-07 @ 13:37:25
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: marty

hej skulle vilja vinna den supersmarta WILLVIN MultiDad. jag vill ju inte bara gå och bära på väskan, utan pappan till lillebarnet får också dra sitt strå till stacken. och snyggt ska det vara. :)

2010-04-07 @ 17:46:10
Postat av: Milla

Jag vill absolut vara med och tävla!

OM jag skulle ha turen på min sida och vinna skulle jag välja Willvin Magnificent Leatherette Beige.

Jag har letat länge och väl efter en bra skötväska som motsvarar mina behov. 2 barn och hund kräver en bra väska :) Denna är inre bara tokigt smart och rymlig utan snygg också!

2010-04-07 @ 23:43:23
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Milla

Har länkat här: http://sagabus.blogg.se/2010/april/utkast-april-7-2010.html

2010-04-07 @ 23:44:12
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Lillan

ååhhh. självklart är jag med. detta är ju min DRÖM skötväska. väntar mitt första barn och har spanat på denna länge. vill vill vill ha! hällst en WILLVIN Magnificent. ser så praktisk ut, stor med massor med fack. och alla skriver ju så gott om den så den måste ju bara vara drömmen!

2010-04-08 @ 17:36:54
URL: http://tavlingstipsarna.blogg.se/
Postat av: Lillan

har såklart länkat här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2010/april/skotvaska.html

2010-04-08 @ 17:37:22
URL: http://tavlingstipsarna.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag skulle gärna vilja vinna WILLVIN Magnificent Leatherette. Har precis blivit tvåbarnsmamma och behöver en ny snygg och rymlig skötväska att hänga på syskonvagnen. Tittat på just denna väskan länge men har ännu inte tagit mig råd att köpa den, så det skulle vara helt underbart att istället vinna den så jag slipper sitta o tråna ;)

2010-04-09 @ 10:47:22
URL: http://emlizpemliz.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vill såklart ha en extra chans att vinna så jag har länkat här : http://emlizpemliz.blogg.se/2010/april/jag-tavlar.html

2010-04-09 @ 10:57:09
URL: http://emlizpemliz.blogg.se/
Postat av: Linda

WILLVIN Magnificent är en väska helt i min smak. Snygg och verkar otroligt praktisk.

Min moteviering skulle väl vara den att jag är ute på äventyr mest hela tiden känns det som. Mammaträffar, babyrytmik, babysim,, promenader, fikor med mera. Jag har för tillfället en vanlig laptopväska och packar allt i. Den är snygg men såklart inte ett dugg praktisk utan egentligen mest bara jobbig då allt blir i oordning. Därför vill jag vinna!!

2010-04-10 @ 20:57:17
URL: http://www.deaduntildark.blogspot.com
Postat av: Linda

Här är länk till min blogg då jag gärna vill ha en extra lott. :)

http://deaduntildark.blogspot.com/2010/04/tavling.html

2010-04-10 @ 20:59:57
URL: http://www.deaduntildark.blogspot.com
Postat av: Linda - mamma till Lovina

Hej hej!



Absolut vill jag tävla!

Min stora favorit är WILLVIN Magnificent Napped!

Den är så himla speciell, men ändå så himla stilren.

En superläcker väska som passa alla. Mycket bra förvaringslösningar och den är helt enkelt en "linda väska".

Jag tycker att jag borde vinna den för att jag faktiskt inte har en riktig skötväska för tillfället. Den jag hade gick sönder väldigt fort, och tillslut gick det inte använda den mer, för alla dragkedjor hade kraschat. Jag vill ha en med bästa kvalité, därför jag vill vinna denna=)



självklart länkar jag också..



Kram Linda

[email protected]

2010-04-10 @ 21:23:24
URL: http://lindet.blogg.se/
Postat av: Linda - mamma till Lovina

och här kommer länken:



http://lindet.blogg.se/tavlar/2010/april/154-willvin-beckahbitch.html



kram linda

2010-04-10 @ 21:24:48
URL: http://lindet.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Hej!

Lott nr 1.

Jag vill vara med i tävlingen! Skulle jag vinna skulle jag vilja ha en; Magnificent Leatherette, dels pga av att den är grymt snygg, sedan även att jag tycker att den verkar så praktisk! Jag tycker om facket under, i botten, det verkar jättepraktiskt.



Anledningen till att just jag ska vinna är att väskan vi har nu verkligen är skitdålig, eller den är inte stor nog att ha något annat än blöjor +våtservetter i. Vi spenderar ganska "mycket" tid på, fram och tillbaka på Astrid Lindgrens Barnsjukhus, då min son låg i kläm i magen, vilket resulterade i att hans hand (handled) inte funkar som den ska, så det har varit mkt med ortoped, sjukgymnastik, specialistteam, hjälpmedelsanpassning (specialsydda handledsskydd) mm. Eftersom vi åker en del, så underlättar det att ha en väska som man kan packa ned det mesta i, istället för som nu, proppa vagnen full med diverse påsar och andra väskor osv.

2010-04-12 @ 01:35:10
URL: http://gidja.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Lott nr 2.

Här är länken från min blogg.



http://gidja.blogg.se/2010/april/tavling-pris-skotvaska.html#comment

2010-04-12 @ 01:41:17
URL: http://gidja.blogg.se/
Postat av: Sara Nyquist

Lott nummer 1.

Jag skulle vilja vinna en WILLVIN Magnificent Leatherette för jag har ett elände att hitta sakerna i min nuvarande skötväska! Det finns inga fack på den så allt ligger bra i en enda stor röra... Dessutom är ju väskan hur snygg som helst och det kan jag inte påstå att min nuvarande här heller. Färgen på den här väskan var riktigt snygg också, allting med den här faller mig i smaken faktiskt!

2010-04-12 @ 12:56:09
URL: http://saramargaretaveronica.blogg.se/
Postat av: Sara Nyquist

Lott nummer 2.

http://saramargaretaveronica.blogg.se/2010/april/100412-6.html#comment

2010-04-12 @ 12:56:41
URL: http://saramargaretaveronica.blogg.se/
Postat av: Jozzan

Jag skulle vilja vinna en WILLVIN Magnificent! En supersnygg rymlig väska med många bra förvaringsfack. Den skulle passa mig med många barn perfekt. När jag ska iväg någonstans är det en hel del grejer som ska med speciellt med en allergiker vars mediciner alltid ska vara med. Min skötväska börjar bli rätt sliten vid det här laget så det vore perfekt att vinna en ny.=)

2010-04-12 @ 13:51:43
URL: http://jozzzzans.blogg.se/
Postat av: Jozzan

Självklart länkar jag också. =)

http://jozzzzans.blogg.se/2010/april/jag-tavlar.html

2010-04-12 @ 13:58:48
URL: http://jozzzzans.blogg.se/
Postat av: Linda

Här kommer min första lott: Jag skulle gärna vilja ha en WILLVIN Magnificent ifall jag vinner. Och till frågan varför är att den skötväskan jag hade gick dragkedjan sönder för några månader sen och pågrund av taskig ekonomi just nu så har jag använt plastpåsar ist, inte så snyggt eller praktiskt. Hoppas att jag vinner! Skriver min andra lott sen

2010-04-12 @ 18:33:17
URL: http://lindamariaf.blogg.se/
Postat av: Linda

Här är lott nr 2:

Här har har jag länkat om tävlingen :



http://lindamariaf.blogg.se/2010/april/tavling-skotvaska.html

2010-04-12 @ 18:41:13
URL: http://lindamariaf.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag vill vinna en WILLVIN Magnificent Napped fast jag tycker dom är fina allihopa! Jag har ännu inte köpt en skötväska fast sonen är 7 månader nu. Så de hade suttit som en smäck med en vinst!!

2010-04-13 @ 09:18:34
Postat av: Carina

Jag vill gärna vara med och tävla. Har läst och hört så mycket om willvin skötväskorna, har drömt om en sådan länge nu. Skulle passa mig perfekt att ha en sådan. Om jag vinner skulle jag vilja ha WILLVIN Magnificent Leatherette

2010-04-13 @ 11:29:40
URL: http://ghoosthouse.blogspot.com
Postat av: Carina

Självklart har jag länkat tävlingen i bloggen



http://ghoosthouse.blogspot.com/2010/04/vinn-en-skotvaska.html

2010-04-13 @ 11:34:21
URL: http://ghoosthouse.blogspot.com
Postat av: Lisa och Rasmus

Jag skulle välja väskan WILLVIN MAGNIFICENT för att den e grymt snygg och verkar ha det jag söker efter.



Varför ska jag vinna? JOO jag har aldrig ägt en riktigt skötväska utan kört med vanliga som inte håller måttet men har nu tröttnat och insett att jag måste ha en skötväska! Men jag har inte råd just nu så kanske kan vinna en så blir studentmamman och hennes Rasmus glada =)) //Lisa och Rasmus



[email protected]

2010-04-13 @ 22:44:23
Postat av: Dess

JAg vill vara med och tävla=) om jag skulle vinna vill jag ha en Magnificent väska=)

2010-04-13 @ 23:12:46
URL: http://dessthea.blogg.se/
Postat av: Dess

och en extra lott=)



http://dessthea.blogg.se/2010/april/tavlar-igen.html

2010-04-13 @ 23:14:55
URL: http://dessthea.blogg.se/
Postat av: Ronja Nyström

Hej!!

Om jag skulle vinna skulle jag vilja en WILLVIN Magnificent Leatherette. Varför jag vill vinna är att jag har en son på 4 mån och skötväskan jag har nu till honom har jag lånat av min syster, och nu ska hon ha en bebis till!! Ahh! Då har jag INGEN skötväska! Och i den här skötväskan verkar man få i precis allt, så den är precis perfekt då jag även har det problemet att jag inte får in alla saker som jag vill. JAG VILL VINNA VÄSKAN HELT ENKELT! :)

Mvh Ronja & Vince

2010-04-14 @ 03:53:12
Postat av: Linda

Önskar vinna Magnificent-väskan!

Jag har så dålig koll på det här med väskor men är verkligen missnöjd med min + att den är trasig, blev sugen på Magnificent efter din recension i början på inlägget, håller nu tummarna mina & Lova-tovas =)

Postat av: Linda

länkar gärna för en extralott:

http://betongrosorochvirkadeblad.blogspot.com/2010/04/jag-tavlar-hos-beckahbitch.html



kram Linda

Postat av: Jill

jag vill va me å tävla:)

Jag, texx å Peter vill ha Willvin magnificent väskan, varför? jo för att den verkar stor, rymlig å praktisk(det är bra när man har ett barn som äter ersättning för det tar mycket plats med termosar å kallvatten å flaskor å pulver å grejer, plus allt anat man ska ha med sig) å så e den riktigt snygg också!

Det ovanstående e också anledning till att jag vill vinna, å dessutom för att ajg läst allt bra du har skrivit om den å vill verkligen kunna testa detta själv då jag haft 3 olika skötväskor på 3 månader å inte vart riktigt helnöjd me någon av dom..

2010-04-14 @ 09:18:24
URL: http://livetmetexx.blogg.se/
Postat av: Jill

http://livetmetexx.blogg.se/2010/april/tavlar-om-skotvaska.html

Här e länken till mitt blogginlägg för min andra lott!

Håller tummarna:)

2010-04-14 @ 09:23:52
URL: http://livetmetexx.blogg.se/
Postat av: Sandra

Om jag har turen att vinna så skulle jag välja en WILLVIN Magnificent Leatherette. Den är riktigt snygg och jag har länge sneglat på väskorna, men ekonomin är lite pressad nu när sambon bara jobbar timmar så det har fått skjutas upp och skjutas upp.



Jag vill vinna för skötväskan vi har är förbannat klumpig och jag ska vara glad om jag hittar något i den. Varje gång vi är på BVC eller någon annanstans där väskan följer med så slutar det med att jag står och sliter ut hela innehållet eftersom jag inte hittar det jag ska ha! En WILLVIN Magnificent Leatherette hade gjort mig till en lycklig mamma (och kvinna)!

2010-04-14 @ 09:33:47
URL: http://mousy.blogg.se/
Postat av: Sandra

Länkat till tävlingen i min blogg:



http://mousy.blogg.se/2010/april/jag-tavlar-om-en-riktigt-snygg-skotvaska-hos.html

2010-04-14 @ 09:37:05
URL: http://mousy.blogg.se/
Postat av: sophie

Jag skulle nog välja WILLVIN Magnificent Leatherette för jag tycker att den var snygg helt enkelt. :) Vi är ute mycket i naturen och har 6 barn så det blir en hel del att ta med sig till barnen om man är ute lite längre, allt från blöjor till kläder och fika. :) Därför vore det helt kanon att ha en till fin skötväska att ta med sig ut så man slipper packa den andra överfull samt att man slipper ta med sig påsar med saker.

Håller tummarna!

2010-04-14 @ 10:48:05
URL: http://flerbarnsmamma.se
Postat av: Ida

Åh vad jag vill vara med, och VINNA! :-) En Magnificant hade jag valt, skitsnygg ju och verkar superpraktiskt!

Varför ska jag vinna? Jag behöver en ny skötväska, men har inte råd att köpa någon riktigt bra. Köpte en på Ullared innan Malte va född, men just i det fallet så märker jag nu att man får vad man betalar för :-/ Skitväska alltså! mutter

2010-04-14 @ 10:55:49
URL: http://1vuxen2barn.wordpress.com
Postat av: Ida

Och för en extralott kommer här länken:

http://1vuxen2barn.wordpress.com/2010/04/14/tvlar-om-en-willwin-vska/

2010-04-14 @ 11:02:08
URL: http://1vuxen2barn.wordpress.com
Postat av: Amanda

Jag vill absolut vara med och tävla. Vår kära skötväska som vi köpte i paketpris tillsammans med vagn och åkpåse har verkligen gjort sitt så vi är i stort behov av en ny.

Min favorit är WILLVIN Magnificent Napped. Så himla fin! Och den hade passat prima både tillsammans med mamma och vagn: ;)



Hoppas på tur!

2010-04-14 @ 17:19:00
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag har länkat också:

http://creyla.blogg.se/tavlingar/2010/april/tavling-willvin-skotvaska-154.html

2010-04-14 @ 17:19:57
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Cilla

Jag blev lite sugen på ALLA Willvins coola väskor efter att ha läst om dina tre väskmodeller! :)

Eftersom vi faktiskt inte har någon skötväska alls så skulle snygga "WILLVIN Magnificent Napped" komma som en skänk från ovan om vi vann: rymlig med många praktiska fack och funktionella lösningar. Vad skönt det skulle vara att slippa rota runt i väskan bland allt nerslängt som ligger huller om buller!

2010-04-14 @ 18:09:57
Postat av: Elenor

WILLVIN Magnificent skulle jag välja.

Varför jag ska vinna? Nu ska det börjas att slutas med blöjor på småherrarna så en riktig väska där det finsn gott om plats för extra kläder för två (snart) tre åringar. Väskan/väskorna vi har är värdelösa, de rymmer inte allt man vill ha med och får släpa med sig en extra väska under vagnen. Nej, EN stor väska som rymmer allt jag behöver ha med mig till grabbarna vill jag ha, tyvärr sätter ekonmómin stopp öfr en sån här braig väska :(

2010-04-14 @ 21:27:27
Postat av: Annika

Åh, jag vill jättegärna vinna en skötväska från Willvin! Min favorit är WILLVIN Magnificent Leatherette, en riktigt snygg skötväska som verkar mycket praktisk! Två flugor i en smäll =).

Jag vill vinna eftersom jag har en skötväska från Gekås som jag köpte billigt när jag väntade mitt första barn. Det finns ETT stort fack, det är allt. Totalt värdelös inser jag nu! Nu har jag fått mitt tredje barn på 4½ år och är i desperat behov av en funktionell skötväska där man får plats med allt som kan tänkas behövas till tre barn. WILLVIN Magnificent (Leatherette) verkar vara den väska jag letat efter!

2010-04-14 @ 22:48:07
Postat av: Jessie

Jag skulle vilja vinna en Magnificent Napped i svart. Den verkar rymma allt som mina 3 småttingar kräver och jag inbillar mig att utseendet är lite mer unikt än "vanliga" Magnificent för mig som vill ha en svart väska.



Jag vill vinna eftersom det vore skönt om min skolväska slapp växla mellan rollen som skolväska och skötväska, men plånboken knorrar lite ovilligt när jag spanar på Willvin-väskorna. Med det veliga vårvädret skulle det göra gott att känna att jag har lite flyt ändå.

2010-04-15 @ 16:21:43
Postat av: Axels mamma

Jag skulle vilja vinna en magnipack. Vi ska snart ut och resa och då skulle en smart skötväska av ryggsäckstyp vara perfekt!

2010-04-15 @ 19:10:39
Postat av: Jenny

JAg vill självklart vara med! Hoppas inte att det rä för sent.

Om jag vinner vill jag ha en Willwin Multidad.

Den verkar toppen och eftersom jag har två småttingar så är det ju praktiskt med en bra väska så man får med sig allt.



/Jenny

2010-04-15 @ 19:17:37
URL: http://skruttensmamma.blogspot.com
Postat av: Jenny

Självklart länkar jag för att öka mina chanser :-)



http://skruttensmamma.blogspot.com/2010/04/tavlar-i-sista-minuten.html



/Jenny

2010-04-15 @ 19:21:44
URL: http://skruttensmamma.blogspot.com
Postat av: Fiona

Min favoritväska är WILLVIN Magnificent Napped i svart. Snygg och praktisk, klassisk och diskret samtidigt som den är modern och kaxig :-)

Passar till allt, alltid!

Jag är verkligen i behov av ny skötväska men plånboken håller inte riktigt med, så därför sätter jag hoppet till den här tävlingen.

2010-04-15 @ 20:24:29
URL: http://www.medlivochlust.blogspot.com
Postat av: Fiona

Här kommer länken till mitt blogginlägg:

http://medlivochlust.blogspot.com/2010/04/tavla-om-en-vaska-fran-willvin.html

2010-04-15 @ 20:31:47
URL: http://www.medlivochlust.blogspot.com
Postat av: Emelie

Jag vill gärna vara med och tävla :) Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha en WILLVIN Magnificent då jag tycker den verkar väldigt praktisk. Det ser ut som att den rymmer det mesta man behöver ha med sig, vilket är superbra! Att den är snygg är såklart också ett plus! ;) Min skötväska har dessutom just gått sönder på två ställen och går tyvärr inte att laga, så en ny vore inte helt fel! :)

2010-04-15 @ 20:34:46
Postat av: Linda

Jag har länkat!



http://eldgrisen.blogspot.com/2010/04/jag-tavlar.html

2010-04-15 @ 21:13:00
URL: http://eldgrisen.blogspot.com
Postat av: Emma

Jag vill vinna pga att den väskan vi har nu har inga fack typ. ALlt ligger i samma stor fack och blöjorna blir vikta hur som helst. Hittar inget när man väl ska ha det som flaska, mat , osv osv.



Skulle välja WILLVIN Magnificent Napped om jag vann :)



2010-04-15 @ 21:21:23
URL: http://morgonstjarna.webblogg.se/
Postat av: Emma igen

Här länkar jag till inlägget..



http://morgonstjarna.webblogg.se/2010/april/tavlar-hos-beckahbitchse.html

2010-04-15 @ 21:48:43
URL: http://morgonstjarna.webblogg.se/
Postat av: Heidi

Åh denna vill jag verkligen vinna!

Vår skötväska gick sönder för några veckor sedan och nu har vi allt nedtryckt i en trång och dålig ryggsäck där vi får slita upp allt för att hitta det vi ska ha. Därför önskar jag mig/oss en WILLVIN Magnificent Leatherette som vore perfekt för oss som storfamilj! Där vi kan ha Milos bebissaker, Mejas extrakläder och våra nycklar, plånböcker, mobiler och de stora barnens plånböcker när de är med.



Håller tummar tår och allt annat för att vinna denna!



kram Heidi

2010-04-15 @ 22:59:37
URL: http://vittsomsocker.blogspot.com
Postat av: Heidi

För att öka mina chanser så har jag länkat på min blogg!



http://vittsomsocker.blogspot.com/2010/04/tavlar-har-igen.html



håll nu tummarna för mig ;-))

2010-04-15 @ 23:02:29
URL: http://vittsomsocker.blogspot.com
Postat av: Barbro

Hej!

Lott nr 1.

Jag vill vara med i tävlingen! Skulle jag vinna skulle jag vilja ha en; Magnificent Leatherette, dels pga av att den är grymt snygg, sedan även att jag tycker att den verkar så praktisk! Jag tycker om facket under, i botten, det verkar jättepraktiskt.



Jag vskulle vilja vinna den för att jag skulle ge den till min dotter och hennes son. De far jämt så mycket fram och tillbaka och hon släpar och släpar på allt, allt blir så rörigt. Hon kanske skulle få det lite lättare och mer ordning om hon hade denna väska! :)

2010-04-15 @ 23:54:46
URL: http://hundtokigtant.blogg.se/
Postat av: Barbro

Lott nr 2.

här är länken från min blogg

http://hundtokigtant.blogg.se/2010/april/tavling.html#comment

2010-04-15 @ 23:57:42
URL: http://hundtokigtant.blogg.se/
Postat av: Gammelina

Skulle så hemskt gärna vilja vinna en Leatherette Magnificent. Superbra förvaring som skulle passa både mig och min machosambo( han hade nog kallat även denna för handväska ;) Väntar första barnet och blir svimfärdig inför allt som måste inhandlas och är rädd att skötväska kommer hamna långt ner på listan :(

2011-01-29 @ 13:02:22


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback