Över 1100 poäng på GratisBio!!!

Nu kommer jag och tjatar om GratisBio igen men  jag bara måste för det här är helt fantastiskt ju! regga sig på lite olika sajter, utnyttja lite gratiserbjudanden eller grejer där man får något gratis mot fraktkostnaden, skriva i gästböcker, delta i enkäter mm och det bara RASAR IN POÄNG!

Jag har nu redan ÖVER 900 poäng! Tänk då på att jag dessutom redan bytt bort 200 poäng mot ett presentkort på 50 kr! med andra ord har jag fått ihop 1100+ poäng på mindre än en vecka.

kan redan här tipsa om det bästa erbjudandet jag hittat där inne och det är Fujidirekt som dels ger hela 60 poäng och detta enbart för att man ska logga in där och få 100 gratis-framkallningar av digitalbilder! Man betalar ju frakt såklart men ändå.

Jag kunde framkalla en massa foton på Elmer som jag ska ha med i dop-dukningen (avslöjar inte hur hehe det får ni se efter dopet på söndag) helt gratis och frakten blev bara 29 kronor och för detta fick jag 60 poäng på GratisBio! Som hittat :-D

Använd länkbilden nedan om du vill ha 75 poäng i välkomstpoäng, genom att du då blir värvad av mig, annars kan du gå in på Gratisbio själv och registrera dig men då får du lite mindre, 50 poäng som start.



Kommentarer
Postat av: Emma

skit sida jag kan inte ens registrera mig

2010-03-10 @ 00:07:10
URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/
Postat av: Elin

skoj... :-)

reggade mig på pointshop en gång och deltog i undersökningar... pang sa det och det ringde från företag, inboxen på mailen blev överfull och det va ett helvete att bli av med det...

töligt att man måste ange hela personnr för att vara med i undersökningar å samla poäng ju...



beställde dock bilder :-) när kommer de poängen?

2010-03-10 @ 10:57:03
URL: http://paraflaxdrinken.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

jag har gmail som har ett underbart skräppostfilter så jag märker inte så mycket av alla bajsmail som man får pga att man anmälder sig till diverse skräp hehe.



Fujipoängen kommer ganska fort. Samma dag var det iallafall :-) men jag tror jag fick logga ut och logga in igen för att se dem.

2010-03-10 @ 11:00:42
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Frida

Jag är med i pointshop som blivit bättre. Nu kan man få hundratals poäng Per dag för att blogga. Sedan beror det på vilka saker man anmäller sig till för att få massa skräp post. Anmäller du dig till de där man ska fylla i sitt namn och adress och därefter klicka vidare på om man vill ha vissa erbjudanden som man svarar nej på så ringer de oftast ändå. Vilket poäng system du än är med i så undvik dessa. Man lär sig ganska fort att särskilja dem åt och när du gjort det strömmar poängen in ;-)

2010-03-12 @ 17:17:25


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback