Hur gick det?

Mötet på skolan gick ganska bra. Av naturliga skäl vill jag ju inte gå in närmre på vad som sas och bestämdes men det kändes som att vi kom någonstans iallafall med skolan. BUP däremot blev jag tokig på...! Sicka miffon. Har de verkligen utbildning?

Mamma har varit och träffat sin husläkare men tyvärr fick hon inga svar på någonting eftersom proverna är på analys ännu så mötet idag gick mest ut på att prata sjukskrivningsgrejs och sånt.

Jag och Elmer har softat själva hemma i eftermiddag, jag ska snart koka potatis och sen kommer nog Mathias hit med Alleballen också. Ikväll SKA jag se på "Allt för min syster" måste ju se den nångång så jag kan skicka tillbaka filmerna till Lovefilm och få nya :-) jag har tagit en helt gratis provmånad hos dem genom GratisBio hehehe. Smart smart.

HÅLL UTKIK! Ikväll eller imorgon kör jag igång en ny tävling med en väldigt annorlunda upplägg och ett finfint pris från en av mina gamla sponsorer :-) jag har även fler tävlingar på G under våren. Missa inte!


Just ja, måste ju bara nämna det att mitt internet nu sen några dagar funkar felfritt igen. GÖTT! Men min kvot (mobilt bredband) tog slut så jag ringde Telia och gnällde och snällt nog så skänkte de mig en liten påfyllning som kompensation för allt trassel jag haft! Ganska juste då jag ju även fått nytt sim-kort gratis och sånt utan att ens behöva be om det. En ANING bättre service än Com Hem som jag hade förrut och BYTTE BORT! :-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sonen utreds för asperger och autism och min erfarenhet är att skolan suger och att man får bra hjälp av BUP,vi är jättenöjda med dom kontakter vi har där,även om man kanske inte är så nöjd med längden på utredningen då:/

2010-03-16 @ 17:42:36
Postat av: En tjock katt i en smal värld

Jag brukade också undra vad bup-anställda fått för utbildning. Jag hade en riktig gröngöling när jag gick där, och trots att jag hade henne i flera år blev hon aldrig bättre. :/ Jag tror hon behövde mer vård än mig.

2010-03-16 @ 18:57:59
URL: http://tjockkatt.webblogg.se/
Postat av: ToniLoves

Jag håller med dig om BUP generellt, det finns en massa saker jag skulle kunna ifrågasätta men de har samtidigt en förmåga att göra saker och ting mycket svårare för individen, så jag sväljer gärna sånt.



Vi har precis tecknat med 3 för att vi ck mobilt och dator för 400:-/mån men 20 GB räcker inte för oss och jag vet inte alls vad vi ska ta oss till, men kul att Telia kan visa lite empati :D

2010-03-16 @ 21:06:33
URL: http://toniloves.milliez.nu
Postat av: Anonym

Mobiltinternet? Usch har själv haft/har det men nu är det bara en månad kvar att betala sen är jag FRIII! :) Glädjetjut på det!

2010-03-17 @ 10:48:32
Postat av: Elin - Ett hus till oss

Skönt att internet fungerar felfritt, det är så jobbigt när sådant strular. Hoppas ni fick en mysig filmkväll igår och en mysig dag idag! :)

2010-03-17 @ 12:42:35
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
Postat av: Mia

Vi har bara positiva saker att säga om BUP.

Måste variera väldigt i landet!

2010-03-17 @ 16:28:50


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback