Tand i sikte

Elmer är verkligen preciiis på G att få första tanden och den kommer att komma på höger sida nere. Man kan se pricken där tandkanten kommer tränga igenom allra först. Men det är inte hål ännu. Antagligen idag eller imorgon. Det märks iallafall på hans humör och så är han ju förkyld och tänderna brukar ju gärna passa på då.

Var tvungen att kolla i Alvins och Victors babyböcker för jag hade för mig att Victor var 5 mån + 1 dag och Alvin 5 mån + 6 dagar när de fick sina första, jag har skrivit det och sagt det hela tiden nu i väntan på Elmers tänder men NÄÄ minnet svek mig ju haha. Alvin var 5 mån minus 1 dag och Victor 5 mån minus 6 dagar. Så det var helt tvärt om.

Elmer är 5 mån minus 6 dagar imorgon så det är ju ganska kul om bissingen kikar fram nu i dagarna så de varit precis lika gamla alla tre (fast iofs föddes ju Victor 3 veckor senare i graviditeten än Elmer och sådär men det räknas vi inte med). Jag var precis 5,5 månader själv så jag tror barnen tagit efter mig. Mathias var ju 3 månader.

Jag har fotat Elmers mun och jag själv ser tydligt pricken där tanden kommer komma upp. Kul att se om någon annan också ser det? :-)

Så här ser Elmer ut nu:


Ser du lilla pricken? (högersidan)


Om du inte vet riktigt var tänderna ska komma fram kan du kika på bildserien här under på Alvins tänder. Alvin fick på vänster sida först :-)









Det är lite konstigt att folk brukar leta efter "något vitt" i tandköttet när tänderna snarare ser genomskinliga ut precis när de bryter fram.


Tänk, ett helt långt inlägg och massa bilder om bara FÖRSTA TANDEN :-) hehehe snacka om intressant ämne ;-)


Kommentarer
Postat av: jenny

härligt m första tanden:) min dotter var 4 månader o 3 veckor när hennes första kom. Hoppas att lille Elmer inte blir alltför gnällig när dom andra poppar upp.

2010-01-28 @ 14:38:21
Postat av: Carolina

Det är ju skoj med de första tänderna ;) Och visst ser det ut som att lille E är på g att få sin första precis när som helst :-) Myys!

2010-01-28 @ 14:38:51
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Trollis

Härlig bildserie från Alvins tand tid.

Tycker inte det var länge sen han var så liten du. Tiden går så fort.

2010-01-28 @ 14:45:51
URL: http://www.thinki.se
Postat av: thile

Hei vennen. Men det er klart du vil vise opp den første tannen :)

Vet du, datteren min, fikk sin første tann da hun var 4 måneder og noen uker. Husker ikke exact, for hun har fått EGO boken jeg noterte i. Men hun kommenterer her hos deg, hihihi <3 :o)

2010-01-28 @ 14:58:08
Postat av: Jennie edinge

E riktigt imponerad över alla dina foto osv , jag far knappt fotat 2 barnet känns det som, det har jag men inte lika innerligt som med första!! För vems skull tar du alla fotona? Och får barnen fotona när de e vuxna eller e dem till er föräldrar att minnas tillbaka till?? Kram

2010-01-28 @ 18:58:36
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

jag tror jag fotar mest för min skull. Dels av intresse men också för att det knappt finns bilder från jag var barn och så vill JAG minnas och spara mina barns uppväxt :-)



Om de tycker det är kul i framtiden är det ett plus :-)

2010-01-28 @ 19:16:53
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: muppen och smurfens mamma

Du har fåtten award i min blogg

2010-01-29 @ 08:00:43
URL: http://www.muppensmamma.blogspot.com/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback