Det är fanimej inte SANT!

OBS! Skratta INTE det är INTE kul!

Det här är så sjukt jävla OTROLIGT irriterande och osannolikt!

Jag blir GAAAAAALEN! Verkligen!


Först beställde jag ett par Bobux från Nelly.com det stod inte de rätta storlekarna (S, M, L osv) utan vanliga 17, 18,19, 20 osv. Jag chansade och drog till med 20 och tänte att det skulle vara strl M.

...det var det inte. Det var strl L. Trist men jag behöll dem för framtiden eftersom jag precis vunnit ett par på Tradera som enligt säljaren var FRÅN 6 mån och uppåt. Dvs strl M, antog jag.

...det var det inte. hem kommer ett par miniBobux i strl S. Jag får med nöd och näppe på tossan på Elmers fot (utan strumpa).

Så då stod jag där med ett par S och ett par L. Tredje gången gillt. Fixade ett nytt presentkort från Gratisbio och använde det inne på Nelly.com och beställde ett nytt par Bobux. För att vara på den säkra sidan så skickade jag även ett mail till Nelly.com:

"Märket Bobux har storlekar som heter S, M, L osv men Nelly har skrivit vanliga storlekar så det är väldigt svårt att gissa.

Jag vill ha ett par Bobux i strl M så jag beställde för en tid sedan strl 20 för jag trodde det var M men det visade sig vara L. jag behöll dem för framtiden men nu idag har jag beställt ett nytt par.

jag vill alltså ha ett par Bobux strl M och valde 18, jag hoppas det blev rätt. Snälla se till att det är ett par i strl M som kommer hem till mig. jag vill INTE ha S eller L :-) tack tack :-)"

Nelly.com skickade ett svar strax efteråt:

"Hej Rebeckah
Tack för ditt mail.
Ok, och om storleken ej passar har du rätt att returnera den eller byta storleken."


Idag kom ett Nelly-paket med posten ...ÄNTLIGEN så skulle Elmer få sina Bobux i rätt storlek!

...det var det inte. Helt fucking unbelivable! De har skickat ett par i storlek S!


Vilken jävla käftsmäll! Jag har lust att slå sönder något! Slita av mig håret eller skrika rakt ut!!!

HUR är det MÖJLIGT! Helt jävla otroligt!


Det absolut festligaste av allt
är att jag nu i min senaste beställning valde ett par exakt sådana här som jag vann på Tradera ...så nu sitter jag med 2 par i strl S - ett par splitternya och ett par som ser nya ut - båda oanvändbara på Elmers jättefötter.


****


Får uppdatera med tanke på den här kommentaren:



Jasså? Det kanske du tycker men på Bobux egna hemsida står det så här:






Så det är ju inte så konstigt att jag valde strl 20 i min första beställning. När jag skulle göra min andra beställning fanns det att välja på 16, 18, 20, 22 så jag valde 18 eftersom de låg så skevt mot Bobux lista så borde 18 ha varit M men för säkerhets skull skickade jag som sagt ett mail också.

Kommentarer
Postat av: A

Det är ju inte så logiskt att storlek 20 ska vara M. 17=XS, 18=S, 19=M, 20=L, borde man kunna räkna ut själv...

2010-04-28 @ 15:49:49
Postat av: Sofie

du har verkligen otur med de där tossorna... hoppas du till slut får tag på ett par i rätt storlek..

2010-04-28 @ 16:41:13
URL: http://sofiesundqvist.blogg.se/
Postat av: Elin

ja men det är väl klart det går att returnera, men kostar inte det extra då? Eller står Nelly.com för returportot?`

det är ju inte för inte som man faktiskt handlar på nätet... just för att man kanske inte tar sig iväg när man har små barn

2010-04-28 @ 16:52:48
URL: http://paraflaxdrinken.blogg.se/
Postat av: Karin L

hehe har också haft en massa problem när jag har handlat hos desuck

2010-04-28 @ 17:07:10
Postat av: Anonym

Visst, Beckah!

Visst är det irriterande när ett köp misslyckas.

Men så här Stort Irriterande?

Om några år - 4-5 - då du pluggat klart och kommer hem från ditt arbete som barnmorska - då kommer du att tycka att det här inte ens var en suck i världsalltet.

Jag besökte nyligen en kyrkogård där en nyare hörna var vikt åt - barngravar. Flera par tvillingar, en 5-åring, flera ytterligare barn som bara fått leva en dag eller kanske inte ens det.



Jag skulle rekommendera alla föräldrar att blicka ut i lite vidare vyer så att de små förtretligherna som livet som småbarnsförälder bjuder, framstod i lite mera proportionellt perspektiv.

2010-04-28 @ 18:13:14
Postat av: Anonym

Absolut inget illa menat nu men är det verkligen värt att lägga så mycket tid och energi på dom där småskorna? Min son har aldrig nånsin använt såna och han är lika glad för det:) Men hoppas det ordnar sig tillslut om du så gärna vill ha dom.

2010-04-28 @ 19:24:54
Postat av: Fiona

"Visst, Beckah!

Visst är det irriterande när ett köp misslyckas.

Men så här Stort Irriterande?

Om några år - 4-5 - då du pluggat klart och kommer hem från ditt arbete som barnmorska - då kommer du att tycka att det här inte ens var en suck i världsalltet.

Jag besökte nyligen en kyrkogård där en nyare hörna var vikt åt - barngravar. Flera par tvillingar, en 5-åring, flera ytterligare barn som bara fått leva en dag eller kanske inte ens det.



Jag skulle rekommendera alla föräldrar att blicka ut i lite vidare vyer så att de små förtretligherna som livet som småbarnsförälder bjuder, framstod i lite mera proportionellt perspektiv."



Fast det här känns lite som att jämföra päron och äpplen tycker jag.

Jag är en av dessa mammor som förlorat barn, två stycken faktiskt, och dessutom min mamma och mormor i cancer. Jag har drabbats av cancer själv under en av mina graviditeter och vet dessutom att jag är bärare av en mycket aggressiv cancergen som med 80% säkerhet kommer att ge mig dödlig bröstcamcer om jag inte hinner opereras först i förebyggande syfte.

Trots alla dessa saker så blir jag minst lika arg/sur/frustrerad som Beckah när sånt där händer.

Det är ju en av många saker som kan strula ordentligt i vardagen, och visst sjutton får man ogga över det då.

Jag förstår Beckah precis, för just nu, just idag, var det det här som var så himla irriterande att hon "var tvungen" att skriva om det.

2010-04-28 @ 20:40:53
URL: http://www.medlivochlust.blogspot.com
Postat av: Jossan

Har nyss sålt ett par i M, synd. Men jag köpte mina på busfröt! Superbra!

2010-04-28 @ 20:54:27
URL: http://lillafamiljenimovattnet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fiona - sorry.

Det var inte min mening att irritera någon - vare sig Beckah eller Dig - med min jämförelse över kyrkogården med barngravarna och det misslyckade skoköpet.



Det var perspektivet jag ville åt, ingenting annat.

Nej, jag tycker inte att det är att jämföra äpplen och päron.

Elmer är en lycklig baby - även utan dessa skor.

2010-04-28 @ 21:10:57
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Fast det finns ju (nästan) alltid värre saker så om man ska tänka så, då får man ju inte bry sig om något. Lite märkligt det skulle bli. klart man måste få bli arg, glad, sur, upprörd, lycklig osv när man känner för det utan att behöva tänka om om det finns VÄRRE saker?



***



Fiona: <3 kram

2010-04-28 @ 21:26:59
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Carina (The Bumblebee på FL)

Måste ju vara nån högre makt som spelar dig ett spratt ju. =)



Men du... ;o) Nu när du t.o.m. har 2 par såna där fiiina Bobuxar i alldeles för liten storlek, så kanske du vill avyttra ett par till mig (Lovis)?

2010-04-28 @ 22:05:00
Postat av: Anonym

Beckah---man skall välja sina pesrspektiv.

Varje gång du blir irriteradöver en smärre sak skymmer irritationen den större saken. T.ex att Elmer är en lycklig baby med eller utan dessa skor.



Låt inte bagateller ta över ditt liv, det är det jag försöker säga.

2010-04-28 @ 22:11:14
Postat av: Johanna

Jag vet att man inte får skratta, men jag kan inte låta bli, bara lite :) Det är ju "skrattretande" :P

2010-04-28 @ 22:31:36
URL: http://johannasalex.blogg.se/
Postat av: Anonym

det finns på visko i skene där kan man pröva dom hehe så slipper du få en massa skor som blir liggandes :)

2010-04-28 @ 22:46:17
Postat av: Petra

Det större perspektivet finns väl alltid där - för alla - tror inte någon bortser från det eller inte upplevt något själv - oavsett vad vi gör eller känner - men den dagen man slutar även uppröras/bli irriterad/sur/glad/energisk över småsaker i livet blir det ju tråkigt - för lika lätt som det är att bli irriterad på småsaker - lika lätt är det ju att bli glad för dem... det är väl de många små skratten som gör livet enklare?



Åter till skorna så hade jag också blivit irriterad ;-) för när jag handlar på nätet vill jag ha rätt på en gång - inte returnera och vänta igen! ;-)

2010-04-29 @ 07:45:41
URL: http://www.willvin.se/blog
Postat av: Ann-Louise [En bulle ur ugnen]

Haha förstår att du blir galen! Det hade jag också blivit. Hoppas det ordnar upp sig och att Elmer får sina Bobux i rätt storlek. :)

2010-04-29 @ 10:06:11
URL: http://annlouise-sjostrom.com/
Postat av: Anonym

Btw..hur blir det med barnmorske studierna eller kommer det bara stanna vid en dröm.

2010-04-29 @ 11:19:16
Postat av: Amanda

Himmel vilket stök för ett par tossor. Hoppas ni får det rätt till slut iaf! Dåligt att du fick hem ett par i storlek S när du till och med skrivit extra för att försäkra dig om att få M.

2010-04-29 @ 11:20:34
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Jag har skickat ansökan till komvux till höstan. blir 2 terminer och sedan sjuksköterskeutbildning från nästa höst. Med mina betyg sen innan från Komvux så behöver jag i princip bara få G i allt jag läser nu nästa år på komvux för att komma in på sjuksköterskeutbildningen så det BLIR av. Sen är det ju några år innan jag ens kan gå barnmorseutbildningen ;-)

2010-04-29 @ 11:41:24
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Anonym

Hur går det ihop att du skulle kunna söka på G betyg när lägsta intagningspoäng är runt 16.7? Men du kanske har bra resultat från högskoleprov?

2010-04-29 @ 12:29:17
Postat av: Tina

Du vet att det väldigt svårt att komma in på BM. Krävs minst ett års heltidsarbete som ssk innan (helts flera) samt att det är bra att ha många hp och sedan är det lottning. Så räkna inte med att komma in på de närmsta 10 åren.

2010-04-29 @ 12:31:44
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Jag skrev att jag har så bra betyg från alla andra kurser jag tagit på Komvux att jag redan har så hög poäng att det räcker med nästan bara G på resten.

2010-04-29 @ 12:54:12
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Egomamma-en vanlig mamma med en ovanlig bakgrund

Förlåt. Jag skrattade. Det är lite kul för den som inte råkar ut för det. Att det ska vara så hopplöst.. Hoppas du hittar rätt storlek någon gång i alla fall. Det är du värd för att du fortsätter :o)

2010-04-29 @ 13:01:13
URL: http://egomamma.se
Postat av: Benny

Skulle du vilja rita upp och lägga upp en planlösning på din lägenhet? Den behöver inte vara perfekt skalenlig utan räcker på ett ungefär.

Tack på förhand.

// Benny

2010-04-29 @ 14:16:48


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback