Frågor och svar

Men herregud människor! hahaha :-)

Jag satte en hel dag som frågetid för jag tänkte att det då skulle hinna komma in 30-40 frågor ungefär. Sist jag hade frågestund så var det öppet för frågor i flera dagar och blev ändå bara 30. Detta blev ju helt extremt.

Jag hade för avsikt att svara på alla men insåg att vissa frågor inte är sådant jag vill ta upp så dem har jag helt enkelt bara hoppat över. Så hittar ni inte er fråga så är det inte så att jag missat den, jag har med flit hoppat över den.

Ni som började babbla om "värsta kändisen" undrar jag vad ni menar? Måste man vara känd för att folk ska undra grejer? Röcker det inte att man läser en blogg för att kunna undra saker om den personen? Skit samma om det är en känd eller okänd person. Anledningen till att jag satte en stopptid för att ställa frågor var för att kunna sammanställa dem i ett inlägg tillsammans med svaren och då måste man ju sätta en sluttid.

Varför jag hade frågestund alls är för att det hela tiden dyker upp frågor, ofta samma frågor och jag orkar inte svara alltid och hinner inte alltid osv. Nu tänkte jag att jag skulle ta mig tiden. Jag förstår inte det konstiga.


****




Min uppväxt och min familj

F: Kan du passa Celine och Oliver efter skolan på torsdag?
S: ja :-D

F: Hur kan du vara så säker på att ni systrars skador beror på er mammas rökning under graviditeten och inte under uppväxten i passiv rök?
S: det är jag inte, det är en kombination men jag räknar det som något som hände under graviditeten eftersom det började där.

F: Hur många av er systrar röker idag? Någon som rökt under graviditeten eller röker inomhus?
S: Av mammas 5 döttrar började 3 röka. Nu idag är det 2 som röker, min lillasyster är bara 15 så det finns ju inget facit men jag tror verkligen hon låter bli skiten. Ja, en av systrarna rökte som gravid. Ingen röker inne.

F: har du förlåtit dina föräldrar för att de inte gav dig den barndom du förtjänade?
S: ja, men jag mår fortfarande dåligt av de konsekvenser som blev av en sådan uppväxt.

F: Eftersom din uppväxt är kantad av problem så undrar jag om det gav utryck i att du har haft anorexia, självskadebeteende, druckit för mycket eller liknande, när du var yngre? Eller HUR hanterade du din ångest?
S: När jag var 13-14 år tog jag ut allt det där du nämner i princip, utom ätstörningar. Sen fick jag flytta till ett ungdomshem.

F: Varför fick bara DU bo hos dina pappa när dina föräldrar skilde sig, hade du det bra där?
S: Han krävde att få ett av barnen när de skiljde sig för annars skulle han ta ihjäl oss allihop och jag var yngst och kunde inte protestera.

F: Hade din pappa nya kvinnor och hade dina mamma nya män?
S: Pappa hade inte det förrän jag var 8 år gammal, då blev han ihop med en tant i Åkersberga. Mamma bytte karlar hit och dit hela tiden.

F: Fick du träffa din mamma/systrar ibland?
S: Mina systrar med samma pappa kom till oss var tredje helg, var tredje åkte jag till mamma och var tredje var jag själv med pappa medan syrrorna var hos stödfamilj. Stödfamiljen var ett tag vår faster och ett tag en HEMSK, barnmisshandlande familj ute på landet.

F: Hur gjorde ni vid födelsedagar/jul osv
Jag tror att jag var hemma med pappa själv varannan jul (som vi då firade hos farmor och farfar) och varannan jul var jag hos mamma och syrrorna. Jag tror inte syrrorna var hos pappa alls på julen. men jag minns inte exakt. Måste fråga syrrorna i så fall.

F: Hur har uppväxten präglat och format dig och dina systrar? Tänker ni olika eller är ni ense om att det har varit tufft och jävligt? Är det någon av er som försvarar era föräldrar?
S: Ingen försvarar våra föräldrar eftersom det är oförsvarbart, däremot försöker alla acceptera hur det varit, lägga det bakom sig och leva ett bra liv idag, även om alla mer eller mindre fortfarande har "men" av uppväxten. Vi har inte lika bra minne allihopa och det finns en viss grad av förnekelse hos en syster.

F: Vilket yrke har dina systrar?
S: En syster är utbildad undersköterska och jobbar även som detta sen typ 10-15 år tillbaka. En är utbildad barnskötare men jobbar som lagerarbetare, en har bara gått grundskolan och jobbar som vårdbiträde. En går i högstadiet och så den älsta som jag har på pappas sida som jag inte har en aning om vad hon jobbar med. Intressant fråga, det ska jag fråga henne. Vi talas vid typ en gång vart tredje år så svaret kan dröja.

F: Vilket yrke hade dina föräldrar?
S: pappa var slaktare och jobbade på slakteri under min uppväxt. Sista åren, efter han flyttat till Stockholm jobbade han med flera olika grejer - jobbade på en stenkross, körde ut mat till skolorna bland annat. Mamma har de sista 15 åren nästan bara jobbat som undersköterska som hon är utbildad till (utbildad som vuxen) innan dess har hon testat olika. Bland annat så jobbade hon väldigt många år på vad som på den tiden hette LM Ericsson ocvh satt och pillade ihop telefongrejsimoj med lödning blablabla (ja jag är väldigt oinsatt) typ kretskort eller något sånt.

F: vem av dina systrar är du närmast med?
S: det varierar. samma sak för syrrorna. Vi fyra vuxna syrror som bor här nära varandra umgås alla fyra. Jag har varit med lite mindre nu sista åren pga att jag haft bebis hela tiden dock men alla tre de andra skiftar med att stå mig närmst.

F: Eftersom jag är uppvuxen på godis, välling och färdig ärtsoppa, så är jag helt fixerad av nu att äta så nyttigt som möjligt och leva så sunt som det går. Har du oxå såna men från din uppväxt? Att du blir helt tvärtom av det som du har upplevt?
S: Mja, eller jo, vissa grejer har väl blivit det. Jag är extremt noga med bälte och har varit sen jag var typ 10 år eller så. När vi var små fick vi hoppa omkring som vi ville i bilen och hade aldrig bälte. Pappa tvingade oss med våld att äta upp maten så jag lämnar väldigt ofta en protestbit på tallriken än idag osv.

F: Hur är kontakten med din mamma idag? (Ni sågs ju för ett tag sedan...) Tänker på jul, födelsedagar osv. Pratar ni i telefon?
S: Vi pratar några gånger per år. jag skickade SMS när hon fyllde år den 20 november annars har vi inte hörts vid sen jag var där.

F:  Hur många fosterhem har du bott i?
S: Jag har bott i 3 familjehem + att jag och Victor var familjehemsplacerade hos hans farmor och farfar en tid.

F: Är det någon familj av dessa som du kan kalla "familj" och som är "mormor/morfar" till dina barn?
S: Nej

F: Har din särbo oxå brokig barndom och uppväxt?
S: nej, tvärt om.

F: Känner du hat eller kärlek till dina biologiska föräldrar?
S: Kärlek.

F: Har du kunnat prata med din mamma om din barndom och fått svar på alla frågor du har? Passa på annars, hon kanske inte lever så länge till...
S: I den mån hon kan svara; ja, jag tror det men månmga av hennes minnen är bortsupna.

F: Är det annat missbruk än alkohol som du har vuxit upp med?
S: Nej

F: Bodde ni i missär när du var liten?
S: vad innebär det?

F: Vilken slog larm till socialen?
S: Flera amnälningar kom från olika håll. dagis skola, kompisars föräldrar.

F: Har du och dina systrar fått koncentrationssvårigheter eller andra diagnoser pga din mammas osunda leverne under graviditeten?
S: Ja.

F: Är ni födda på sjukhus eller hemma?
S: sjukhus

F: Slog dem er när ni var små?
S: "Bara" pappa.

F: Vill fråga om alla dina systrar och även din mamma vet att du vill skriva en bok om ditt liv? Dem blir ju på ett sätt blottade och jag undrar om dem vill det?
S: Alla systrar vet och står bakom det. mamma minns jag inte om jag nämnt det för. Hon skulle absolut inte sätta sig emot. Pappa hade väl inte blivit överlycklig för han har gjort en hel del både dumt och brottsligt men han är ju död nu.

F: Har dina systrar barn och bor ni i närheten av varandra? Gillar du dem?
S: Ja, ja och ja :-)

F: Har din mamma ammat dig och dina syskon?
S: Mig ammade hon i drygt 2 år, syrrorna som längst 6-8 månader och som minst några veckor.

F: Fick ni bra och näringsriktig mat under uppväxten?
S: Ja, i skolan och på dagis ;-) jag hade det väl okej hos pappa för vi åt bra mat hos farmor och farfar varje söndag och fick matlåda till måndagen. resten av veckan fick jag typ pölsa, korv med potatis, korv med mos, korv med potatis, korv... :-) syrrorna hade det antagligen något sämre med middagsmat. Till frukost hos pappa fick jag alltid Hägges muffins på morgonen innan dagis och åt sen frukost på dagis. På helgerna fick man en stor tallrik full av filmjölk och ett berg strösocker i mitten. Det var allt. Hos mamma blev det ofta en limpskiva med random pålägg saft att dricka till.

F: Fick ni tidigt oxå smaka på alkohol?
S: Ja. När jag var 13 fick jag dricka alkohol hemma och även röka.

F: Har dina föräldrar någon diagnos eller lindrig utvecklingsstörning?
S: Nej. Min pappa var högst normabegåvad och mamma är (var?) tvärt om väldigt intelligent men alkohol kan förstöra vem som helst. Min uppväxt är dessutom en vacker dröm i jämförelse med min mammas uppväxt. hennes liv är ett av de mest tragiska jag vet om. Jag fattar inte att hon orkar vara nykter en enda minut med sitt bagage. Helt fantastiskt att hon nu varit nykter i flera månader.


Mitt föräldraskap och mina barn

F: Varför skaffa tre barn om du ändå inte orkar, Varför inte istället satsa på att få en gymnasieexamen?
S: Gissa varför Elmer hette "Hoppsan" i magen? varför inte både skaffa barn och utbildning? Spela roll vilken ordning.

F: Vill du ha fler barn nu? Om inte, varför?
S: Nej, inte nu, eftersom det är precis så att det knappt funkar med 3 barn.

F: vad var din första tanke när du fick reda på att Elmer var en pojke och inte en flicka?
S: jag blev helt tom, hade inga känslor alls. jag var väldigt inställd på en flicka och efter några timmar blev jag nedstämd och besviken och det tog flera dagar innan jag lanade i känslorna. Det hela blev jättekonstigt för jag ville verkligen ha en pojke innan. Jag har sagt ända sen Alvin kom att jag vill ha en hel hög med pojkar och att jag absolut ville ha en lillebror till Victor och Alvin men eftersom rutinultraljudet såg ut som en flicka och alla på nätet gissade på flicka, mina systrar hoppades på en flicka (finna så gott som bara pojkar sen innan) osv så blev det bara så himla dumt. Men som sagt, efter några dagar landade jag i känslorna och var väldigt lycklig över att få en grabb till och jag önskar mig fortfarande gärna fler pojkar i framtiden OM det blir fler barn.

Några frågor om Victor och ADHD:
F: Läkaren säger att det är en personlighetsstörning och en viss ärftlighet. Har DU eller Victors pappa ADHD eller någon i hans släkt?
S: Inte diagnosticerad men absolut skulle jag personligen sätta diagnosen både på mig själv och hans pappa utan tvekan. OBSERVERA också att Victor INTE har en diagnos utan är under utredning.

F: Får han medicin?
S: nej, han har ingen diagnos.

F: Vad tror du om framtiden för Victor?
S: Tror det kommer att gå bra för honom. Med en IQ på 139 och en mamma som kämpar för hans rättigheter i skolan har han bra förutsättningar att gå långt.

F: Är du orolig för att han ska bli en brottsling/kriminell eller liknande? Risken ökar ju tyvärr om man har denna diagnosen och inte får rätt hjälp
S: Tanken finns där. Det hände ju tyvärr med hans pappa trots en bra uppväxt.

F: Och vad är det bästa/tråkigaste med att vara mammaledig?
S: Bästa är att man får följa en bebis utveckling, det händer något hela tiden och det är spännande, mysigt och roligt. Sämsta är att man blir inlåst, instängd och extra deprimerad om man redan sen tidigare lider av depression som jag.

F: Dina bästa spartips som arbetslös/mammaledig?
S: tradera.se

F: Vilken är den ultimata ålderskillnaden syskon emellan tycker DU?
S: Det är 9 år mellan Victor och Alvin. De har kanske inte så stor glädje av varandra lekmässigt men det är väldigt praktiskt med ett stort bara som sköter sig själv när man har en bebis. Det är 8 år mellan mig och min syster Kicki och idag tycker jag inte att åldersskillnaden är några problem. Vi umgås på samma nivå som vänner.

Det är 2 år mellan Elmer och Alvin och det är helt klart mycket tuffare i början men jag känner redan nu efter 3 månader att det lättat och att de mer kommer ha glädje av varandra under hela uppväxten, även om det är mer jobb med två småbarn samtidigt. Det är 2 år mellan mig ocvh min syster Susanne och vi har alltid varit väldigt tighta upp till vuxen ålder. idag är vi inte lika tighta men det är för att vi lever väldigt olika liv då jag lämnat det livet bakom mig (ut och festa och sånt) till stor del sen jag fick småbarn igen.

F: Var Victor planerad?
S: Vi skyddade oss inte.

F: Varför ville dem omhändeta Victor? Var isåfafall
skulle han bo och skulle du få tillbaka honom?
S: se kategorin - mitt liv då :-)

F: När kommer bebis nr 4???
S: Antagligen aldrig men om hen kommer så blir det om många år.

F: Vad skulle Elmer hetat om han var en tjej?
S: Ada. Alvin skulle hetat Alva och Victor skulle hetat Frida.

F: Gosar/kramar du dina barn mycket?
S: VÄLDIGT mycket med de små och samma med Victor när han var liten. det är mycket närhet utöver kramar också. Jag bar Alvin i sjal massor när han var bebis och samma sak nu med Elmer. Jag badar med mina barn (inte Victor längre men upp tills han var 7-8 år) och jag samsover med dem de första åren.

F: Vad definierar en bra förälder?
S: En förälder som kan läsa av sitt barn, använda sin föräldrainstinkt och sunt förnuft istället för att lyssa så mycket på vad andra tycker, vänner, släkt, BVC. Är det naturligt att låta ett barn ligga och skrika sig till sömns? nej. Känns det bra i magen att höra barnet skrika? nej - ALLTSÅ är det FEL! känns det fel så är det antagligen fel! sen är det skit samma att mormor anser att barn ska sova själva eller att grannens unge sov hela nätter från födseln eller att BVC säger att femminutersmetodern är bra. Om man svarar ja på frågan om det känns bra i magen att höra sitt barn gråta sig till sömns så ska man söka hjälp.

Förrutom att använda hjärnan och hjärtat på det här viset så är det viktigt att tillåta sig göra fel, ingen är perfekt. Det är också viktigt hur man ser på barnen, att de är fullvärdiga människor, som ska behandlas med samma respekt som vuxna. barn är kloka, duktiga och förstår och klarar av mycket mer än många förutsätter.

Det här är en liten beskrivning.

F: Hur ofta träffa Victor sin pappa?
S: Typ 3-4 gånger de senaste 9 åren. Men i somras var han hos sin pappa i flera veckor.

F: Hur länge var du ihop med Victors pappa och varför tog det slut?
S: ett halvår ungefär. Jag gjorde slut och bröt förlovningen när jag insåg att han var otrogen. Då var jag redan gravid och plussade en vecka senare. För ganska EXAKT 12 år sedan. Tror jag plussade den 25 november 1997.

F: Var Victors pappa oxå 15 år när han fick barn?
S: jag fyllde 16 när victor var en månad och hans pappa fyllde 20 när victor var 2 månader.

F: Hur mycket pengar lägger ni på julklappar? Köper ni till era barn, barnens kusiner (hur många kusiner har dem?)Och även till dem vuxna?
S: 1-2 tusen per barn (våra egna) blir det oftast och typ 50-200 kr var till syskonbarnen. Sen köper vi till barnens kusiner. Vi köper inte till våra syskon längre eftersom det hela tiden blir fler och fler barn istället. Victor har än sålänge bara kusiner på min sida. Alvin och Elmer har en kusin på pappas sida också, mathias systerson Jonathan. Till våren kommer ett syskon till Tantan och alltså ännu en kusin till Alvin och Elmer. På min sida finns Mina systersöner Jens, samuel, Oliver och Tiger och systerdottern Celine. Förrutom dessa har jag 3 syskonbarn till som jag aldrig träffat; Amanda, Alexandra och Martina som bor i jämtland. Deras mamma är min syster på pappas sida och jag har aldrig träffat henne heller. Mina barn har alltså 8-10 kusiner än sålänge. Men det blir fler i framtiden garanterat.

F: Vad tycker du är rimligt att köpa för om barnen ska på barnkalas?
S: 50-100 kr


Åsikter

F: Är du för eller emot dödsstraff?
S: Starkt emot!

F: vad tycker du om homosexuella som vill adoptera?
S: Förstår inte riktigt frågan men om du undrar vad jag tycker om själva frågan att homosexuella får adoptera så tycker jag det är helt självklart. barn behöver kärleksfulla föräldrar. Kön på föräldrarna har ingen som helst betydelse. Barn med två mammor kan få andra manliga förebilder och barn med två pappor kan få andra kvinnliga förebilder. jag har över huvudtaget svårt att fatta vad föräldrarnas sexuella preferenser har att göra med huruvida de är bra föräldrar eller inte. För mig är det SJÄLVKLART att homosexuella ska få prövas som adpotivföräldrar precis som alla heterosexuella som vill adoptera.

F: vad tycker du om invandrare som bara kommer hit och lever på bidrag och våldtar/misshandlar svenskar?
S: Jag tycker varken mer eller mindre om dem än om infödda svenskar som gör samma sak.

F: vad tror du händer om man drar av en muslimsk kvinna slöjan? Knäpp fråga, men jag vill testa och se vad som händer...Älskar att provocera, precis som du!
S: Nu blandar du ihop att provocera med att attackera, förnedra och kränka tror jag. vad som händer? Inte mycket mer än att hon skulle bli otroligt arg, ledsen, förnedrad, kränkt och kanske dessutom utsatt för negativa konsikvenser.

F: Tror du på Gud? Eller vad?
S: Nej men jag är inte ateist, jag är agnostiker.

F: Vad anser du om att omskära små bebisar?
S: Det är vidrigt och hemskt. Om det inte finns en medicinsk anledning så ska man ge FAN i sina barns kroppar! jag har drivit den här frågan i ganska heta diskussioner på familjeliv.se

Ekonomi

Jag är fattig. Punkt. :-)

Sex

F: Använder du något p-medel och vad isåfall?
S: Ja, kondom och funderar fram och tillbaka på om jag ska ha stav i armen eller spiral och i så fall koppar eller hormon. Ska välja något så snart som möjligt.

F: Har du haft sex med en tjej?
S: Ja

F: Har du haft gruppsex?
S: Nej

F: Hur ofta har du sex (antingen med dig själv
eller med Mattias).
S: normalt sett eller nu sen Elmer föddes? Nu sen Elmer föddes har jag haft sex sammanlagt 3 gånger varav alla gånger med Mathias. Så här brukar det dock inte se ut.

F: Vad är det galnaste stället du har haft sex på?
S: När jag var tillsammans med Victors pappa och vi bodde på ungdomshem var det totalförbjudet med förhållanden mellan undomarna på hemmet så på den tiden fick vi vara rätt kreativa. Det blev lite vart som helst. Har hänt på en del udda ställen efter det också men har svårt att välja vad som skulle vara mest galet.

F: När förlorade du oskulden? Ålder?
S: 3 november för 14 år sedan, jag fyllde 27 år i september. Räkna själv ;-)

Mitt och Mathias förhållande

F: Varför är du och herr Ris särbos?
S: För att vi bråkade för mycket när vi bodde ihop.

F: Hur går det med Mathias hus, när är det klart och ska ni flytta dit allihop sen?
S: Vet inte, vet inte och nej, det är för litet.

F: hur kommer det sig att era gemensama barn bor hos dig och inte hos Mattias, och att det då e du som "kommer o går som du vill"?
S: för att knappt en vuxen klarar av att bo i hans hus som är ett renoveringsobjekt.

F: Vad jobbar Mattias med?
S: Han jobbar som murare.

F: Hur länge har du och Mattias varit ihop och hur/var/när träffades ni?
S: För 4 år sedan gick Victor i brottning och mathias var tränare i klubben. Jag blev intresserad i början av december och vi började prata på MSN först och sen blev vi ihop den 14 januari 2006 när klubben hade en fest. Vi har haft trassliga perioder och det har också varit slut under en tid men ingen av oss har träffat någon annan ens tillfälligt under den här tiden så vi har väl i princip varit ett par hela tiden.

F: Vill du gifta nångång?
S: Jo det vill jag nog men det är inte direkt något jag går och drömmer och fantiserar om.

F: Vill du ha fler barn med Mathias?
S: Jag vill nog ha fler barn men inte på länge och om jag ska ha fler så är det med Mathias såklart, ja. han vill inte ha fler barn dock :-) vi får väl se vad vi vill i framtiden.


Internet

F: Hur har du gjort för att folk ska hitta till just din blogg?
S: jag vet knappt men en hel del följde bloggen redan på min hemsida busig.sida.nu (finns inte längre) och sen har jag dragit hit många från FL. Bland annat efter ett internetbråk som hölls i januari med en viss K

F: Vilka är dina favvobloggar som DU läser varje dag?
S: Jag är ingen bloggläsare direkt. jag brukar följa familj och släkt och ett par vänner lite sporadisk läsning. Men för ett par vecvkor sedan la jag till en del bloggar på Bloglovin bara-för-att. några av mina vänner samt några av de stora bloggarna som Kenza tex.


Rökning

F: Som föredetta rökare, känner du fortfarande röksug varje dag?
S: Inte varje dag men ofta, ja.

F: Röker Mathias?
S: Han feströker ibland - men festar i princip aldrig :-)

F: Berätta något om ditt tidigare liv som du inte är stolt över?
S: Att jag rökte först 14 veckorna när jag väntade Victor och att jag började röka igen när han var 6 veckor gammal. Jag var en sån som rökte medan jag drog barnvagnen och sånt sjukt. jag fattade aldrig då hur farligt det var.

F: när rökte du senast?
S: Vi rökte och drack en hel massa under vår vuxensemester i december förra året. Jag kan inte feströka för jag är alldeles för beroende hahaha så jag höll nästan på att fastna igen men så plussade jag typ den 3 januari och sedan slutade jag. Men det var ett par dagar efteråt så senast var där precis i början av januari. Jag kommer aldrig våga feströka igen.


Skola och jobb

F: Vilken utbildning har du? Har du haft något seriöst arbete och vad isåfall?
S: Jag fick Victor ett par dagar före alla jämnåriga började gymnasiet och sen blev det inte av. Började komvux 2005 och läste in en del poäng men har en del kvar till gymnasiekompetens. Seriöst jobb... visst det beror väl på vad man anser är seriöst. Det har mest varit vikariat och så. Ekonomiassistent, säljare, städerska, dagisfröken, inom äldreomsorgen bland annat.

F:Hur går det med framtida studieplaner? Står du fast vid dina barnmorskedrömmar?
S: Jag skulle läst lite hemma på distens både nu och till våren men den tanken har jag släppt. Jag börjar komvux nästa höst och slutmålet är i allra högsta grad fortfarande att bli barnmorska, ja.

F: Vad för slags barnmorska tror du att du blir
eller ÖNSKAR att bli?
S: Jag tror, önskar, vill och kommer att bli en extremt påläst, kunnig och öppensinnad barnmorska.

F: Vad har du läst på komvux? och vad har du kvar?
S: Det fattas några poäng (minns inte hur många) och för att läsa till SSK fattas Naturkunskap A samt Matte B också.


Övrigt

F: Vad gör du om 5 år? (Önsketänkande)
S: pluggar, bor i hus, har börjat våga köra bil, har blivit rik hahaha

F: Vad gör du om 10 år? (Mer seriöst tänkande)
S: är utbildad barnmorska och jobbar som det. Om jag ska ha fler barn i livet har det barnet ganska nyligen kommit då.

F: Vad är det mest förnedrande du har varit med om?
S: MEST förnedrande. Vet inte men utfrågningen av soc som jag beskriver i första kapitlet av boken jag vill skriva (det jag publicerat i bloggen) ligger väldigt högt.

F: Vad är det bästa du har gjort?
S: Egentligen skulle jag kunna svara mer seriöst på den här frågan men jag orkar inte så jag svarar: Victor, Alvin och Elmer

F: Vad hos dig skulle du vilja ändra på?
S: Vissa egenskaper. jag skulle vilja bli mer stresstålig, få längre stubin bland annat. Utseendemässigt finns det väl massor jag tycker är mindre tjusigt men jag skulle inte vilja ändra något direkt för det är ju jag. Tappa några kilon vill jag dock :-)

F: Undrar om du skulle kunna tänka dig att ställa upp i t.ex ett TV- program eller en tidning och berätta öppet vad du har varit med om?
S: Det har jag redan gjort. Se kategorin - Mitt liv då.

F: Vad pratar du för dialekt?
S: Någon blandning av fuldialekten de pratar här i Marks kommun där jag bor sen 9 år tillbaka och lätt norrländska som man pratar i Östersund. Alltså inte jämska utan Östersundska - två väldigt olika saker ;-)

F: Hur stor lägenhet har ni?
S: En trea på typ 75 kvadrat.

F: Hur gick det till när du gjorde PS-filmerna? Tog du kontakt själv med ett filmbolag eller tog någon kontakt med dig?
S: Jag gjorde som de andra ungdomarna som gjorde PS-filmer och skickade ett brev till SVT :-)

F: Skulle du kunna tänka dig att visa hur du lever idag?
S: Ja, visst, det gör jag ju ändå i bloggen, så det är ju lite samma sak.

F: Blir du igenkänd "på stan?"
S: Det har hänt hahaha fast det är sällsynt (iaf sällsynt att folk visar/säger att de känner igen mig.

F: Om man ser dig på t.ex Ge-Kås, får man gå fram och ge dig en kram då?
S: Jag har lite problem med kroppkontakt som inte är någon jag känner nära men man får gärna komma fram och säga hej :-)

F: Vad tycker du om folk som kommer fram och klappa på magen när man är gravid?
S: Generellt; att det är väldigt oförskämt eftersom många gravida har ont av det. Personligen har jag inte haft så stora problem med det. jag tycker de flesta brukar fråga först.

F: Vad har du för framtidsdrömmar?
S: Att bli utbildad barnmorska, att bo i hus, att få ett eller kanske till och med två barn till om tid, plats, möjlighet osv någonsin kommer komma om ett antal år.

F: Du verkar vara en ensam tjej (full av obearbetade problem!)Har du inga tjejkompisar eller andra mammalediga mammor att umgås med på dagarna?
S: Jo? Jag umgås med tjejkompisar och andra mammor precis i den utsträckning jag vill och behöver :-)

F: Man läser aldrig om att ni bjuder hem vänner till er eller bli bortbjudna till några? Är ni lite av enstöringar i er familj?
S: Du kanske inte läser rätt inlägg då :-) Vi umgås med andra men nej, vi är inte sådana som springer iväg dagligen eller har en massa spring hemma, dessutom går det upp och ner i perioder.

F: Vad får man INTE fråga dig?
S: Man får fråga vad man vill men jag kanske inte svarar ;-) :-)

F: Vad ska jag döpa min bebis till? ;-) (syskonen heter Lova o Hedvig).
S: Ada, Alva, Tilde, Elsie, Irmelin, Iselin, Isa, Thea, Edith, Oline, Signe, Björn, Elias, Svante, Elmer, Alvin, Victor, Valter, Hjalmar, Gustaf, Sixten, Elis, Alfred, Samuel är några av mina favoriter :-)

F: Bor du i ett samhället eller på landet?
S: I ett litet samhälle som dock är nära till en hel massa städer.

F: Hur ser ditt drömboende ut?
S: ett fräscht hus som inte ligger för öde, gärna mycket grannar, en söt och välskött trädgård. Gott om utrymme i huset och ett stort kök. Allra helst ett vitt hus. Men en stor våning mitt inne i en storstad hade jag inte tackat nej till heller om jag ska vara ärlig.

F: Husdjur?
S: Ett gäng fiskar (malawiciklider + en mal)

F: när har du gjort abort och varför?
S: jag träffade en kille när jag var 19 år och då hade jag inga p-piller eller något så vi använde kondom i väntan på mens då jag skulle börja med cerazette. Tyvärr gick kondomen sönder vid ett tillfälle och då tog jag ett dagen-efterpiller. Senare samma månad hände det igen! Kondomen sprack men något Akut P-piller kunde jag inte ta för man får bara ta en gång under en och samma månad. Då blev jag gravid. Redan när kondomen sprack bestämde vi att en abort skulle göras OM det skulle bli så att jag blev gravid. Så graviditeten var aldrig en graviditet utan var redan från jag plussade en kommande abort. Jag plussade i vecka 5, begärde absort direkt. Fick en tid för VUL i vecka 7 men läkaren tyckte embryot motsvarade vecka 5 så jag fick vänta med aborten flera veckor och sedan blev jag sövd och skrapad i vecka 8-9 någonting. medan jag var sövd satte de också in P-stav i armen.

F: har du fått missfall någon gång?
S: ett år före aborten var jag i ett annat förhållande där vi ville ha barn. Jag gick till vecka 7 och började sedan blöda. På akuten blev jag undersökt med VUL där man konstaterade att embryot slutat utvecklas i vecka 5.

F: vad har du för intressen?
S: Skriva, teckna, photoshop, fotografera är några grejer.

F: Hade önskat att jag vore lite mer som du men är alldeles för mesig och vågar inte riktigt säga vad jag tycker inför många människor. Har en massa åsikter men blir knallröd i fejjan när jag måste förklara och stå för det jag tycker. Vad har du för råd att ge till mig som vill vara lite mer som DU?
S: börja med att vara glad över att du är du och var stolt över hur du är, även om du är en blyger. Sen kan du börja med att skriva dina åsikter, jag ställer mig visserligen gärna upp och framför mina åsikter även muntligen men absolut inte på samma sätt som jag kan vräka ur mig i text. Text är mycket lättare så börja där. Sen får du väl börja disuktera spännande ämnen med nära vänner och familj där du känner dig trygg och lära dig argumentera för dina åsikter :-) lycka till.

F: Har du snattat?
S: ja, i mellanstadiet - en hel del faktiskt. Idag skulle jag för det första inte vilja men framförallt skulle jag inte VÅGA :-P

F: Använt narkotika?
S: nej, jag har aldrig någonsin provat någonting ocxh är stolt över det också :-)

F: Varit otrogen?
S: Nej. Absolut inte. Jag kan inte ens ha sex med någon förrän det gått lång tid efter senaste förhållandet tagit slut. Det känns totalt fel.

F: Kört rattfull?
S: VERKLIGEN inte. det skulle aldrig hända! Visserligen törs jag knappt köra nykter men ändå hahaha.

F: Är du nöjd med ditt namn? Vad heter du mer?
S: Jag hetter camilla Marianne Larsson tills jag var 12 år då jag på eget initiativ, med mina föräldrars underskrifter, la till Rebecka som tilltalsnamn. När jag var 13 år la jag till h på slutet men det heter jag inte på papperet. Nöjd och nöjd. jag tycker det är fint men när jag valde namnet visste jag inte att Rebecka betyder "Kviga, Den feta och fastbunden".

F: Är du piercad/tatuerad? Var isåfall och vilket motiv?
S: jag har en hemmagjord och hemmadesignad  typ på ena axeln men lite mer in mot mitten av ryggen. Jag gillar designen  (min)m men den är fult gjord. Hoppas kunna fixa till den nån gång. Dessutom har jag tre tatueringar som jag gjorde helt själv på fyllan när jag var 14 år. Jag tatuerade in luffarprickar på högerhanden, ett hjärta på vänster handled och en liiiten snopp på fotknölen. Detta med en hemgjord tatueringsmaskin + tatueringstusch.

F: Är du naturligt blond eller färgar/bleker du håret?
S: naturligt. Sist jag färgade håret var nog när jag var 13 år.

F: Favoritaffär (när det gäller mat?)
S: Jag handlar på alla mataffärer, bara det är billigt. Okej, vissa grejer går jag inte på priset. kaffe köper jag ekologiskt, ketchup köper jag vad som är godast osv osv. Finns alltså undantag från billig-regeln.

F: Favoritaffär (när det gäller kläder till dig själv?)
S: Gina har fina kläder men jag har egentligen ingen favorit.

F: Vad gillar du för TV program?
S: jag är allätare. Gillar allt från dokumentärer och debattprogram till underhållningsprogram, såpor, dokusåpor och så där. men för att nämna några; NCIS, CSI, cityakuten, House, Idol, Robinson, Grannfejden, Efterlyst, Bonde söker fru, Criminal Minds, Cold case, oskyldigt dömd, Vad blir det för mat?, Förlossningsakuten, Barnmorskorna, Norska Barnmorskorna, Arga snickaren, Äntligen hemma, Halv åtta hos mig osv osv skulle kunna hålla på så här hur länge som helst :-) kan nämna några jag INTe tittar på; Greys anatomy, Desperate Housewifes, Paradise Hotel, Mammas pojkar

F: Vad använder du för schampo/hudvårdsprodukter?
S: Head & Shoulders

F: Favoritparfym?
S: Escadas sommarparfymer. TYVÄRR fick jag inte tag i årets som var den godaste doften hittills. Tror den hette Ocean Lounge?

F: Senast sedda film på bio?
S: Sommaren med Göran såg jag i augusti med Victor och Mathias.

F: Favoritmat?
S: svårt att välja en favorit men ... kåldolmar (som Mathias mamma gjort) eller lunchkorv med potatis och stuvad spenat kanske. Har en del favoriter från förr också. Tex mammas köttgryta med ris och farfars köttbullar med potatis och gräddsås. Något annat jag ÄLSKAR är pannkakorna vi fick i skolan när jag var liten! SJUKT goda! fabrikstillverkade. faaasen vad jag är sugen på det! Sånna färdigpannkakor man kan köpa på tex Ica är INTE samma sak. Men visst är det såklart gott med Älgfilé och hasselbackspotatis också men det äter jag ju "aldrig" så sånt räknar jag inte som favoritmat.

När det gäller snabbmat gillar jag Burger King bäst av hamburgerkedjorna. När jag äter pizza är det oftast Capricciosa och fram tills för ett par år sedan var det ALLTID Capricciosa men nu för tiden är det svårt att hitta med burkchampinjoner och jag gillar inte färska.

F: Favoritglass ur GB:s sortiment?
S: har nog ingen för jag gillar nästan alla lika mycket beroende på vad jag är sugen på. Det finns ingen jag "alltid" köper.

F: Hur ofta duschar/badar du?
S: Varje/varannan dag. Oftast badar jag med Alvin och Elmer.

F: Vad äter du till frukost?
S: Kaffe. Om jag äter något mer kan det vara vad som helst. men jag gillar filmjölk med hemgjord müsli.

F: BH-storlek?
S: Ingen aning. Jag använder 75 C men de sitter riktigt illa och är för små i kupan, speciellt på ena sidan. Men jag bryr mig inte, de är rätt bekväma och framknäppta så jag kan använda dem som Amnings-BH. Hittade dem på GeKås för 40 spänn styck så jag köpte flera.

F: Skostorlek?
S: 39 oftast. Foten är 24,5 cm.

F: Har ni diskmaskin?
S: nej

F: Sminkar du dig varje dag?
S: Jag sminkar mig typ aldrig. Jag är nöjd om jag plockar ögonbrynen.

F: Hur länge ska du vara mammaledig?
S: jag börjar på komvux i augusti. Det blir lite före Elmer fyller 1 år så då ska Mathias vara hemma med honom. Hur länge vet jag inte.

F: Har du någon dold talang?
S: Nej men ett par ickedolda; jag är bra på att teckna, måla och skriva.

F: Har du komplex för någon kroppsdel?
S: Mja, asså det finns kroppsdelar som inte är så snygga men inget jag sitter och mår dåligt över. Jag skiter totalt i sånt men när jag var yngre så mådde jag rätt dåligt över att jag hade så toksmå bröst och var så himla spinkig.

F: Undrar om du har tänkt ge ut en bok om ditt liv?och isf när?
S: ja jag har tänkt det. När den blir klar nångång, när vet jag inte :-)

F: Jag undrar vart eller hur du finner den enorma inre styrka som du besitter? Och vad som gör dig riktigt jävla lycklig, sådär så det bubblar i kroppen?
S: styrkan är något som bara finns där för att jag är tvingad att ha den. jag tror alla männsikor har förmågan men tack och lov tvingas inte alla plocka fram den inre styrkan. Riktigt lycklig? Hm... det händer ju då och då och det brukar handla om barnen oftast. att se dem så där bubblande jättelyckliga smittar av sig.

F: Din favoritfärg är ROSA! Har du mycket rosa kläder eller i hemmet då?
S: En hel del kläder, inget i hemmet men min ena syster är rosa-galning på riktigt och hennes hem är ROSA :-) så skulle jag aldrig ha, nej.

F: Vad skulle du aldrig ta på dig?
S: Av respekt för mina medmänniskor skulle jag aldrig ta på mig en magtröja ;-) hahaha

F: Vad skulle du aldrig sätta på dina barn?
S: De får i princip ha på sig vad de vill. Princessklänning eller spidermantröja - fritt val. Men JAG skulle aldrig välja att sätta på dem rysch-pyschiga kläder, bleka fisiga pastellfärger eller tryck med äckliga våldsamma actionfigurer.

F: Vilken klädstil är DU?
S: Kärring! Iaf om man frågar syrran som har klagat ända sen jag fick Alvin och slutade bry mig ;-)

F: Kan du tänka dig att själv vara en stödfamilj och ta hand om barn med olika bakgrunder?
S: absolut, men inte med egna småbarn hemma. När mina yngsta är äldre så skulle jag gärna vara stödfamilj eller till och med familjehem.

F: Betala du TV licensen?
S: Japp! det har jag gjort sen jag skaffade första TVn i första lägenheten för 9 år sen.

F: Är du helnykterist?
S: nej

F: Om du inte blir barnmorska, vad vill du jobba med då?
S: något där jag får vara kreativ.

F: Har du sysslat med någon sport? Intresse/hobby?
S: I högstadiet höll jag på med mycket, bland annat truppgymnastik som jag tyckte var skitkul.

F: Har du kort stubin?
S: alldeles för kort

F: Är du långsint?
S: tvärt om. vertkligen inte och har svårt för människor som är det.

F: Har du lagat många hål i tänderna?
S: ja

F: Tycker du det är bekvämt med stringtrosor?
S: nej men jag tyckte det när jag var yngre.

F: Åker du ofta till Ullared?
S: typ 5 gånger per år kanske

F: Känner du någon som har/har haft svininfluensan?
S: ja, flera.

F: Gillar du att läsa böcker?
S: det är inget jag prioriterar men har läst mycket förr.

F: Jag undrar lite om det där mor-barnhemmet du bodde på. Skulle gärna vilja jobba på ett sådant men det känns som många som hamnar där (av egen vilja eller ovilja) kommer i konflikt med personalen. Jag vill stötta och verkligen hjälpa och inte stjälpa, om du förstår. Var det något som var bra med att bo där tyckte du? Vilken utbildning måste man ha för att kunna jobba så?
S: De flesta som jobbar på sådana ställen är socionomer eller Behandlingsassistenter. Det finns inget, verkligen INGENTING från det mor-barnhemmet som var positivt när det gäller personalens sätt att vara. Däremot på ungdomshemmet jag bodde på innan. De var fantastiska. Det som var mest positivt där var personalens sätt att få en att känna som att de jobbade där för att de verkligen ärligt brydde sig om oss, tyckte om oss. De bjöd på sig själva, var personliga. Berättade om sina liv, vad de gjorde på fritiden, vem de var ihop med, sina barn osv. De tog hem undomarna i sina hem, tog dit familjemedlemmar, umgicks med ungdomarna ibland på sin fritid också. De var helt otroliga. Typ tvärt emot peronalen på mor/barn-hemmet dä'r det var typ extremt viktigt för dem att påpeka att de var personal. mazn kunde inte fråga något privat för då fick man det svaret "Du, det där är privat och det vill jag inte prata om" osv. Otroligt snäva, sura och trista personer.

Min barndom tog slut när jag fick Victor. På mina 15 år av "barndom" så var året jag bodde på ungdomshemmet utan tvekan heeelt utan konkurrans det bästa året jag upplevt och på många sätt är det fortfarande det bästa året i mitt liv. Jag tänker tillbaka på den tiden med värme.

F: Använder du alltid menskopp nu för tiden?
S: Nej, nu fär tiden använder jag ingenting ;-) men ja, när jag får tillbaka mensen ska jag använda menskopp.

F: Är du en sån där naturlig människa som inte äter tillsatser i maten, använder tygblöjor/bindor och hatar mikrovågsugnar?
S: Tygbindor har jag som komplement till menskopp men resten stämde inte. Finns nog en del annat som jag skulle klassa som "naturligt2 som jag gör, även om jag inte gör just de där sakerna.

F: Skulle du kunna tänka dig att ha någon slags hemhjälp? (Typ hushållsnära tjänster).
S: Ja tack! :-)

F: Läser din mamma denna bloggen?
S: nej hon använder inte internet alls.

F: Har du många foton på dig när du var liten? (Bebisalbum) Få man se isåfall? Är du lik dina egna barn eller är dem mest lik sin far?
S: jag har typ inga bilder. Victor är väldigt lik sin pappa men har helt klart en hel del från mig med. Alvin är otroligt lik mathias, ser inte så mycket likheter med mig men han har likheter med mina syskonbarn. Elmer är väldigt lik Mathias som vuxen men väldigt olik mathias som liten. Elmer är ändå det av barnen som är mest lik mig :-)

F: Är ni lika till sättet, du och din mamma? Kan du prata om allt med henne?
S: Jag är väldigt väldigt lik mamma. Utan tvekan den av systrarna som är mest lik mamma. Jag har fått väldigt mycket från mamma. Intelligens, kreativitet, att kunna rita, skriva, argumentera. Jag är precis som mamma också ganska förtjust i sånt som inte är så klassiskt tjejigt. Precis som mamma är jag väldigt kunnig och påläst när det gäller vård och omsorg men hon har ju utbildning och lång erfarenhet så jag ligger verkligen i lä ;-) men när jag undrar något medicinskt eller något som rör bebisar och småbarn så frågar jag mer än gärna min mamma. Det låter säkert helt knasigt :-) men hon ÄR väldigt duktig på sådana saker och det har jag fått från henne; intresset för sådana frågor. Jag har alltid kunnat prata med henne om PRECIS vad som helst och kan fortfarande. Nu pratar vi ju otroligt sällan men när det uppstår svåra frågor i livet är det fortfarande mamma jag ringer, även med sådant jag inte kan prata med någon annan om.

F: Hur ser ert hem ut? Mycket ikea eller loppisfynd? retro eller rosa?
S: slitet, loppis-IKEA ;-)

F: Är du alltid ärlig?
S: Ja men jag kan sociala koder för att fungera med andra människor så visst, ärlig är väl en sanning med modikikation. Om jag tycker att kompisenbs unge är ful så säger jag inte det och liknande. Vita lögner och så använder jag helt klart.

F: Om man undrar något, kan man maila dig då och förvänta sig ett svar?
S: Man kan maila och hoppas :-)

F: Berätta hur en vanlig dag kan se ut hemma hos er? (Mörka inte nu utan berätta hur det verkligen är och vad ni gör/inte gör).
S: Mathias går till jobbet 05:30, Alvin vaknar runt 7 och Victor också och med lite tur gör även jag det. Victor och Alvin äter frukost, jag ammar, efter Victor gått till skolan fixar jag i ordning Alvin för dagis, byter blöja på Elmer (oftast fortsätter han dock ha pyjamas) går och lämnar Alvin klockan 9. Sedan fyller jag dagen med en blandning av amning, datortid, städ, disk, mys med Elmer, underhåll av Elmer, blöjbyten osv. Han brukar få kläder när vi kommit hem från att ha lämnat Alvin på dagis och jag själv brukar få kaffe och ibland frukost.

Victor kommer hem runt 14-15-tiden och Alvin blir hämtad kl 15 på dagis. Efter han hämtats försöker jag umgås med honom OM det går. Ibland är han så sur och trött att han bara orkar sitta i fred i soffan. jag fixar middag någon gång mellan 16-17 och Mathias kommer hit typ 16:45. Vi äter framför TV:n för köksbordet får vi inte ens plats vid.

Någon gång mellan 19-20 duschar jag Alvin, ger honom välling, sen tandborstning, på med en blöja och pyjamas, sen tvättar jag av Elmer, byter blöja tar på pyjamas och så lägger jag mig i sängen med både Alvin och Elmer och tittar på TV. Gärna "Halv åtta hos mig" om jag hinner.

JA, Mathias fixar Alvin ibland också, så det är inte alltid jag. Men Elmer har jag hand om till 99%.

Efter de små barnen somnat är det dags för Vicgtor att lägga sig kl 20:00 (han hade 21 fram till nyligen men vi fick sänka pga vissa grejer). och 20-22 Tittar jag oftast på TV annars sitter jag vid datorn eller både och :-D

Mathias brukar somna typ 22 oftast och DÅ börjar bästa tiden på dagen ;-) alla utom jag sover och då sitter jag oftast vid datorn. Elmer vaknar och vill bli ammad vid midnatt ungefär och ibland lägger jag mig i samband med det, ibland sitter jag uppe lite till.

Jag brukar sova 5-7 timmar per natt oftast.

Det här var en helt vanlig vardag. Sen händer det ju att jag går iväg på dagarna eller att vi åker iväg på kvällen men om vi bara är hemma ser det nästan alltid ut så här.


Kommentarer
Postat av: carin

wow.. att du orkade svara på så många :)



jag tycker du e jätte duktig ;)

2009-11-26 @ 09:35:15
Postat av: thile

Hei vennen, hvilket pers <3!!! Jeg beundrer deg, hvilken jobb du har hatt med å svare!!!

Jeg forstår ikke, hvorfor tycker noen det er konstig ?!

2009-11-26 @ 09:42:22
Postat av: Anna

"nu för tiden är det svårt att hitta med burkchampinjoner och jag gillar inte färska."



Word! Jag blir alltid anklagad för att vara galen som tycker att burkchampinjoner är godare än färska - och särskilt på pizza, då måste det ju vara på burk!



Intressant att läsa dina svar för övrigt :-)

2009-11-26 @ 10:38:17
URL: http://annzah.blogg.se/
Postat av: Karin

Intressanta frågor och svar.

MEN MEN MEN!!! ADHD är defenitivt ingen personlighetsstörning!! Det är en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och i det fall det påverar livet negativt är det nyttigt att få en "diagnos" i övrigt inte. Det är inget som är skadat, stört eller sjukt utan hjärnan fungerar på ett annat sätt.



känsligt det där ;-)

2009-11-26 @ 12:36:38
Postat av: Kaiza

Hmm samma som ovan, borde ha lite koll på mina nick ;-)

2009-11-26 @ 12:37:27
Postat av: Marie

Tack för att du tog dig tid att svara så bra! När får man ställa följdfrågorn??? Hihihi...

2009-11-26 @ 16:07:26
Postat av: BeckaHBitcH.se

Ställ följdfrågor här om du vill :-) om jag hinner så svarar jag här :-)

2009-11-26 @ 16:16:35
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Veronica (Lupin84)

Oj, vad du lagt ner mycket tid på svaren - intressant läsning... du är så öppen och rak... sådana människor tycker jag om...=)

2009-11-26 @ 20:44:51
URL: http://virresblogg.blogspot.com/
Postat av: Marie

Oki; då kommer ytterligare lite frågor på svaren här ovan...

*Hamnar man verkligen på ungdomshem om man mår dåligt (det du skrev om självskadebeteende m.m) Trodde man bara hamnade där om man gjort något kriminellt. Hoppas ju att alla som mår dåligt hamnar i en kärleksfull foster/stödfamilj istället...

*Modigt att göra dina egna tatueringar... Den där lilla snoppen hade ju varit kul att se... Hihi! (Bildbevis eller?)

*Vänder du dig om idag om någon ropar "Camilla" efter dig? Rebeckah är jättefint och du passar till det namnet... (Och nu menar jag absolut inte vad det betyder...)

*Vad betyder agnostiker?

*Vad får dig att tro att du har ADHD? Har du aldrig funderat på att utreda om det är så?

*Du nämner något med sociala koder... Vad betyder det?

*På vilka grunder tror (eller vet du)anmälde personerna er till socialen? Det är ju ett stort steg att anmäla, man måste väl nästan ha "bevis?"

*Är du idag tacksam över att socialen fångade upp er trots dåliga familjehem...

*Hur bra är samarbetet mellan familjehem och socialen egentligen? Man hör alltför många dåliga familjer som blir godkända som familjehem och barnet blir utsatt för helt oaccepttabla saker. Man undrar ju hur det kan hända!!!

*Många frågor handlade om din barndom och det tyder på att vi ser fram emot den där boken om ditt liv! Önskar dig lycka till med livet, boken och att lyckan och glädjen kommer finnas med dig. Tack ännu en gång för dina ärliga åsiket och intressanta blogg samt att du tar dig tid och svara på en massa "knasiga" frågor.

2009-11-27 @ 23:01:07
Postat av: Elin (sjuksköterska)

JAg fattar inte riktigt det där med Mathias, ni är särbo men han sover och äter hos dig/er??

2009-11-28 @ 15:02:01
Postat av: Anonym

kul att ditt riktiga namn inte var Rebeckah för i början tyckte jag i att nä det stämmer liksom inte, hon är ingen Rebeckah ;) vad rätt man hade.

2009-11-28 @ 20:21:27
Postat av: Marie

Tror du att du hinner svara på mina följdfrågor??? Man blir ju ännu mer nyfiken på dig som person och JAG tycker du är en Rebeckah... Sov gott!

2009-11-29 @ 21:38:48
Postat av: Kristin

Hej hej!

Fantastiskt vad folk är påhittiga! Så många frågor (och svar!) Rolig grej alltså!!! Väntar oxå på svaren på frågorna som Marie skrev. "följdfrågorna" Lite av dem som jag oxå undrar över...

Passar även på att ställa min fråga då: Har du ammat Victor lika länge som alvin?

2009-12-01 @ 22:14:15
Postat av: Anonym

SVAAARA DÅ!!!! Vill vet amer om dig....

2009-12-03 @ 17:06:59


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback