Handavtryck som smycke!!!

GUUUD så sött!

Asså, ända sen Victor var bebis har jag varit sugen på att göra en sån där avgjutning från Lifestone men det blev aldrig av och inte med Alvin heller. Självklart har jag gjort egna tryck hemma i färg och lera och gips och sådär men det är ju inte samma sak om man säger så :-D jag har inga riktiga avgjutningar och det är något jag ångrar!

Nu kanske är sista chansen medan Elmer är bebis, han fyller ju 6 månader imorgon, så jag bestämde mig för att passa på :-)

Jag surfade in på LifeStone för att kolla om det gick att beställa på nätet och det gjorde det ju! Först beställer man en avtryckskasett som man gör själva trycket i och sedan använder man det till att beställa sina grejer.

Jag hade ju tänkt mig en glasavgjutning först för att de är så jäkla snygga men när jag kom in på sidan såg jag att de har utökat sitt utbud en aning sen jag var där sist! De gör nu även SMYCKEN med barnens avgjutningar i miniatyr! Jag blev störtförälskad. Sååå jäkla gulligt!


Snodd bild från lifeStone ;-)

Då fick jag en idé! de har speciella armband där man kan samla små hjärtan med sina barns avgjutningar och nu gjorde jag visserligen inga avgjutningar av Victor och Alvin MEN då har de tagit fram en annan modell! Nämligen en variant där man skickar in ett vanligt tryck! Alltså ett färgtryck! Så man kan beställa nu i efterhand även från de äldre barnen var bebisar!

Så detta kändes ju som ett självklart val! Jag kommer alltså först och främst beställa en avtryckskasett för att göra en avgjutning av Elmers hand eller fot (handen är ju gulligt men jag är lite sugen på foten istället eftersom han har så väldigt speciella fötter min lille sötis hihi, Mathias ville nog också hellre att jag skulle välja foten så vi får se).

Sen ska jag skicka in kasetten med en beställning på ett armbarnd och med Elmers avgjutning på ett litet hjärta med karbinhake som jag kan hänga i armbandet! Sen är det bara att samla de andra två barnens tryck på små hjärtan också men det får komma med tiden när jag får råd och så där.


Snodd bild från LifeStone

Blev dock så glad av att se att jag kan få alla tre barn fast jag aldrig gjorde de där avgjutningarna när de var små. Kanon! Kom att tänka på de med änglabarn också, de har ju ingen möjlighet att göra en riktig avgjutning men de flesta brukar ju ha ett hand eller fotavtryck från sin änglabebis och då kan man ju göra smycket i efterhand.

Fast det är klart att jag är sugen på ett stort glashjärta med Elmers avtryck också hehe men om jag ska välja så var smycket gulligast plus att jag kan lägga till de andra två också då så därför väljer jag smycket.


Har du varit bra på att göra gipsavtryck och färgavtryck och sådant på dina barns händer och fötter? Har du kanske beställt riktiga avgjutningar hos LifeStone till och med?

Kommentarer
Postat av: Elin med Olivia

Oj vilka söta smycken! Ja, jag har varit ganska bra på att bevara sådana minnen från min dotter. Dels så har jag gjort en del avtryck hemma men Olivia har också gjort några på dagis och ja, jag har faktiskt gjort en beställning hos LifeStone också när hon var bebis.



Jag valde att göra både hand och fot i gjutsten och den är så himla fin! Jag är jätteglad över att jag gjorde det avtrycket. Bebistiden kommer aldrig tillbaka.

2010-03-03 @ 18:04:41
Postat av: Anna

otroligt gulligt! Min bäbis är inte född ännu men när han eller hon kommer så ska jag absolut göra ett sånt smycket!

2010-03-03 @ 18:20:45
Postat av: Linda L2K

Åhhh va roligt! Måste genast surfa in och kika på dom där smyckena!!!



Jag va duktig och gjorde gipsavtryck på grabbarna, både hand och fot, men med Emilia har det tyvärr inte blivit av. Har en sats här hemma men tror hon är för stor för den... Får ta tag i det för det vore ju kul att ha av alla barnen...

2010-03-03 @ 19:08:34
URL: http://l2kw.blogspot.com/
Postat av: Marica ☆ Mizca ☆ Rödebäck

Det gjorde http://eeehlin.blogg.se/ ..

2010-03-03 @ 20:14:03
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Anna-I kampen mot min 6årings cancer

de är verkligen fina de där smyckena. :-)

2010-03-03 @ 20:41:47
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: malin i trelleborg

Jag har beställt hand- och fotavtryck i brons, från LifeStone, åt båda mina barn när de var små. Gjorde avtrycken när barnen var 2 veckor. De blev superbra och jag måste säga att LifeStone är oerhört service-minded!

2010-03-03 @ 20:59:08
Postat av: Sofia

Jag har glasavgjutningarna från Lifestone till alla mina tre barn och jag är sååå glad över dem! Har kollat deras smycken också, men tycker det är ganska dyrt - men de är superfina!

2010-03-03 @ 22:23:54
Postat av: Jessica

Men jisses! Nu måste jag rusa in dit o kolla!

2010-03-04 @ 07:04:55
URL: http://frujessicas.blogg.se/
Postat av: Veronica

Vi har en tavla från lifestone med hand och fot (i gjutsten) Super fin - är så nöjd med den! Theo 3 månader.

2010-03-04 @ 08:06:48
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com/
Postat av: Carolina

Vi har ett kristallhjärta på Isabellas hand och fotavtryck och en kristallbåge på Olivers - helt ljuvliga är dem, från Lifestone bägge 2!

2010-03-04 @ 08:31:48
URL: http://carolina1979.se
Postat av: anette

Guuuud vilka söta!

2010-03-04 @ 12:04:24
Postat av: Emelie

skickade du efter dessa smycken sen?

Jag är inne på deras sida på lifestone och är så sugen på att skicka

efter en avgjutning av kristallglas samt ett sådant där armband så

man alltid bär med sig sitt/sina barn..



Tacksam om du svarar till mig på min blogg om du rekommenderar denna sida å tycker man ska skicka efter.. :)



MVH Emelie

2011-08-28 @ 20:10:20
URL: http://tornrosaflickan.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback