Välj rubrikjävel själv...

Vilka värdelösa dagar jag har egentligen ...pluggar ...eh ...inget, får inget gjort hemma, gör typ ...ingenting. Det vettigaste jag gjorde på hela dagen igår var att gå hem till syrran och hjälpa henne skriva ett mail (viktigt mail som var tvunget att formuleras bra). Känner mig duktig och nöjd med mig själv ...inte.

Idag verkar det iallafall bli sommarväder här så vi får hålla tummarna. Ettåringen jag skrev om som skulle opereras igår ska få operationen genomförd idag istället så jag håller tummarna för att allt går bra  <3

Själv ska jag till skolan om det tag, behöver plugga lite engelska och uppenbarligen får jag inget pluggande gjort hemma.

KUL natt jag hade. Vaknade mitt i natten med sådana extrema magsmärtor jag hade för ett tag sen. Trodde jag skulle dö. Förlossningsvärkar x 3 typ. Men jag lät bli att göra om misstaget från förra gången och ringde inte 1177 den här gången och visst gick det över. Men hua, inte utan att man blir lite rädd. Proppade i mig en massa Alvedon (okej inte en MASSA - lagom) och ett par lugnande :-P det lättade det hela en smula.

Vilket kraschat liv jag har just nu, det är så mycket så mycket. Sjukdomar, rättegångar, ekonomiproblem, krångel med skattegrejs från förra året (en specialgrej som skattegubben inte ens fattade och fick ringa runt), problem att få ordning hemma, krångel med alla barn, massa jobbigheter för samtliga mina nära och kära. En släkting som är lite mer avlägsen än så har dessutom fått en hjärntumör (fått tillbaka rättare sagt) som de inte kan göra något åt, han väntar nu på döden och försöker få en bra sista tid med sin fru som är min släkting (relativt nära).

ALLT är bara SKIIIIT i mitt och alla näras liv med andra ord och jag kan inte ens skriva om en bråkdel av det. Men kan väl säga att det är omänskligt mycket just nu.

På det har jag inte ens lyxen att kunna lägga mig ner på botten av ett svart hål och bara blunda eftersom min medicin tvingar mig att hålla mig på normallinjen. Jag är fortfarande ovan vid att ligga här. För första gången någonsin - stabil och får handskas med alla dessa bekymmer som normala människor.

Medicinen ja ...hahaha hämtade igår ut Lamictal (Lamotrigin) för 28 dagar. Pris: 1224 kr. Jag betalade ...NOLL. Tack högkostnadsskyddet! Men men en investering för samhället så att jag kan jobba sen och betala skatt. Med mina sjukdomar hade jag kunna vara sjukskriven resten av livet om jag velat och det är det SISTA jag vill - helt tappa meningen med livet alltså.

Försöker behålla humor och den glädje jag kan finna. Har dock en <3 sol <3 i mitt liv som skänker mig glädje. Vet inte vad jag hade gjort annars. Någon som får mig LYCKLIG och varm. Tack underbara finaste <3 Sen har jag många vänner och en bästa vän som ALLTID finns där. Vilken jävla tur för mig! <3 <3 <3

Humor ja. Det HÄR är HUMOR:

A woman is having a glass of wine at home, with her husband.
She says: "I love you."
He asks: "Is that you or the wine talking?"
She replies: "It's me ...talking to the wine"

Garvade läppen av mig mouahahaha :-D


Kikade in i bloggen igår kväll och det här är också humor:







Ha en bra dag allesammans <3

Kommentarer
Postat av: Linda W -L2K-

Usch vad tungt du har det! Önskar jag kunde ha gjort nåt för att mildra det för dig!



Men du, man får må som du gör då och man behöver inte ha dåligt samvete för det... Hoppas du får en okej dag, eller ännu hellre en bra dag! ♥ ♥ ♥

2011-05-04 @ 09:52:19
URL: http://l2kw.blogspot.com/
Postat av: Sandra

Vad jobbigt att det händer en massa tråkiga saker i din omgivning. Hoppas att allt löser sej till det bästa.

Det är väl ändå skönt att du kan må någolunda bra, och tur är ju att du har dina fina barn och goa vänner.

Hoppas du får en bra dag!!!

Kram

2011-05-04 @ 10:16:59
Postat av: thile

Lille, gode vennen min, så mye tråkigheter det skjer i din nærhet. Ledsen for deg. Klemmer om deg <3<3<3

Jeg er så glad du har kidsen og dine venner.



Tenker på deg.



<3<3<3

2011-05-04 @ 10:41:43
Postat av: thile

Lille gode vennen min. Så tråkig det er så mye trist som skjer i din nærhet. Kramar om deg <3<3<3

Så bra du har dine barn omkring deg.

Tenker på deg.



<3<3<3

2011-05-04 @ 10:46:08
Postat av: Linda

lite värmande kramar till dig



<3<3<3

2011-05-04 @ 13:10:32
URL: http://www.lindisen81.blogspot.com
Postat av: m i osd :)

Ja fy fan för när livet bara är i en uppförsbacke.. Fattar inte varför en del får kämpa så jävla mkt, medan andra liksom bara gliiiiider å har det så jävla äckligt bra! Själv är jag i den ständiga uppförsbacken..alltid.-.mer eller mindre... Men samtidigt, skulle jag slippa den där uppförsbacken, skulle jag väl bli helt schitzo.. Den är ju en sååå stor del av MIG- den jag ÄR, liksom... Kämpa på tjejen! Stooor kraaaaaaaaam :)

2011-05-04 @ 17:57:22
URL: http://minavalmittliv.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback