Hur var det med öronen nu då?

Jahopps det var väl ROLIGT då...

Det hela började med att dagis ringde och sa att Elmer varit helt utom sig och bara skrikit och gråtit hela förmiddagen. Vägrat äta, vägrat dricka och bara varit helt förstörd. Så jag fick gå och hämta honom och tog med mig Alvin också som då var pigg och kry och hade inte sagt något om ont i örat.

Kommer hem med världens piggaste, gladaste, spralligaste Elmer och han hade inte tillstymmelse till feber heller (37,4 grader). Alvin däremot var vanlig bara en stund (var ute och lekte lite) och sen tvärvände det! Han gick och la sig och somnade på högen med rentvätt kramandes en fotboll hahaha skitsött.

Jag hade redan fixat en tid på Vårdcentralen då eftersom jag ville ha bådas öron kollade. Så strax före 15 traskade vi iväg. Då var Alvin riktigt riktigt dålig. Hög feber och bara grät så han och Elmer fick trängas i vagnen. Väl där blev det en del väntan och Alvin låg och sov i vagnen medan Elmer RÖJDE och sprang hit och dit genom korridorerna.

In och träffa läkaren som kollade Elmers öron först. Hon kunde inte se se bra eftersom han har rör och så. Ena sidan såg kladdig ut och så var hon osäker på hur rören satt osv. Hon försökte få tag i Öronmottagningen här i Skene men inget svar. Det behöver kollas med mikroskop eftersom otoskop inte räcker.

Sen kollade hon Alvins öron och visst har han Öroninflammation (som jag redan sett själv med min öronlampa i morse så det var ingen överraskning).

Läkaren sa att vi skulle testa med alvedon och nässpray ett dygn men skrev ut ett recept så vi kan hämta ut penicillin till honom om vi vill om det behövs.

Vad gäller Elmer så ska jag ringa Öron i Borås imorgon och fråga om vi måste åka in eller om vi ska gå till öron i Skene. Någon behöver iallafall kolla ordentligt i öronen på pajken. Jag har ju hållt på med dropparna en vecka nu också så det borde vara bra fast det ser inte riktigt ut så (med otoskop iallafall).

JIPPIE GUUUUD VAD JAG ÄLSKAR NÄR BARNEN ÄR SJUKA, DET ÄR SÅ UNDERBART! EN REN NJUTNING! MEEER SÅNT! Tar inte alls någon tid i anspråk och det är väldigt gratis när man måste åka till Borås också och medicinerna är rena glädjen att kasta pengar på!!!

(tillägnat idioten som föreslog münchausen by proxy för ett tag sen)

Kommentarer
Postat av: hoppsansa!

Haha. Antar att det tog rätt hårt på dig att någon insätt sanningen om din riktiga sjukdom? :-) Om du inte tagit åt dig över huvudtaget hade du inte ens skrivit om det. Bara inse att du är en väldig sjuk människa Beckah och du kommer ta död på någon snart.

2011-03-15 @ 20:11:28
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Jaja det blir nog bra med det där lille vän :-) ta du och se till att sköta dig själv och ta dina mediciner i rätt tid så du slipper vara sådan som du är nu, för vem fan vill vara som du? :-) du är säkert både fet och grisful också och feg, utan vänner, hatad och inte ens din familj vill veta av dig eftersom du dels är anonym (fegröv) och dessutom har något udda behov av att sitta och läsa bloggar du stör dig på och dessutom får ut något av att skriva av dig sån där skit.



Du är en misslyckad abort, inget annat. Trist! :-) men även mosade kackerlackor har väl något slags värde antar jag? så det är väl på gränsen till att du också har det med andra ord.



PS; hade jag tagit åt mig, hade det varit sant hade jag väl knappast godkänt den kommentaren och jag hade definitivt inte tagit upp ämnet igen nu på egen hand, din begåvningshandikappade nolla.



Trevlig kväll!

2011-03-15 @ 20:21:58
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: thile

Hvilken dag på deg vennen! Du ER en GOD mamma, hører du?



Energi og klemmer fra meg♥

2011-03-15 @ 20:51:59
Postat av: Anonym

Varför kasta pengar på ngt när du kan få ut det på barnförsäkringen? Liksom lite smartare väl?

2011-03-15 @ 22:33:36
Postat av: Coquina

Vad jobbigt, hoppas de kryar på sig! Lite roligare är att du kan tävla om prylar från Bambino på min matblogg så kika gärna in där =)

2011-03-15 @ 22:41:54
URL: http://coquina.blogg.se/
Postat av: Martina

Men hur kan man påstå att det är "..by Proxy" inblandad?!

Läkarna hittar ju inget fel på barnen i de fallen, alternativt är barnen förgiftade av olika preparat osv....det får man knappast öroninflammation av eller..?!?!



En och annan kanske skulle läsa på lite om det medicinska alternativt sluta läsa Beckahs blogg om de stör sig så fruktansvärt...

2011-03-16 @ 07:19:18
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Exakt Martina. Så dumt som det bara kan bli. Skriver dessutom att JAG ska läsa på om sjukdomen fast personen i fråga uppenarligen har noll kunskap själv om vad sjukdomen innebär. Det allra största felet är ju detta att sjukdomen innebär att man SKAPAR symptom, inte uppmärksammar de symptom som FINNS.



Jag är faktiskt redan väldigt kunnit på sjukdomen eftersom jag läst böcker och sett filmer där detta förekommit och intresserat mig tillräckligt för att läsa på om den.

2011-03-16 @ 08:36:45
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Kaiza

Okej att nån kan ha fattat fel och gör sina egna tolkningar om saker och ting det händer ju. Riktigt elaka saker kan de ju skriva också, men de vet ju inte bättre eller hur? Står du inte över sånt Beckah? Du som är så intelligent och tuff. Misslyckad abort? du är säkert fet? Där kom din människosyn fram riktigt tydligt.

I mina ögon är det precis lika lågt som kommentarer av personer som hopsansa. Man kan tänka vidriga saker om människor som upprör en, men inte skriva såna saker! Skämmigt Beckah!

2011-03-16 @ 08:43:41
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Om du hade fått sådana kommentarer hela tiden (99% av dem godkänner jag inte ens) skulle du också tröttna och få spel och tillfällig akut Tourettes ibland Kaiza. Jag har lixom en hel hög diagnoser som gör det extremt svårt för mig att hålla käft när det kommer sådant.



Det är frivilligt att besöka min blogg. Både för dem som stör sig på mig och de som stör sig på mina svar på kommentarer.

2011-03-16 @ 08:46:31
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Kaiza

Ja... det är klart att man vill försvara sig när det kommer såna påhopp, jag reagerade väldigt på din ordformulering. Du är säkert tjock osv. Då såg jag rött, så vi tjockisar är mindre värd än dig, något att skratta åt? Det är ju bra, då vet jag. Då kom även din viktnedgång i en helt annan dager så att säga.



Jag köper inte diagnossnacket eftersom du faktiskt hinner tänka efter innan du skriver..det går lite tid emellan så att säga.



Jag reagerar eftersom jag diggar stilen du har, även om du är mer hårdsnackad än mig. Jag beundrar dig och är imponerad över din styrka- bottnad i något svårt. Därför blev jag kanske lite besviken när du skrev som du gjorde.

2011-03-16 @ 10:14:43
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Kaiza; tror du missförstod vad jag hade för mening bakom det där med tjock. Jag försökte räkna upp saker som hen förmodligen mår dåligt över, som gör hen till en bitter människa som behöver få utlopp genom att anonym sitta och spy galla över någon på nätet <3



Men ser nu hur det kunde uppfattats, det var dumt formulerat.



Jag menade inte alls att tjock = ful. Absolut inte.

2011-03-16 @ 10:23:08
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Kaiza

Ja, det är lätt att missuppfatta sånt som är skrivet. Jag tänkte nog mer att du drog till med det elakaste man kan säga och då var det bland annat tjock= dum i huvudet, mindre värd som jag uppfattade.



Du har ju ett ansvar att formulera dig med försiktighet nu när du är så poppis fattaruväl ;-)

2011-03-16 @ 10:48:42


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback