HAHAHA det HÄR är en Nalle Puh-hjärna!!!

HAHAHAHAHA LOVELY! Naturligtvis dök det genast upp en Nalle Puh-hjärna som skulle kommentera :-D underbart klockrent och roligt. EXAKT vad jag menar när jag skriver Nalle Puh-hjärnor! Då menar jag personer som är så här intelligenta som den sorgliga varelsen som skrev den här kommentaren:

"Klippkort på psyk istället för våran vanliga vårdcentral?!?!
Snälla gör oss äran att sluta skriva all skit!"

Ungefär lika intelligent som en person som tycker om H&Ms kläder men ändå envisas med att varje dag gå in i Polarn o Pyrets butik, se sig omkring och spy i tanken över de fula kläderna. Gå fram till kassan och säga:

"Usch! Sicka kläder! Sluta tillverka dem - för allas skull!" Svaret skulle antagligen bli "Eh ...ja, alltså om du ser dig omkring så finns det väldigt många andra här som tycker om dessa kläder".

Nästa dag är den intelligenta personen ute på jakt efter kläder igen. Går hon till H&M som hon gillar? Hahaha näää hon evisas återigen med att gå in hos Polarn o Pyret och förfasas över deras vidriga kläder. Sen går hon vidare till Lindex, KappAhl och en hel rad andra butiker och gör samma sak - spyr ur sig hur mycket hon INTE gillar deras kläder.

För SÅ funkar den här typen av intelligenta människor! De är så patetiska att det faktiskt på allvar ger dem något att springa runt och klaga på allt de INTE gillar istället för att hålla sig till det de gillar och låta bli att besöka Polarn o Pyret och låta dem som GILLAR Polarn o pyret få vara ifred där inne och sluta trakassera den stackars människan i kassan.

Älskade lilla Nalle Puh; krysset uppe i högra hörnet på skärmen: klicka på det nästa gång du råkar hamna i min blogg ;-)

P.S. upplysningsvis är det samma "klippkort" på Vårdcentralen och psyket ;-)

Kommentarer
Postat av: Fia

srattar ihjäl mig Du skriver så jävla kul! Nu kommer jag sova gott =)

2011-04-01 @ 00:09:19
Postat av: malin

=)))

2011-04-01 @ 08:25:27
Postat av: Martina

Du kan verkligen ge någon en känga i baken på det mest underhållande sätt!!Det måste ju vara någon form av självbestraffning att ständigt gå in på en blogg man inte tycker om eller hur? SÅ jag undrar vem som borde skaffa sig en psyk-kontakt... Du eller "Nalle Puh" :-)

2011-04-01 @ 10:45:43
URL: http://ytterligare.blogspot.com


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback