FY FAN vilken start på morgonen :-(

Vaknar av att jag har så ont att jag inte kan röra mig. Alvin är vaken men Elmer sover. Själv ligger jag på högersidan i typ fosterställning och hela högersidan av magen är ett enda stort ont. Knivskarpt ont. Vad i helv***?! Försökte röra mig men hahaha nej, inte en millimeter, gjorde för ont. Kunde inte vrida mig åt varken höger eller vänster heller. Bara ligga där som ett fån och så vaknade Elmer också. Jippi.

Alvin fick hämta min mobiltelefon och så ringde jag den syster som bor nära och kanske kunde vara hemma. Inget svar. Det gjorde ont hela tiden men sen kom det attacker med ÄNNU ondare, som värkar fast skarp smärta istället för mer molande-aktigt som värkar.

Insåg att jag ju måste ringa 1177 och gjorde så. Sköterskan frågade lite standardfrågor och jag meddelade på egen hand att jag inte har feber osv även om jag blev orolig både för blindtarmsinflammation och inklämt bråck. Vågade knappt nämna det här med det eventuella bråcket för då visste jag ju vad svaret skulle bli. Men fick ju såklart göra det iallafall och då var det som väntat: Du måste åka till akutmottagningen! Har du någon som kör? frågade hon och jag sa att det ordnar sig säkert. Sen kom en ny smärtattack och antagligen hördes det ganska tydligt :-P för hon ba: Men har du SÅ ont??! Då måste du ringa ambulans - 112" *mmm* svarade jag och låtsades som om jag faktiskt tänkt göra det.

Fuck no! Min kropp har lurat mig så förbannat många gånger och jag tänker inte bli lurad en gång till. Min kropp har lekt "Peter och vargen" tillräckligt och nu köper jag det inte längre. Så vi la på och så bara låg jag där. Tänkte "ambulans? haha troligt att jag tänker låta någon komma in i mitt stök och absolut inte när jag ligger i sängen i bara trosor". Sen fick jag en ny smärtattack och tankarna byttes till "GE MIG EN AMBULANS ELLER SKJUT MIG".

Ringde M och lipade lite, hans bil är trasig så han kunde inte komma. Men min hjälte Victor fick hjälpa mig. Ville ha mina kläder och en väska packad. Viktig sak nummer 1 ner i väskan: min lilla laptop :-D SÅKLART och sen lite annat krafs.

Kollade klockan, barnen MÅSTE till dagis - Victor klädde på och jag kämpade mig till sittande och då blev det en aning mer uthärdligt så jag kunde krypa ur sängen ner på golvet. Sen dess känns det mycket mycket bättre. Nu har jag bara ont men fungerar iallafall! Så jag tänker inte åka till akuten och anledningen är naturligtvis att jag ändå har en tid på vårdcentralen om ett par timmar och håller det sig som nu är det helt lugnt känner jag.

Victor lämnade sina bröder på dagis (ja ni ser ju vilken hjälte jag har här hemma som räddade mig totalt).

Nu är han i skolan och här sitter jag och väntar på min tid på Vårdcentralen. Måste ju fått någon sträckning eller något? Men kommer det i smärtattacker? Kan ju inte vara något akut eller farligt iallafall eftersom det nästan gått över. SKITKONSTIGT är det iallafall.

Ja ...GODMORGON eller något ;-)

Kommentarer
Postat av: Kaiza

Ajdå, det lät inte alls bra! Har inga amatörgissningar på vad det kan vara.



Vad gulligt av Victor att hjälpa till! Stora killen :-)



Lycka till idag nurå.

2011-03-25 @ 08:57:59
Postat av: Andrea

Jag fick sådär superont mitt i natten en gång. ringde akuten och de sa att jag skulle avvakta lite grann till och blev det inte bättre skulle jag komma in. Men sakta blev det lite bättre. Så jag åkte aldrig in. Pratade med en kompis som är läkare och hon trodde det var en cysta som spruckit och att det blött ut i buken. Vilket tydligen inte är farligt men gör superont. Kanske något sånt?

2011-03-25 @ 09:05:39
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Ja, kanske :-) som sagt så tror jag också på något ofarligt (som inte har att göra med det eventuella bråcket att göra heller). Hoppas läkaren jag träffar idag kan ha någon idé för det hade ju varit trevligt att veta vad det var.

2011-03-25 @ 09:07:29
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Sophie

Kan inte vara gallan? Gallsten? Eller njursten? Kan komma

sådär i intervaller nästan och gör tydligen riktigt ont. Kram

2011-03-25 @ 09:11:24
URL: http://flerbarnsmamma.se
Postat av: Jema

Hoppas att det går över! Jag hade gallstensanfall en gång och det gjorde galet ont, fast å andra sidan kunde jag inte ens ligga still....

Kram!

2011-03-25 @ 09:18:49
URL: http://jemamedlivet.blogg.se/
Postat av: MalinI

Aj... Vad skönt det är med äldre syskon ibland. Mina stora hjältar lämnade sina syskon när jag låg med migrän och inte tog mig ur sängen. Dom är 7 och 8 år. Men bli så stolt över sina barn.



Hoppas du får någon rätsida på vad problemet är.



Kram

2011-03-25 @ 09:20:21
URL: http://purpelangel.blogspot.com
Postat av: thile

Beretta for oss sen, vennen min.

Usch, ikke rolig.

Styrke og energier fra meg.

2011-03-25 @ 09:31:14
Postat av: Malim

det låter som när jag hade njurstensanfall..

2011-03-25 @ 10:49:16
Postat av: Sofie

Det är alltid superviktigt att ta sån magont på allvar, även om kroppen har spelat spratt förut!! En vänninan till min mamma gick bort för ett tag, det började med rejäl magont som hon inte kollade upp och dog ensam i sin lägenhet senare på kvällen.. så oerhört onödigt och hade inte behövt hända om hon inte dragit sig för att söka vård, som så många av oss gör för vi viftar bort det!



Hoppas det går bra idag!

2011-03-25 @ 13:12:53
Postat av: Åsa

Säger samma som de andra, cystor eller gallsten. Själv har jag haft äggstockscystor och de känns så som du beskriver.. Lillsyrran har haft gallsten och de känns oxå liknande fast mer mitt i magen.

Be dem kolla efter cystor eller känn själv, från höftbenen och in mot mitten, om du ligger ner och cystan är större än 2 cm så lär de kännas ganska tydligt.

Lycka till och hoppas du får veta vad det är.

2011-03-25 @ 13:52:35
URL: http://ladygasp.wordpress.com


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback