Om allt typ :-D haha

Godmorgon :-)

Wiiiie! Tänk, det blev lite sommar iallafall! Flera dagar nu och idag ska tydligen bli den allra bästa! Nu pratar jag om här alltså, hur ni andra har det vet jag ju inte ;-)

Men inte bara roligheter den här veckan :-/ besiktade bilen i måndags och allt såg bra ut ...utom bromsrören som måste bytas inom en månad :-( bläääääää och stor suck! Det är ju så väldigt gratis också...

Men men inte mycket att göra, bara att byta skiten ...ja inte JAG alltså HAHAHA jag vet knappt var de sitter fast han visade mig :-P Jag vet typ var man fyller på olja, punkt! Jag känner flera som KAN fixa sånt här men det är ju skitsamma för själva bromsrören måste ju ändå införskaffas och de är inte heller gratis.

HUR som helst, sista kanonfina dagen idag alltså så jag passar på att ta småkillarna till havet :-) tar med mig syster S och en systerson med, roligare med sällskap. Vi ska till Åsa, jag tror inte jag varit där förut men syster S är "stamkund" ;-) så hon får köra :-P annars så har det lättat totalt med körandet för min del :-D det tog ju bara en evighet ;-) på söndag firar jag 3 år sen jag fick körkortet (syster A's födelsedag förövrigt) :-) men kört har jag ju bara gjort sen slutet av förra året. Bättre sent än aldrig eller nå't.

Imorgon blir det veckans sämsta dag. En tung dag med något stort och jobbigt som väntar men jag är bara delaktig i form av stöd, vilket är jobbigt nog. Jag kan inte ta upp vad eftersom det inte är min jobbighet men alla häromkring i min närhet vet ju vad det gäller och det finns säkert en hel hög andra som kan lista ut också.

Tiden går fort om en vecka fyller Alleballe 4 år! Var tog tiden vägen??? Det går sjukt fort och jag har ingen bebis kvar längre.

Belle blir ju 2 år om ett par månader. Många av er har följt bloggen sen graviditeten eller sen Elmer föddes. Kan ni fatta att han blir två?! Inte jag och vilka två år det varit sen! Alla sjukhusbesök, alla provtagningar, alla undersökningar och alla Elmerkonstigheter :-o Jisses. Nu har det ju tack och lov lugnat ner sig helt och hållet, iallafall för stunden.

I september bli nästa och sista 3-månaders-kontrollen för Belle och sen var det väl meningen att det skulle glesas ut till 6 månader men eftersom utglesningen från 1 månad till 3 månader blev förskjutet nästan ett år så han hunnit bli så gammal så vet jag inte om de glesar ut till 6 månader eller kör på 12 månader. Jag kan liksom det mesta som går att veta om LCH vid det här laget så det är ju inte så att jag skulle missa något och själv kunna höra av mig om det är något haha :-D jag kan inte grunderna, alltså att i botten vara barnläkare eller onkolog naturligtvis och det kommer de väldigt långt på, men allt utöver det, allt som har med själva sjukdomen att göra, symptom, hur behandlingsprotokollet ser ut, alla olika varianter av sjukdomen och ALLT utöver grunden kan jag minst lika bra som läkaren som följt Elmer (eftersom det är jag som berättat det mesta för henne om LCH, inte tvärt om. Absolut inte tvärt om) och kan sjukdomen betydligt mycket bättre än övriga läkare i Borås. Nej jag överdriver inte alls och tror inte för mycket på mina egna kunskaper. Det är sanningen.

Bla bla bla vilket babblande det blev här nu då :-)



Nu ställer vi in oss på lite havsbad :-)




Kommentarer
Postat av: Angelica

kramar i massor till dig!! Ja huja vad fort åren går, stora fina killar och bästaste mamman!! I Åsa är det super fint, en alldeles förträfflig människa bor där.. Harkel harkel... Jag!! ;-) hoppas dagen blir strålande och att morgondagen går väl <3 <3

2011-06-29 @ 12:36:59
URL: http://starkochtapper.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback