Uppdatering om Elmer

Elmer har varit väldigt lugn här på morgonen men inte gnällig eller missnöjd utan mer trött eller vad man ska säga. Första bajsblöjan bytte jag strax före 7 i morse och den var överfull med diarré. En till bajsblöja har han hunnit med och den såg likadan ut fast inte lika välfylld. Efter första blöjan fick han morgonvälling.

Victor lämnade Alvin på dagis och jag har hållt koll på Elmer. Han är inte riktigt sig själv. Jag ringde Barndagvården och pratade med en av Elmers sköterskor. Mest troligt jobbar Elmers läkare idag och då kommer hon ringa annars så ska sköterskan ringa upp mig igen.

Elmer la sig ner på golvet om och om igen så nu strax efter 8 så fick han lite mer välling i sängen och sen somnade han. Magen är svullen men inte så där spänd som igårkväll/natt. Han ligger lugnt och sover och har bara 37,4 i temp (37,9 vid första mätningen för en dryg timme sen). Det känns obehagligt på något sätt. Någon behöver ta en titt på Elmer idag känner jag. Jag vet att han var vaken inatt och kliver upp tidigt på morgonen så det är inte så konstigt att han är trött men min mammainstinkt säger att det är något fel på riktigt (jag har dock väldigt gärna fel). Hoppas hoppas hans läkare jobbar idag för jag litar inte på någon annan läkare där borta i Borås.

Håll tummarna nu att det här inte "är något" eller att det helt enkelt bara är magsjuka trots allt.


Kommentarer
Postat av: Johanna

ååh lilla Bellen :( hoppas han får bli bra snart! <3

2011-01-14 @ 08:40:11
URL: http://johannasalex.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

<3

2011-01-14 @ 08:40:55
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Soffan

ååh, stackars Elle-Bellen. Hoppas hoppas att det inte är något allvarligt och att han kryar på sig snart!

Hoppas ni får tag på hans läkare nu innan helgen så att ni kan få prata med någon som är lite insatt, med hans tidigare historia så måste det ju vara helt värdelöst att söka hjälp hos nån jourläkare som jobbar helg och inte vet vad LCH är och därför inte vill eller vågar behandla. Eller ännu värre, behandlar fel!!!

2011-01-14 @ 11:33:47
Postat av: Angela

Lita på dina mammainstinkter, de har oftast rätt. Så trist att det är nya saker gång på gång, hoppas att han blir "frisk" snart så att du kan få en andhämtningspaus.

2011-01-14 @ 11:56:53
Postat av: Lisa

Herregud!!! Dina barn kan också få magsjuka som alla våra andras barn kan. Så fort dina barn kräks då är det aldrig magsjuka... Jag förstår att du är orolig, men det bästa är att utgå från magsjuka för våra andras skull och inte skicka Alvin till dagis osv IFALL det är magsjuka!!!!!

2011-01-14 @ 15:33:05
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Ja, och alla röda prickar han hade i 4 månader i sträck skulle jag förstås utgå ifrån att det var Vattkoppor och hålla honom hemma också va? :-)

2011-01-14 @ 15:41:23
URL: http://beckahbitch.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback