Plugg, barn, viktnedgång

Var har jag tagit vägen? :-) Uppdateringarna lyser med sin frånvaro ;-) Jorå så att eh... nä men jag har bara haft fullt upp med att plugga och sånt och har tankarna på annat håll än bloggen. Händer inte så mycket spännande att blogga om heller för den delen.

Idag är det hemmaplugg. Har en del att göra i Engelska C, Litterär Gestaltning och Biologi B.

Barnen då? Ja Elmer är som han alltid är... lite lös i magen, lite gnällig, lite konstig i huden och så där... Alvin är en riktig surpuppa, han får för lite sömn, får fundera på någon lösning på problemet. Victor... ja, där hade det funnits mycket att skriva om men nu har jag ju gjort valet att låta bli att skriva privata saker om honom pga hans ålder så det finns inget av det som jag kan skriva om av den anledningen.

Måste till apoteket och affären idag med. Fullt upp ;-) hahaha

Det går åt rätt håll med vikten! Har stått still på 58 sen jul men nu så händer det grejer igen tack och lov. 57,4 kg häromkvällen och 56,5 igårkväll. Börjar luta åt att jag ska satsa på 52 kg kanske, det känns lagom men det kommer ju ta ett bra tag eftersom jag inte jobbar aktivt på att gå ner. Jag äter när jag är sugen och äter det jag vill. De senaste dagarna har jag varken varit sugen eller hungrig så det har varit toppen.

Jag är 167 cm lång för den som undrar.

Nej nu blir det några koppar kaffe så jag vaknar ;-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Om du går ner i vikt utan att anstränga dig, hur ska du då lyckas stanna på 52 kg utan att gå ner ännu mer? Börja äta normalt eller?

2011-01-25 @ 09:18:48
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Japp, precis :-) då får jag börja tänka på vad jag äter och stoppa i mig lite mer helt enkelt :-) Annars är det ingen större fara att gå ner lite till. Jag var lika lång som nu men vägde 48 kilo innan jag väntade Victor. Men ja så sakta som jag går ner så är det luuugnt :-)

2011-01-25 @ 09:20:46
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Anonym

Att väga 52 med din längd skulle få dig att klassas som underviktig... Tänk på det

2011-01-25 @ 09:30:35
Postat av: Anonym

Innan du väntade Victor var du lika lång som nu men vägde 48 kg.

Men då var du tonårsflicka - nu är du vuxen. Redan 52 kg verkar lite litet.

Din nuvarande vikt är väl perfekt!

2011-01-25 @ 13:36:09
Postat av: Linda W

är ju bara att äta lite extra en dag så går man upp ett kilo ;) mindre än 52 bör du ju inte väga iaf. jag är 164 och 50 kg är lite på mig, det är snyggare om man har lite mer än skinn på revbenen ;) Det hade varit nice och väga 53 kg (som är min "normalvikt" sen högstadiet) fast att de där tre kilona var muskler istället för fett (som det blir om jag går upp igen vilket jag bör göra). och jag antar att du är lite som mig, äter dåligt i perioder och går ner lite i vikt, men så kickar kroppen igång och så äter man lite mer nån dag och går upp lite igen och på det sättet blir man inte anorektisk eller tjock. kroppen vill liksom hålla sig på en lagom vikt (men det är min teori ;-))

2011-01-25 @ 15:33:38
URL: http://blogg.volatile.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback