Slog till med en liten spruta också...

Hemma igen och Bellenbus är på dagis. Han var nybytt och insmord med Inotyol när vi kom till BVC så det syntes inte ordentligt men duktig som man är så hade jag ju bilder från i morse i mobilen :-) då blev reaktionen typ "Oj, ja det där ser ju inte så trevligt ut".

Hur som haver så ska jag prova med svampkräm i minst 14 dagar morgon och kväll och de (BVC-sköterskan och läkaren) tyckte att det föll sig ganska klockrent att han har en tid på Hudmottagningen i Borås den 14 februari så det blir uppföljning.

När vi ändå var där så sa jag till sköterskan att NU passar vi på! Elmer är för tillfället infektionsfri och huden är lugn (förrutom svamp + att han börjat få någon enstaka av de bekanta röda prickarna han hade hela hösten och han har sina knasområden som flammar upp lite som de vill men inget idag) och alla blodprover såg bra ut för två veckor sen! Passar alltså toppen att ge MPR-sprutan nu. Det tyckte sköterskan också så vi slog till och gjorde det.

Nu väntar en liten nervös tid här det närmsta då för att se vad detta kommer ställa till med. Förhoppningsvis ingenting men med hans Mastceller och Langerhanska celler så kan ingen i hela världen säga att det inte kommer att trigga igång något. Det är ju ändå immunförsvaret som ska handskas med vaccinet och det är immunförsvaret som är knasigt på pojken.

Men eftersom jag fått klartecken från hans läkare och även från professor McClain i Texas så var det ju bara att köra. Håll tummarna nu!!!

Sen vidare till Apoteket efter BVC för att köpa svampkräm och hämta ut kortisonkräm (äntligen!). Fasen vad ungarna varit dyra med Apoteksprylar nu sista tiden :-/ *gaaah*. Har inte alls råd egentligen men vad gör man?


Kommentarer
Postat av: Sofie

Nej, det är tråkigt när det blir en massa utgifter på medicin, till sig själv eller barnen! Roligare kan man ha. Men hoppas det blir bättre av det iaf.

Postat av: Elin

Tur det finns apotekskonto vid såna stunder då inköpen hopar sig. För mediciner måste de ju ha ibland.

Hoppas att det blir bättre mellan bena nu.

Hilma hade ju nåt sånt för ett tag sen och efter ihärdigt kletande med dactacort så blev det bra. Men det ser ju så otroligt jobbigt ont ut ju.

2011-02-01 @ 13:05:43
URL: http://paraflaxdrinken.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback