Om Elmer + uppdatering om Alvin.

Vilken tur att det finns DAGIS! Annars hade sådana som jag blivit tokiga i huvudet (mer än vanligt alltså). Nu är barnen lämnade och jag ska ägna mig åt pluggande och så...

Elmer vaknade inatt och var ledsen så han fick Alvedon och välling. Vet inte vilket av det som hjälpte men han somnade om lugnt iallafall. Gissningsvis var det Alvedonen och att han hade ont i låret. Vi tog alltså provet där på insidan av låret där han hade en rund fläck av prickar som envist suttit kvar under hela dessa nu 19 dagar. Utslaget över lag ser väldigt fint ut idag. Vi får se om det håller i sig eller blossar upp igen. Det har ju gjort så här ett par gånger förrut också så jag trott att det skulle försvinna.

Alvin då... måste ju ge en uppdatering. Det här är ju så märkligt att det inte är sant. Igår när han kom hem på morgonen var han helt annorlunda. Full av enegri jämfört med hur han varit sista tiden. Glad, pratsam, klädde på sig ytterkläderna själv och skuttade till dagis. Han blev hämtad direkt av pappa efter dagis men idag när han kom hem var det samma sak, han verkar lixom lyckligare och har mer energi. Var tvungen att fråga när jag lämnade på dagis "var Alvin pigg igår?" Ja faktiskt hade han varit det :-) så de hade märkt samma sak men kanske inte tänkt på det.

Vad har hänt då? Ja ingenting ...UTOM att Alvin fått ny säng hemma hos pappa! Kan det vara så jävla löjligt enkelt??! :-o Ja, det återstår ju att se om det håller i sig. Det vore ju fantastiskt.

Kommentarer
Postat av: LindaL

Härligt när barnen är sig själva!! Vet hur det gnager i mammahjärtat när man ser att det är något men man kan inte sätta fingret på vad det är..

Håller tummarna för att det håller sig så! Kram

2011-02-15 @ 10:37:55
Postat av: Magda

Jag tänker att Alvin kanske är deprimerad? Det har ju hänt och händer en del i hans liv som kanske startat nåt sånt? Att ni flyttat isär är ju en stor prövning för så små barn (och stora barn givetvis), och Alvin har dessutom en lillebror som är sjuk.

En tanke.

2011-02-16 @ 07:22:44
Postat av: thile

Tenk om det var så 'enkelt' vennen! Hur som helst, jeg håper det holder i seg.



Klem

2011-02-16 @ 17:23:00


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback