Inte FÖR smal!

När allt annat i mitt liv går åt fel håll just nu så finns det ändå EN grej som går åt rätt håll och det är vikten, men för fan, fortsätt gärna skriva negativa kommentarer vettja! Varför låta mig få vara glad över det...? Era kommentarer är INTE godkända!

Jag är INTE för smal! Jisses! Jag är bara 167 cm lång och kan gå ner flera kilo till! Jag väger 54,5 inte 40 kg som vissa får det att låta som.

Tvärt om börjar det äntligen bli något vettigt av det hela. Smalare i ansiktet äntligen. Kul att gå runt med tjockt ansikte eller? Nej.



Ursäkta kassa mobilbilder.




Hur som helst! Nu går jag till syster :-)

Kommentarer
Postat av: MansonDust

Förstår dig! Grattis till viktminskningen, är gravid & avundsjuk. ;) Det är så skönt när man tappar så att det syns i ansiktet (på mig syns det dock redan vid 70 kg, är så hårt formad i ansiktet så vägde jag 55 så hade jag sett sjuk ut men du passar i det), så förstår att du trivs. :)

2011-02-11 @ 20:36:13
URL: http://mansondusts.blogg.se/
Postat av: Jema

Jag antar att min kommentar inte blir godkänd och du får tycka vad du vill om den men jag skriver ändå. Jag vet vad jag pratar om och jo, du är på gränsen till för smal och om du inte aktar dig så kan det sluta som det gjorde för mig och det önskar jag ingen!!!! Jag säger inte det här för att vara elak men det är ett helvete att ta sig ur och man orkar inte ens med sina barn i det läget och jag lovar dig att du inte vill hamna där.



Hoppas att du kan hitta nåt sätt att sluta gå ner i vikt och ändå trivas för då kommer det kännas ännu bättre, jag lovar.



Ha en trevlig kväll,



Kram!

2011-02-11 @ 21:06:07
URL: http://jemamedlivet.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Hoppas du inte tog illa upp för att jag frågade din längd och målvikt. Det var inte meningen i sånt fall. Jag frågade därför att jag är så trött på att människor tjatar om att jag är så smal när jag är helt normalviktig enligt alla mått. Tycker du är jätte fin och roligt du lyckats komma ner till en vikt som du trivs med. Skönt att se det här inlägget också, ja att det finns flera än jag som tycker att man inte är FÖR smal bara för att man är smal. Kram

2011-02-11 @ 21:10:57
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

De kommentarer som är godkända = jag har inte tagit illa upp .-) men jag fick några som jag inte godkände :-)

2011-02-11 @ 21:21:55
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: malin

Du är så fin!!! Får man fråga... Kommer ju ihåg din STORA mage :-) när Elmer låg i den, drar skinnet ihop sig också.. Svara bara om du vill!! Hoppas du får en trevlig kväll och att dina fina barn snart får må bra <3

2011-02-11 @ 21:34:26
Postat av: Martina

Var tvungen att gå tillbaka och se om min kommentar blev godkänd. Var rädd att jag trampat på dina små tår, skönt att du tog min kommentar som en omtanke :-)

Hoppas du har en någotsånär rolig kväll i alla fall och kanske kan förtränga lite bekymmer en aning.

Kram

2011-02-11 @ 21:38:06
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: maria

beckah du är fin som du är nu =) du behöver inte gå ned mer för vi vill att du som är så underbar ska fortsätta orka med livet <3

men för smal är du inte än, bara om du fortsätter, sjukt duktigt iaf att gått ned så pass mycket! om jag ger dig några kg går du ned dom åt mig då ? ;)

2011-02-11 @ 21:48:08
URL: http://crazyminds.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag förstår hur du känner angående folks kommentarer. Jag upplevde samma som dig! Jag har gått ner 15 kg på ett år, dvs lite mer än ett kilo i månaden. Med andra ord i långsam takt, utan att svälta mig och genom att motionera mer. Ändå får jag då och då höra kommentarer som "äter du över huvud taget?" "oj, har du tappat ännu mer?"



Jag väger 2 kg mer än dig och är 2 cm kortare. Jag skulle kunna gå ner flera kilon till utan att hamna på undervikt (enl. BMI). Fast just BMI stirrar jag mig inte blind på, eftersom det är så individuellt.



Det viktiga är att man trivs med sin kropp och många elaka kommentarer handlar om att folk i själva verket är avundsjuka. Det vet vi ju redan; folk mår bättre av att klanka ner på andra...tyvärr.



Jag tycker att du ser frisk och hälsosam ut och det är ju huvudsaken!



Grattis till viktnedgången :-)

2011-02-11 @ 21:50:47
URL: http://jennyfunderar.blogg.se/
Postat av: Peka

Jag tycker inte det är fel att du vill gå ner i vikt. Du får ju liksom bestämma själv ;)

Men det som många kanske tänker på (jag med) är att du inte äter och att det är därför du går ner i vikt.

DET tycker jag känns mer oroande (att du knappt äter ibland alltså) än att du faktikst går ner i vikt.

Jag har också varit sån som "slutade" äta när jag mådde dåligt..

Nu är det tvärtom :/

Tror det blev så eftersom sist jag mådde dåligt så ammade jag, och då KUNDE jag ju inte sluta äta, även om jag verkligen inte ville.

Hoppas allt går bra med stackars Elmer och att det bara är nåt ofarligt, och inte är LCH:n som spökar.

Massa kramar till er

2011-02-11 @ 23:13:37
URL: http://pekasrosa.blogg.se/
Postat av: eedaaa

"Kul att gå runt med tjockt ansikte eller? Nej."

jag har tjockt ansikte. Men jag störs inte av det :) får veta att jag är fin som stor. Många som säger det till mig :)

Man behöver inte vara smal för att vara något fint :)

Och som dom andra säger så borde du nog gå ner "normalt" och inte svälta dig tyvärr..

menar bara väl! :)

2011-02-11 @ 23:15:23
URL: http://eedaaa.blogg.se/
Postat av: Elin i Malmö

Du är kanske inte FÖR smal, men jag blir lite orolig över att du inte äter... Då kommer du kanske att bli FÖR smal. Var rädd om dig!

Kram

2011-02-11 @ 23:38:38
Postat av: Annette

Alltså, jag förstår att du är glad att du går ner i vikt, och jodå, visst är jag avis, MEN du är FÖR smal nu, du ser mager och tärd ut, särskilt på de här korten.



Tänk på att det är vanligt att man inte riktigt ser själv... Du bör inte gå ner mer enl mig.



F.ö är 54,5 lite till 167



Det här skriver jag inte för att klanka ner utan för att jag blir orolig, och du verkar inte förstå att det börjar gå för långt

2011-02-12 @ 00:19:17
Postat av: Nina

Du är fin Beckah och bry dig inte om vad avundsjuka, bittra människor säger.

2011-02-12 @ 07:58:24
Postat av: klara

säger som jag brukar: vilken jävla milf du är! =)

2011-02-12 @ 08:29:10
Postat av: Sophie

Folk är aldrig nöjda, alltid är det nån som ska klaga på nåt. Jag är 162, väger ca 45 då jag inte är gravid och får ofta kommentarer då att jag är för smal. Men jag är bygd så, är tunn i kroppen liksom, och trivs så! Jag tycker du är jättefin och din kropp ser jättefin ut.

2011-02-12 @ 08:54:28
URL: http://flerbarnsmamma.se
Postat av: Linda

Äh, folk är bara avundsjuka! Du är jättefin, även om jag tycker att 52-53 är en undre gräns. Kram på dig!

2011-02-12 @ 09:23:02
Postat av: Gelica

jag tycker du är jättefin.

Ända negativa ang din vikt är att jag tycker att du äter för lite men det är ju vad jag tycker.

Jag skulle aldrig palla plugga, ta hand om barn med den lilla kosten som du får i dig varje dag. Men deg äg ju jag det.



Jag ökar i vikt på vågen men minskar i mått. Så nj har jag börjat strunta i vågen och satt mått mål istället :)

2011-02-12 @ 09:54:28
Postat av: Emma

Sen är det olika i hur alla passar i olika vikter, endel ska väga några kilo för mkt för att se hälsosamma ut och en del har en smalare byggnad och dem ska ju vara smalare....tillslut ser man själv inte hur smal man har blivit för det blir bara en kamp att bli smalare och smalare, det är det enda som betyder något man glömmer bort allt annat. Även om man är normalt smal så kanske man inte ser hälsosam ut utan för smal för att det ska passa ens kroppsbyggnad, men du måste ju ligga på gränsen på underviktig, det syns. Jag är 1,65 och ligger jag under 52 kg så räknas det som undervikt och är du 1,67 så måste du var precis på gränsen! Är man på gränsen vilket jag har varit många ggr så ser man inte så frisk ut, så tyckte jag inte då men nu gör jag det på efterhand, det är inte sunt att väga för mkt heller, lagom är bäst!! :)) Men trivs du så har det så. Kram

2011-02-12 @ 10:50:09
Postat av: Maria

Helt ärligt så är det rätt överskattat att vara tjock. Självklart ska man inte vara för mager och man ska trivas med sig själv och BLABLABLApolitisktkorrektblaj men det är fortfarande överskattat att vara tjock. Var stolt över dig själv!

Postat av: Åsa

Grattis till viktnedgången. :) Men nu är det dax att kolla lite på kosten och ta det lugnt, börja äta lite mer så kommer du stanna på målvikten. Ett bra tips är whey-80 proteinpulver, funkar både som frukost och mellanmål och då behöver du ju bara fixa en bra lunch och middag så blir det lite mindre att fokusera på. :) Enkelt ska det vara. Lycka till nu.

2011-02-12 @ 12:13:17
URL: http://ladygasp.wordpress.com
Postat av: thile

Vakre, fine Beckah. Du er vakker og smal og ursnygg i kroppen! Go for it girl :) Ikke bry deg om de som er misunnelig på deg.

Kløem fra meg, din venn

2011-02-12 @ 12:50:16
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Glömde svara Malin:



Nej, när man får så extremt stor och utåtputande gravidmage som jag hade så drar skinnet inte ihop sig :-) jag har en tom påse på magen. Typ som de som varit gravt överviktiga och gjort en operation och tappat kilon men har en massa extra hud över. Jag har en sån påse på magen. Inget jag bryr mig speciellt mycket om dock :-)

2011-02-13 @ 06:21:43
URL: http://beckahbitch.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback