Elmer då?

Ja elmer lilla hudbesvär i blöjområdet har betett sig aningens märkligt... Jag var ju och tittade när han var hemma hos M i lördags och då var det rött + fnasigt vitt. Sen blev det bättre (försvann inte) och det röda var snarare ljusbrunt och blev prickigt (såg ut som det han hade på magen vid något tillfälle) igår var det lite lite rödare igen och mer prickigt. Idag är det väldigt rött och prickarna har spridit sig upp mot magen + ner mot rumpan + att det vita torra fnasiga kommit tillbaka.

Ringde 1177 och frågade om jag skulle testa med svampmedel. Hon tyckte det lät som att han har svamp men även något annat och rådde mig att gå och visa upp det någonstans så jag ringde BVC. Hon sa att det är lugnt att testa svampkräm på egen hand men beskrivningen gjorde att hon frågade om jag ville att en läkare skulle titta. Jag tycker det är bäst så jag tackade ja till en tid 10:15 nu här snart med andra ord.

Anledningen är ju att jag vill veta om jag behöver vända mig till Borås eller om det är något sånt där som normala ungar har. Nu vet jag inte vilken nytta det skulle göra att höra av sig till Borås heller för Elmers läkare lär inte säga mycket annat än hon brukar om Elmers hud; ja, den är konstig, vet inte varför ;-)

Hon har förövrigt skickat remiss till Hudmottagningen så Elmer har en tid där den 14 februari men tills dess kan jag ju inte vänta med de här snoppbesvären förstås.

Nepp nu är det dags att hämta gossen på dagis snart och köra till BVC. Sen lämna tillbaka och hämta nästa unge typ ;-) ska låna Alvin också lite senare för han ska till tandläkaren. Hoppas verkligen jag hinner PLUGGA också lite idag!

Fullt upp...

Kommentarer
Postat av: thile

Oh, hva mye på februar' første dag! Håper de kunne berolige deg litt på BVC:)

Lykke til med plugget. Håper du hinner!

Klem

2011-02-01 @ 10:15:00


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback