Nya tag idag då...

Hahaha typiskt. En stund efter att jag skickat MMS om den söta bebisen så förvandlades den till något som var mindre sött. En äckelmaskin. Först sprakade till och så hade vi en knökfull blöja gult bebisbajs som jag gick och bytte. Tillbaka till sängen och skedade i honom vatten. Hjälpte föga för sen spyr ungen - OCH bajsar. NAJS!

Skedade i honom vatten, höll koll, han var vaken och gnällig, törstig, ville bälja i sig men fick inte det. Vid 2-tiden gick han vätskeersättning istället och jag var sååå förbannat TRÖTT. När han bajsade där igen satte jag honom i badkaret med lite vatten så jag fick chansen att göra mig själv i ordning så tog jag med mig honom och la mig, släckte ner. Men jag kan inte somna sålänge han är vaken så jag fick ligga vaken och bara vänta. Han låg tyst och stilla. Inte ett ljud men så känner jag att det luktar (TUR för Elmer att vi samsover)! Nämen tack Elmer bajs igen. Tända lamporna igen, in på toa kvart över 3 och byta. Nu jävlar kör vi en Anna Wahlgren sa jag till Elmer och smetade rumpan full av salva om han skulle få för sig att bajsa i sömnen (ja, for real så ingår det i hennes kassa sova-hela-natten att smeta fullt med salva om det finns risk att barnet bajsar så man INTE ska ta upp och byta förrän det är morgon). Så gjorde jag iallafall och så testade vi att lägga oss igen och NU SÅ!

Vaknade vid HALV ÅTTA-TIDEN :-o då hade jag en Elmer sovande bredvid och en Alvin sovande vid mina fötter och bredvid Alleballe stod en hink. Okej han är också dålig så M hade dumpat honom på sängen i morse medan jag sov och ställt en hink där antar jag.

Alvin har inte spytt men är dååålig i magen. Båda har fått macka som de iallafall hittills fått behålla. Det är det första Elmer får i sig sen i tisdags kväll i såfall (om den stannar kvar).

Apropå lös mage. Stör mig på Imodiumreklamen. Typ "Ibland kan diarré komma olägligt" No shit! (haha ordvits) Näär i helvete kommer diarré lägligt?! "Nej men åh idag känner jag att det är läge för lite diarré faktiskt, älskling vill du också ha?"

TACK OCH LOV MÅR JAG SJÄLV BRA ÄNNU (eh ...fysiskt alltså). Annars hade det blivit äkta katastrof, jag blir SJUK när jag blir sjuk. Dock bestämde jag mig för 12 år sedan att jag ALDRIG mer ska få magsjuka. Det sitter FAKTISKT mycket i huvudet. Sitter man och känner efter och oroar sig så är risken större att åka dit. Vägrar man kan man klara sig. Jag har klarat mig. Haft matförgiftning några gånger men det är ju snabbt över men ingen magsjuka vad jag kan minnas (ska inte säga säkert). Jag sover ju ändå i samma säng som Elmer, torkar hans spyor och byter hans bajsblöjor så det vore ett litet vardagsmirakel om jag klarar mig den här gången.

Idag är det meningen att barnen ska till M och vara där i helgen. Hoppas det funkar för honom. Jag har lixom ANNAT för mig i helgen! Städa, plugga, tvätta, vara IFRED och sen på söndag har jag ett modelluppdrag :-D jepp, dags för plåtning igen. Jävligt coola bilder tillsammans med en tjejkompis så det ser jag fram emot så jag KAN inte få magsjuka helt enkelt :-)

Jahapp då var det tacosdagen då :-) hahaha inte här hemma, vi har aldrig tacosfredag men det kommer osa tacos bland statusuppdateringarna på Facebook framåt eftermiddagen/kvällen ;-)

TACK för underhållningen igår! hahahaha skramlade ihop en bit över 100 kommentarer till inläggen och JA det muntrade upp med alla idiotkommentarer, skrattade gott åt flera (det gjorde jag och mina vänner på Facebook också så ni vet hehe) och sen alla gulliga kommentarer - ni är underbara <3 <3 <3

KRAM på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Dina vänner på nätet..dina riktiga vänner dà? Du känns så ensam.

2011-04-08 @ 11:18:22
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Mina IRL-vänner har också Facebook.Skriver jag "vänner på Facebook" så betyder det ju inte per automatik att det är nätvänner som jag inte känner på riktigt. Faktum är att de flesta jag umgås med på nätet också är "riktiga" vänner. Jag är verkligen inte ensam :-)

2011-04-08 @ 11:24:30
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

"Sitter man och känner efter och oroar sig så är risken större att åka dit. Vägrar man kan man klara sig."

Hehe det där vet du att bara är önsketänkande hoppas jag. :p

2011-04-08 @ 12:00:30
URL: http://salkert.se
Postat av: MansonDust

Om det ändå vore så väl. Jag har också bestämt mig för att inte bli magsjuk, varje år. Ändå sitter jag där framför toan & spyr under ett dygn tills ögonen värker extremt av all kraft. Usch..

2011-04-08 @ 12:03:15
URL: http://mansondusts.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Tvrt om VET jag att mitt psyke och mina tankar absolut på riktigt påverkar mig fysiskt.



Det här är ju inget hemligt eller nytt att de två hänger ihop och att man kan påverkas fysiskt om man tror på det. Ta bara en sån sak som vissa tabletter eller alkohol. Om personen på allvar tror att den fått i sig det så kan hen bli fysiskt påverkad på riktigt.

2011-04-08 @ 12:41:19
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: LILITH - Sveriges mest menlösa blogg

Ifred måste vara världens vackraste ord. Jag vill också! Men snart så :)

2011-04-08 @ 13:19:00
URL: http://www.lilith.se
Postat av: Johanna

Det bästa vore ju då om den där metoden för att inte få magsjuka kanske skulle kunna fungera på ångest också. man bestämmer sig för att inte få det, och sedan vägrar man att kännna efter.

2011-04-08 @ 13:19:11
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Jag lyckats hålla borta panikångest i typ 8 år med tankekraft och andningsövningar. Nu har jag blivit så djupt djupt sårad och mosad att jag inte inte klarar av det. Mina andra psykiska besvär är för svåra för att tänka bort men absolut håller jag dem oftast lugnare med att vägra. I en depression klarar jag inte att vägra.

2011-04-08 @ 13:22:24
URL: http://beckahbitch.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback