Vad händer här?

Paus i TV4:s utfrågning av Alliansen :-)

Måste ju in och blogga lite eftersom det varit tyst hela dagen här.


Jag har fullt upp helt enkelt. Det är mycket skola nu och prov imorgon. idag hoppade jag på ytterligare en kurs också, en kvällskurs i Spanska. Jag har velat lära mig spanska huuur länge som helst och fick nu chansen genom att M tar småkillarna över natten på tisdagar så jag får kvällen fri. Kursen är mellan 18-20. Detta innebär förvisso att jag kommer få hem dem snortidigt på onsdagsmornarna men det är det värt :-) Victor började ju också i spanska nu när han började 7:an så jag tror vi båda har nytta av att läsa samtidigt :-)

Imorgon är det dags för prov igen, hua! Jag har inte pluggat än men ska försöka klämma in det efter utfrågningen men inte för länge eftersom småkillarna som sagt kommer hem typ klockan 5 imorgon bitti...

Imorgon får vi också tillbaka första provet vi gjorde. Är nästan lika nervös för det som inför att göra prov nr 2 haha.

Valet stjäl en massa tid nu faktiskt men jag tycker det är viktigt att lägga tid på och dessutom tycker jag det är både kul och intressant. Det har varit mycket aktivitet i skolan nu kring valet. Det är ju riktat till gymnasieeleverna men jag har passat på att se ett par debatter i aulan mellan partierna. Duktiga unga människor som förde partiernas talan. Vi hade en riktigt riktigt skarp kille från Folkpartiet och en till mycket duktig kille från Centern där idag så det var kul att titta på.

Nej nu ska jag skynda mig att ta en dusch innan Nyheterna är slut på 4:an.

Ha det gott <3

Kommentarer
Postat av: Melanie

Tycker det låter kul med spanska på kvällstid, men jag reagerade på att du skulle få hem barnen så himla tidigt på morgonen. Jag menar herregud, om du får hem dem kl. 5, när kliver de upp då??? Stackars barn! Är det verkligen värt det?

2010-09-14 @ 22:22:10
Postat av: Sofie

Självklart måste man prioritera att hänga med i val debbaten, där håller jag helt med dig.



Bilder från vårt bröllops i lördags, nu uppe i bloggen

2010-09-14 @ 22:27:24
URL: http://sofiesundqvist.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Hur menar du melanie?



Ska barnen inte kunna vara hos sin pappa då annat än på helgerna?



Vi som föräldrar är helt överens om att målet ska vara att vi har dem halva tiden var i framtiden och nu råkar deras pappa vara murare och jobbar i Göteborg och då ser tiderna ut så.



Var för sig är vi ensamstående och då är det inte så mycket att välja på.



Som det är nu får pojkarna iallafall komma hem till mig vid 5-tiden istället för att ordna barnomsorg från den tiden på morgonen.

2010-09-14 @ 22:54:57
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: NoScarlett

Oh fy fasen vilken provångest jag fick för din skull Haha Minns hur nervös man va!

2010-09-14 @ 23:42:08
URL: http://noscarlett.devote.se
Postat av: Marie

Jag tycker du är JÄTTE duktig som fixar och trixar, pluggar och sätter dig in i en massa intressanta saker. Åsså är du mamma oxå... Tror du kommer klara skolan galant med bra betyg. Du blir säkert barnläkare med specialkompetens på histiocytossjukdomar. Håller tummarna att allt går bra för dig (er!)Kram!

2010-09-14 @ 23:45:11
Postat av: Geshiia - Mamma till två pojkar

Kul att lära sig spanska, speciellt för Victor. :) Robin har med spanska skolan och tycker det är jätteroligt att få lära sig det, bra med så slipper de sen undra vad farmor/pappa m.fler säger när de pratar spanska hemma hos de. ;)

2010-09-15 @ 06:05:38
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: Anonym

Läser du på gymnasienivå? Du är 27 år? Du är antagligen inte den intelligenta kvinna som jag trodde.

Fem på morgonen? det är synd om barnen. Tål du att höra det?

Barn skall sättas i första hand inte föräldrarnas behov!

2010-09-15 @ 08:41:35
Postat av: Fia

Men jag tycker faktiskt du har det bra som är ledig VARJE helg, när är Mattias ledig? Jag menar han jobbar ju hela tiden, får han tid över att göra ngt själv? Är han ledig någon helg?

2010-09-15 @ 09:38:13
Postat av: Ariella

Hej!

Låter spännande att läsa spanska, funderar med på det men man ska ha användning för språket oxå å det har inte jag :(



Tycker det e bra om småkillarna får vara hos sin pappa, oavsett hur tidigt de kommer hem. De kan ju sova en stund på morgonen hemma hos dig eller nått. Tror nog ni löser det bäst själva :)



Kram

2010-09-15 @ 10:48:39
URL: http://busfamiljen.com/wp
Postat av: BeckaHBitcH.se

Marie: Tack :-)



Geshiia: ja precis, jag tror det känns bra för Victor just på grund av den biten.



Anonym: hahaha den första delen i din kommentar är så sällsynt festligt korkad att den inte ens behöver kommenteras. när det gäller barnen så är det i allra högsta grad barnen vi tänker på. Deras RÄTT till båda sina föräldrar.



Fia; va? sen när blev jag barnledig varje helg? jag har Victor så gott som varje helg om han inte är hos någon kompis eller så och sen har M småkillarna från fredag kväll till lördag morgon och sen får jag tillbaka dem, har dem hela lördagen till söndag morgon då M hämtar dem och har dem över dagen och så får jag tillbaka dem. Vi har dem lika mycket på helgerna och resten av veckan har jag dem förrutom tisdagar. OOO så ledig jag är och ooo så mycket bättre jag har det än honom va? :-)



Ariella; japp, Alvin somnade om när de kom i morse och sov till 07 och Elmer låg och vilade en stund tills det började ljusna :-)

2010-09-15 @ 14:15:20
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Anonym

Anonym: hahaha den första delen i din kommentar är så sällsynt festligt korkad att den inte ens behöver kommenteras. när det gäller barnen så är det i allra högsta grad barnen vi tänker på. Deras RÄTT till båda sina föräldrar.



Du har rätt, barnen har rätt till båda sina föräldrar. Men dina och barnens behov?

Barnen behöver väl god sömn likaväl du. Du behöver väl tid till att studera?

Har M mer värde än dig?



När jag först började läsa din blogg var du riktigt elak mot andra tjejer,kvinnor. Men nu verkar du har öppnat dig mer och verkar vara en "normal" och mänsklig människa.



Det måste vara jobbigt att ta hand om tre barn, studera och hantera allt det psykiska, när ditt/ert minsta barn är sjuk?



Hoppas att du har mer förståelse för dig själv nu, än vad du hade tidigare.



Jag upplevde dig som "arg", krav "människa" men du kanske har ändrat ditt beteende när du blev mamma på "nytt"?



2010-09-15 @ 14:39:38
Postat av: Anonym

Men lilla vän jag menar givetvis inte att du såg sleten och glåmig ut när du väntade Elmer och var ENORM.

Jag menar att du ser sådan ut för det mesta. Varje gång man ser dig så har du ditt tunna hår i hästsvans och ser urvattnad ut. Jag skriver det igen, du passar mycket bättre i kortare hår som ramar in ditt avlånga ansikte, gärna uppklippt så håret ser tjockare ut. Det kommer göra under för ditt utseende. Det ska vara så kort att du inte kan sätta upp bara för det är bekvämt.

Bilderna när elmer är på sjukhuset och där är fullt med folk i rummet är ett bra exempel på ditt utseende. Så ser du ut alltid. Ditt tunna stripiga hår i en hästsvans är ingen vacker syn.



Hej påre

Kramis

2010-09-15 @ 14:45:20
Postat av: Lotta

Anonym: Nu är det så att Beckah blir tvingad att bli vuxen, och har därför i panik börjat plugga för att kunna ta hand om sina avkommor. Varför deras pappor inte ställer upp mera vet jag inte beror väl på svåra kommunikationsproblem mellan berörda parter.

2010-09-15 @ 16:03:15
Postat av: Fia

Lotta vaddå ställer upp mer? ställer han inte upp tillräckligt? Wow! Barn behöver ha EN fast punkt i sitt liv inte hoppa runt för mkt, tror inte det är rätt, barnen har rätt till båda sina föräldrar visst är det så men ett barn mår inte bra av att ha det ostabilt runt sig för det är vad det blir av att inte ha ett fast hem nu för tiden handlar det bara om föräldrarnas rättigheter INTE om vad barnet mår bäst av eller deras skyldigheter hälften/hälften, jäkligt splittrat lever många barn. Barn i skolåldern kan handskas med det mycket bättre än ett mindre barn. Sen spelar det ingen roll om barnet bor hos mamman eller pappan, jag är emot veckovis boende för barn under 7årsåldern, tror inte att det är bra för dem eller tryggt! Sug på den ni :)))

2010-09-15 @ 22:24:31
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

familjerättens rekommendation är att man kan ha växelvist boende från 3 års ålder. Dock inte varannan vecka förrän vid 7 år eftersom de menar 1 natt i sträck per år barnet är gammalt. DVS ska man ha växelvist vid 3 års ålder ska man byta var tredje dag.



2010-09-16 @ 01:34:57
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Fia

Ok Beckah tack för svaret, det lät ju väldigt rimligt :)))

2010-09-16 @ 08:17:18


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback