Skänk pengar till Barncancerfonden genom att köpa en Willvin!

Willvin, som sedan länge är vänföretag till Barncancerfonden, har ett projekt där man låtit en massa föräldrar smycka ut en varsin skötväska för att sedan sälja väskorna på Tradera och ge hela summan till Barncancerfonden!

Jag är en av föräldrarna som smyckat en väska ;-) men det finns några riktigt riktigt snygga också! jag har själv budat på några kan jag säga :-)

Kan ju inte bli så mycket bättre! Man budar det man skulle kunna tänka sig att skänka till Barncancerfonden och sen får man en fin och bra skötväska! Jag tycker det är otroligt generöst av Willvin och ett himla bra projekt. Fler företag borde göra sånt här!

Kolla in på alla snygga upphottade väskor och lägg ett bud för just nu är de fruktansvärt billiga!!! Sen får man ju tänka på att det är en god gärning också när man budar ;-)

3 av 4 barn överlever cancer. Om vi alla hjälps åt att stödja forskningen kommer vi kunna rädda det fjärde barnet i framtiden <3

HÄR finner du alla auktioner! Gissa vilken som är min? ;-)



Det här är inga statister...
det är 4 föräldrar med barn som haft cancer. Tre av barnen sitter här idag, den fjärde stolen är tom. På den skulle Victor ha suttit. Den allra starkaste stjärnan Victor. Det är hans mamma Sofie som står där bakom den tomma stolen.

http://denstarkastestjarnan.blogg.se/


Imorgon den 4 september är det min Elmers födelsedag. Elmer fyller ett år. Imorgon är också Victors födelsedag. Victor skulle ha fyllt 3 år imorgon men istället får hans föräldrar och lillasyster besöka hans grav. Sänd en tanke till Victor och hans familj imorgon <3



Kommentarer
Postat av: qat

Lustigt att den första av väskorna jag klickade på var just din. ;)



Tyvärr budar jag inte utan skänker pengar ialla fall till Barncancerfonden. Behöver ju ingen skötväska (även om jag önskar att jag gjorde det).

2010-09-03 @ 14:43:41
URL: http://ienannandelavlivet.bloggplatsen.se
Postat av: Linda

Haha, kollade traderasidan, men tyckte bara det avr en väska som lockade mig till att kolla på större bild...gissa vems? haha, lite kul måste jag säga! Jättefin/cool! Bra gjort!

2010-09-03 @ 15:59:47


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback