Dum dummare

En aha-upplevelse.

Nu ska jag bjuda på mig själv och min dumhet lite grann tänkte jag. Det händer ju inte så ofta så håll till godo nu ;-) hahaha.

Jag fick mig nämligen en trevlig överraskning igår!

När jag började kolla upp det här med sjuksköterskeutbildning förra våren så var jag ju till studievägledaren på skolan. Jag hade hört något om att Sjuksköterskeprogrammet ska finnas i Borås men var väldigt osäker. Hon sa att nej det finns det absolut inte utan det var Göteborg som gällde eller möjligtvis Varberg då.

Så jag har ju lixom gått och tänkt att det är så och fått det bekräftat i samtal med andra hela tiden eftersom alla sagt att nää det finns inte i Borås.

Igår skulle jag kolla på nätet vad det var för antagningskrav på betyg och på högskoleprovet bla bla och upptäcker till min förvåning att Borås ju visst har Sjuksköterskeprogrammet ?! Eh...? Hur kan jag ha missat det under hela den här långa tiden?

Jaja det är ju såklart bara toppen och väldigt tacksamt och välkommet! Blir alltså Borås nästa höst! Inte Varberg som jag funderade på...

Kommentarer
Postat av: Angelica

...så kan det ju bli...;-) Hur har det gått med Elmers provsvar...??? har varit inne x antal gånger här idag. kram på er

2010-09-30 @ 13:02:05
Postat av: Angela

Jo, då ssk-utbildningen finna i Borås. Gick där själv när jag pluggade. Tycker att studievägledaren borde haft koll på detta. Bmsk-utbildningen finns också i Borås fast det vet du säkert redan. Lycka till med studierna!

2010-09-30 @ 14:02:20


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback