Fler förstår nu <3

Tack för alla snälla och gulliga kommentarer de senaste dagarna, det värmer och det betyder mycket för mig. Det var två kommentarer som betydde lite extra mycket. Jag hoppas verkligen att fler fått samma aha-upplevelse eller vad man ska kalla det. Det är precis det här jag försökt få fram hela tiden när jag visat Elmers utslag. jag har försökt förklara om och om igen att det inte är samma sak med Elmer som med andra barn och att det inte spelar någon roll om hans utslag i läsarnas ögon ser ut som allergi, värmeprickar eller "så har min dotter också, det är inget farligt" för Elmer föddes med LCH. LCH kan bete sig och se ut som precis vilket annat hudutslag som helst i princip. Till och med hans mastocytom på benet, som är ett KLOCKRENT mastocytom, var vi tvugna att kontrollera så det inte var LCH för till och med så kan LCH se ut.

Det är dessa två kommentarer jag menar:

1. "Alltså det här var ett inlägg som tog tag i mig verkligen. Jag tror att det är för att man förstår hur du har det, hur mycket huden kan skrämma och hur mycket tecken det finns att tolka i huden..."

Om inlägget "DÄRFÖR går det inte..." http://beckahbitch.blogg.se/2010/november/sa-att-alla-forstar.html


2. "Det är väldigt skrämmande att se, men nu förstår man samtidigt lite mer din rädsla, för varje gång något nytt dyker upp på Elmers kropp... För en annan ser det ut som vanliga 'utslag' barn kan få ibland, bli torra, eller allergiska reaktioner mot något osv, men ja så är ju inte fallet för barnen på bilderna"

Om inlägget "Så här ser det ut" http://beckahbitch.blogg.se/2010/november/sa-har-ser-det-u.html


Nu ska jag hämta prinsarna på dagis :-)


Kommentarer
Postat av: Jenny Borgström

<3

Jag känner igen och förstår precis vad du menar. Det är som när jag berättar att A är för tidigt född men innan jag hunnit berätta hur tidigt så har den andra mamman/pappan redan hunnit konstatera att det är ju deras barn med! Och när jag frågar hur mycket för tidigt så är deras barn fött i v 36..ja alltså ursäkta men det går inte att jämföra med att vara född i v 28+5..

2010-11-29 @ 16:31:56
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Precis Jenny <3

2010-11-29 @ 16:37:30
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Jelica

Det är så tråkigt när folk inte kan förstå att en sak som kan va farligt för mitt barn kanske är en piss i havet för ett annat barn.

2010-11-29 @ 17:43:30
URL: http://ietthusiskogen.blogg.se/
Postat av: Malin

Men bottnar inte det i föräldrars grundkänsla att ens barn är ens allt? Mina barn och andras ungar? Jag har inte satt mig in och läst något om sjukdommen. Därför kan jag inte utala mig något om hans prickar/utslag/ allt han råkar ut för :( Läser inte heller alla dina inlägg om det.Sjuka barn är så otroligt jobbigt. Du är den bästa mamman för ditt barn.

2010-11-30 @ 12:21:17
URL: http://purpelangel.blogspot.com
Postat av: sandra

Jag tror inte jag behövde läsa det inlägget för att förstå din sons sjukdom & din oro.

Har förstått vad sjukdomen innebär till viss del & förstår därför din oro,mer än väl...



Jag hade konstant oro i kroppen fram tills bara en tid sedan,eller jag ljuger,jag är fortsatt orolig för vår son...

Han föddes i V 31 & fick en väldigt ovanlig infektion som nästan tog honom ifrån oss,den infektionen kom tillbaka vid c:a 2 års ålder men i utslag denna gång.Han har haft en massa problem ända sen han föddes...



Så jag förstår din oro,att du är vaksam & uppmärksamar Elmer`s huds beteende...



Vill bara skicka lite styrkekramar!!!



Och den där urladdningen du känner,kommer sakta försvinna,tror de är kroppens sätt att ladda om batterierna...Så gjorde min kropp gång på gång,de första åren...

2010-12-01 @ 16:16:43


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback