Elmer 14 månader gammal idag 4/11

Ja här finns inte mycket att rapportera. Bulan i pannan oförändrad, revbenen oförändrat, snorig ännu, lite varm, väldigt gnällig, väldigt trött, god aptit, normal i magen.

Imorse blev han jätteledsen när jag lämnade på dagis (han brukar aldrig bry sig) och sen hade han visst hängt efter min kompis på dagis idag och blivit ledsen när hon gått (min kompis var vikarie idag). Hon kände förresten på Elmer och kände inte vad jag menade med grusplanen :-P så ja, det känns ju nästan som jag kan släppa den biten men själv tycker jag det känns superkonstigt under huden på honom.

Nu sover han, lilleman. Han har börjat lägga sig 19 nu vilket är ganska skönt men å andra sidan är de ju vakna från kl 05:30-06 numera beroende på om båda sover hemma eller inte. Den här veckan har Alvin sovit hos M nästan varje dag och då kommer ju han hem halv 6 och väcker Elmer strax efter.

Dagarna går, det känns lugnt nu. Han ska på röntgen och UL, han ska till Göteborg, allt är lugnt. Blir han väldigt sjuk så åker jag in med honom akut och annars är det bara att vänta, det känns okej. Ingen av undersökningarna kommer visa något, som vanligt. Förhoppningsvis inte vill säga. Det är väääldigt svårt att veta var jag ska stå i detta. Jag vill ju veta VARFÖR han har alla dessa konstigheter. Jag VILL ju ha ett svar, en anledning, "hitta något". Grejen är bara att jag inte vill att svaret ska vara LCH. Jag vill att svaret ska vara något snällt, ah, DETTA är det han har, ge två alvedon så kommer alla besvär att försvinna sen. DET är vad jag vill :-/ 

Men alternativen är att antingen få bekräftat att han har en aktiv och spridd LCH (skräckscenariot) eller att man fortfarande inte hittar något men han fortsätter att ha sina konstiga symptom (psykisk tortyr för mig, men självklart betydligt bättre än det andra alternativet).

Så är läget idag, tack för att ni följer Elmers "resa" <3



Kommentarer
Postat av: Emelie

Grattis Elmer!!! Förstår att den här helt obegripliga sjukdom tar knäcken på dig. Hoppas att de hittar något "bra". KRAM

Postat av: Charlotte

Hemsk sjukdom eftersom det verkar omöjligt att "motbevisa" den. Jag känner med er iallafall och ville bara säga att jag tänker på er.

2010-11-04 @ 22:59:45
URL: http://ansgarssyskon.se
Postat av: Alexandra

Massa kramar till dig. Förstår att det är jobbigt :(

2010-11-05 @ 06:42:22
URL: http://whattowear.blogg.se/
Postat av: thile

Sender enda flere högar med styrkeklemmer<3

Kan du aldri få en hviledag....<3

Usch, blir så ledsen for deg, tapre mamma, jeg forstår hva du vil, gjerne to alvedon, så er det bra!!!

Lille vakre gosingen vår, grattis til 14 måneder <3

2010-11-05 @ 10:20:49


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback