Babbel om det mesta

Mina barn har börjat vakna tidigt! Eller främst Alvin och sen vaknar ju Elmer av Alvin. Det måste bero på att Alvin sovit så mycket hos M det senaste så han varit tvungen att kliva upp så tidigt. Men gaaah! Jobbigt att ha ungar som kliver upp FEM ju! Idag känns det rätt okej för jag somnade typ 21:30 eller något. Stensomnade framför TV:n och sov tills Alvin väckte mig vid 5-tiden. Innan vaknade de vid 7 så det stämmer inte med sommartid så det är inte det.

Jag erkänner; det var rätt jobbigt att ha dem hemma igår! Utbildning på dagis så de som kunde skulle helst ha sina barn hemma och jag har ju lov så jag kunde. Nog för att jag hellre hade ägnat dagen åt att plugga (det behövs) men nu fick jag ha snorungarna hemma istället som gick och stökade ner och skapade en massa extra disk ;-) så nu måste allt sånt också göras utöver pluggandet.

Har en del bloggningar att göra också. Ska lägga upp en tävling tex och blogga om GeKås-shoppningen. Men det kommer. Förhoppningsvis idag. Det kommer komma ett Elmerinlägg också för han har en del knasigheter som alltid.

Alvin däremot hade definitivt bara nässelutslag, det var ingen femte sjukan :-) Jag har ingen aning om vad han reagerade på dock eftersom det började hemma hos farmor.

Nepp. Nu ska jag sätta på kaffe, det behövs! :-)

GOMORRON <3



Kommentarer


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback