Politik - nu börjar det :-)

Ja det är ju val i höst och egentligen är detta ett ganska stort intresse för mig men det har väl så att säga legat vilande nu under den här mandatperioden eftersom jag hunnit med att skaffa mig två barn på den här tiden. jag har även besparat er läsare från politiska inlägg men no more ;-)

Nu är det valår och bara ett halvår kvar så det kommer naturligtvis bli en del politik under dessa månader eftersom JAG tycker det är intressant. Kanske blir några heta debatter här i bloggen? ;-)

Nu kör jag igång med att tipsa er om att kika på KVÄLLSÖPPET med EKDAL på fyran nu klockan 22:40 partiledardebatt. Ska bli väldigt väldigt intressant!

Sen har ju jag lovat att jag ska lägga mig i tid idag så jag ska nog snarka kudde direkt därefter så jag säger godnatt och MISSA INTE kvällsöppet. det handlar ju ändå om vår framtid i höst - välj inte utifrån vad dina kompisar eller föräldrar brukar välja, BLI INSATT så du VET vad du röstar på!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Kunde inte sagt det bättre själv! den som inte röstar kan sedan heller inte klaga - eller hur!

2010-03-25 @ 00:19:57
Postat av: Jenny

På tal om igenting, om du känner för att bli arg rekomenderar jag att du kollar på kvällens uppdrag granskning på SVT play.

2010-03-25 @ 02:00:40
Postat av: Anonym

Hejsan



Tänkte fråga dig om Lovefilm,hur funkar det ? Är provtiden verkligen helt gratis?

Finns det mycket filmer att välja på?

2010-03-25 @ 08:52:27
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Provtiden hos LoveFilm är HELT gratis ja, det finns otroligt många filmer att välja bland men man får bara 4 filmer på provmånaden.



På riktiga medlemsskapet får man ju hur många man hinner så om man tittar på tre filmer om dagen och är snabb att skicka tillbaka så hinner man ju se typ 60 filmer minst per månad hahaha :-)

2010-03-25 @ 12:30:08
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Ariella

Hej!

Politik ÄR intressant. Rösträtt är inte bara en rättighet utan även en skyldighet tycker jag. Den demokratiska mångfalden och systemet bli opålitligt om inte den stora skaran röstar. Dessutom tycker jag personligen att om man inte röstar så ska man inte klaga heller :)



Jag har redan gjort mitt val och är aktiv inom miljöpartiet. I år hoppas jag att jag kommer in i kommunfullmäktige. Landstinget och riksdagen får vänta. Mina prioriteringar ligger på hemmaplan. Det kommer bli mer politik i min blogg oxå :) GRÖN politik :D

2010-03-26 @ 06:24:30
URL: http://busfamiljen.com/wp
Postat av: Helena

Jag måste ju påstå att det var ganska intressant med frågan om SD. Sahlin var mycket tydlig med att säga att NEJ, vi kommer inte att bilda regering med SD bara för att få mandaten medan Reinfeldt var mycket vag på den punkten och gav ett nja-svar. Annars tyckte jag att debatten var jätteintressant att se på :)

2010-03-26 @ 12:33:19
URL: http://trulsa.blogspace.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback