Not so UNDERBAR kväll...

ALLT går emot mig idag tror jag...

Först och främst har jag ju gigantiska problem med mitt modem till mobila bredbandet från telia. JÄVLIGT irriterande. I typ en veckas tid så loggas jag ut var femte minut! Ibland ännu tätare och ibland håller det ändå uppåt en halvimme *wooohoo*.

Alla med min sorts modem fick brev om att uppdatera modemet vilket jag testade att göra igår, vad händer?

JO allt blir VÄRRE! jag fortsätter att loggas ut lika ofta men nu med felmeddelandet att simkortet inte är isatt! Så nu måste jag, var femte minut dra ur modemet, ta ur simkortet, sätta tillbaka allt och ansluta till nätet igen. FATTA IRRITATIONEN! Idag testade jag att installera om hela skiten, hände inte ett jäkla dugg. Det är samma skit fortfarande.

Telias kundtjänst har skickat ett nytt simkort gratis som ska komma på måndag. Jag hoppas VERKLIGEN det hjälper!

Anyway ...detta bygger såklart upp en väldig frustration varje gång jag sätter mig vid datorn (nu är jag tex utloggad sen jag skrev första raden typ så jag kommer måsta fippla med sladdarna och sånt och ansluta igen innan jag trycker på "spara & plublicera".

Jag loggas ut hela tiden då det är som  mest olämpligt såklart.

Sen hade jag en hel del som skulle göras under kvällen, hade planerat så perfekt. Elmer vaknade vid 13.30-14:00 så det skulle bli perfekt att han somnade igen vid 17-tiden ungefär så skulle jag klippa Victor. Tror ni ungen somnade? Nej. Absolut inte. I över en timme kämpade jag men ICKE han ville sova! Jag hann alltså inte klippa Victor för jag måste ju ge Elmer gröt och sen gå iväg på hans fotografering.

Elmer ville INTE ha gröt! Underbart! Kl 19 när han skulle fotas hade han alltså varit vaken över 5 timmar i sträck och var dessutom halvhungrig. Men det blev inte total katastrof iallafall, han var inte ledsen eller grät eller så. Han vägrade iofs att skratta men han kan ju vara söt ändå :-) men han såg lite drogad ut och röd runt ögonen hahaha.

Niclas var snäll och brände ner bilderna på en skiva redan direkt efter fotandet så jag fick med mig dem hem.

När vi kom hem så åt Elmer glatt upp gröten och sen gjorde jag honom i ordning för natten, ammade och la honom i sängen. En stund senare somnade han nöjd och glad - KLOCKAN 21!!!! :-o hans tidigare rekord att vara vaken i ett streck var typ 3,5 kanske 4 timmar. Vem vet, kanske han sover hela natten nu?

Äntligen skulle jag då sätta mig vid datorn och kika på bilderna men NEJ! MER KRÅNGEL!  Datorn vill inte kännas vid att den har en DVD-spelare! Jag har googlat på felet och installerat något program från microsoft som ska laga sådana här problem och programet menar att den lagat problemet medan datorn skickar upp ett felmeddelande att drivrutinerna för DVD-spelarnen inte installerats!

Uppå allt detta så har jag inte hunnit äta middag! Jag har STOOORA problem med mitt blodsocker (jag borde kolla upp det) så jag får typ en blackout till slut. Det är som att hjärnan slutar funka. Läskigt. Ändå missköter jag maten :-/ dumt dumt.

Nu sitter jag iallafall och äter och sen ska jag testa skivan med fotona i DVD-spelaren till TVn så jag åtminstone får TITTA på bilderna :-) ska ta med mig min externa hårddisk hem till Johanna och Niclas och få med mig bilderna direkt hem i den istället senare.

Hur som helst så är N och J väldigt lättsamma att umgås med och trevliga och såklart även lille Alex haha han stod för leendena och skratten nu när Elmer vägrade :-P

Men när jag kollat igenom bilderna så ska jag säga till om jag vill komma och ta några fler en dag när Elmer är lite gladare :-) Så himla snällt <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej beckah.

Jag har haft exakt samma problem med mitt telia mobila bredband.. Har fan ringt till dem flera ggr i veckan under flera månaders tid. Nu har de skickat hit ett nytt simkort som jag ska testa om det händer igen, men jag fick äntligen ett vettigt tips av dem också.

Hon trodde att flera nätverk eller nått sånt var igång samtidigt och att det därför blev en konflikt i modemet.

Jag guidades in på dator, nätverkskort och avaktiverade(obs INTE avinstallerade) tre olika sorters nätverk (eller nått sånt) endast 1 skall vara aktiverad, hmm kommer ej ihåg vad den hette men nått på B tror jag. Ring o prata med dem så kanske de kan guida dig bättre än vad jag kunde :-)



Men detta kanske är en sjävlklar grej, men jag hade inte koll på´t iaf

kram

2010-03-12 @ 09:20:22
URL: http://morsandra.blogg.se/
Postat av: Anonym

Pust.... Hvilken dag du hadde igår <3

2010-03-12 @ 09:42:04
Postat av: Linda och William

jag loggas ut med det mobila bredbandet jag med. Men det är pga av att stickan är glapp som man sticker in. Har bytt 2ggr och har just bytt till en sticka utan sladd som hänger och dinglar. Ska installera det nu.

2010-03-13 @ 07:19:50
URL: http://willinda.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback