Nattbabbel

Jaha då var klockan halv två igen. Ovanligt att jag sitter uppe för länge... :-/ fast nu fick jag ju sommartiden emot mig iofs. Ska ta och hoppa isäng nu iallafall för jag ser att Elmer är vaken och håller på och terroriserar Alvin ;-) dvs klättrar och gosar på honom när han ligger och sover *s*

Jobbig helg har det varit och här ser ut som F*N för någon ork har det inte funnits. Imorgon är det dagis och då ska jag försöka ta tag i allt. MÅSTE till Kinna och hämta glasögon också för nu är den andra provisoriska lagningen sönder :-/ de nya borde ju vara klara vid det här laget men jag har inte fått sms (de brukar iofs vara sega med att skicka det där sms:et!)

Imorgon ska min mamma tillbaka till sjukhuset. Hon har fått en kallelse till samma ställe där hon tagit alla prover. inte för nya provtagningar utan för besked. Det låter inget vidare i mina öron. Positiva provresultat brukar man få nedskrivet och hemskickat per post eller möjligtvis få höra över telefon. Man brukar inte få en kallelse att komma dit annat än när det är negativa besked. Men men det kan ju vara ett undantag :-)

Nej just ja, sova var det :-) fast Ellebellen är sååå söt! "heeej" säger han till Alvin och klappar (slår) på kinden och sen trycker han ner ansiktet i Alvins ansikte och gooosar om och om igen :-) Alvin märker ingenting och sover vidare :-P

Glöm inte av alla mina tävlingar!


Avslutas 4/4


Avslutas 11/4

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du lovet, du skulle komme i seng tidligere jo, fine mamma <3 Herlige Elmer, fatter ikke Alvin kan fortsette sova, når Elmer holder på såder.... haha..



Åh, så lessen for din mamma <3. Tenker på mamma'n din og deg <3<3

2010-03-29 @ 10:26:39
Postat av: Carolina

Sv: Jorå, en del tävlingssugna läsare har jag ju, men jag tror ändå jag ligger i lä mot många - har ju sett fler bloggar nu som fått hålla i tävlingen - men som sagt, det roligaste är att få tävla ut fina produkter själv, sen kan man ju hoppas man vinner hos de andra man tävlar hos också :-)

2010-03-29 @ 10:54:18
URL: http://carolina1979.se
Postat av: thile

Men nå kommer mine kommentarer jo... Bra!

2010-03-29 @ 11:21:59
Postat av: Johanna

Ja det var härligt att vara ute, men det kommer fler härliga dagar. Våren har bara börjat. Har ni bebisgungor på eran gård??

2010-03-29 @ 12:56:53
URL: http://johannasalex.blogg.se/
Postat av: D A N I E L A ♥

- snygg header:)

2010-03-29 @ 13:00:30
URL: http://danielas.se
Postat av: jenny

Psst: Tävlar just nu ut ett härligt vårpaket med barnkläder värde 1000 kronor så titta gärna in o tävla ♥

2010-03-30 @ 21:47:11
URL: http://jennyn.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback